Beroende.


  • Saknar dig :O
haha ajaaa sitter hos mamma ska äta (ja vet sjukt sent) men kom nyss hem...
Från jobbet stack jag hem städade ALLT, nu sitter jag här
skulle ha träffat flickorna men blev inte av.
Vi var på fika igår super mys, Rana åkte idag så var tvungen att säga chao :(
Hooppppas allt går fint för henne mkt kärlek till dig vännen!
Mådde inte alls bra sen när jag kom hem, är fort sjuk men har jobbat ändå så min kropp säger ifrån nu, orkar verkligen inte mer!
ÄR BEROENDE AV MIN
Seriöst, ständigt tar jag fram den från väskan och lägger på händerna, små jobbigt men bra samtidigt får lena och doftande händer hahaha... hade den med Coconut lukt och Papaya ,favoriten är fort Coconut.
Imorgon ska jag efter jobbet till St.eriksplan o träffa min moster för en fika och prata lite eller rättare sagt mkt :P
Därefter får jag c vad som händer, det är trots allt lill-lördag hahhaa som om jag orkar gå ut, säger det oftast men hamnar ändå ute... Men ska se till att inte gå ut , måste tänka på hälsan :P
Sååå godnatt jag går och lägger mig vid min lillsyster ska sova här today ... ♥
// L ♣


Yeeees!! Barca maddafakkin part 2!!!

Så, 15 pers, allt bokat o klart, its oooooooooon!! förra året åkte vi dit när min kusin och hennes man Gerar gifte sig. Vi hyrde nästan en hel byggnad för alla gästerna, o de va helt sjukt. vi bodde längst upp i varje lägenhet fick det plats 8 pers. Ja vi sov knappt, och att få vakna med alla mina galna kusiner va helt klart det bästa jag varit med om. Visst har man sovit över o så när vi va små, men inte alla tillsammans!! Det va helt amaziing, o nu händer det igen haha jag skrattar redan för att jag vet, helt 100 maddafakkin procent att det kommer va helt galet. Vi kommer inte sova nånting, skratta 24/7 och inte bara det, det är typ 10 små bebisar med haha vi förökar oss, lr dem äldre generationerna iaf haha. Marco o jag är dem galna entertainerna 4 real!! när vi var små fick vi fett me smällar o alla ba skällde på oss o tyckte vi va fett pain in the ass, how bout now!!!!!! hahaa nu ber dem oss att vi ska vara med för att dem vet att Marco o jag är el duo dinamico jajajaja.

Nåja nu ere dags igen!! wohuuu

Älskar er kusinervitaminer o hela galna släkten =)

Blessed wiv' having the greatest family ever!!

/S.

På Cafét med världens bästa Adda o Rana :)


Elvis has left the building...

Så...då har Rana äntligen fått åka iväg! :) vet inte om jag ska vara glad lr ledsen, man är ju både och! Vilken tur att jag hann få vara med henne sista dan igår då. Gud vad vi skrattade, vi mindes vår sköna sommar, alla våra tabbar som vi gjort o en massa annat skoj! Sen drog vi till Cafe 60 o mötte upp Liza och världens bästa Adda Padda :) Det vart en mysig kväll. Jag tror inte riktigt att hon har åkt förräns jag märker att hon är borta...nåja det är bara att stå ut i 4 mån. Å andra sidan kommer ju tjejerna hem imorn bitti!!! Åååh vad jag ska krama o pussa på min kines!!

Lite bilder från i onsdags...





O så klart, the men of the hour =) HighWon!!!!! det enda som spelas i högtalarna just nu, från hjärtat är helt klart Rana's o min låt! =)


Skola idag sen ska jag faktiskt städa min garderob =/
Ska kolla om syrran behöver ngt, nu tycker jag det är dags att Alicia kommer ut! :)

Bless!
/S.


Monday, first day of the week..

Vaknade upp kl 8 jätte pigg men fortfarande förkyld. Blää. Har pumpat skön musik hela morgonen så jag är harmonisk o kärleksfull idag :) Ska till skolan kl 1 o efter skolan ska jag möta upp flickorna (förhoppningsvis) Iaf Min Rana :) idag blir det definitivt cafe 60!! haha

Inga kommentarer om gårdagens matcher, jag orkar inte hålla på tjaffsa med Barca-fans det här året så jag kommer bara vara tyst. När vår tid kommer, då ska jag orka stå upp för Real Madrid men just nu, No comments!

Have a good week coz I know I will!!

Bara 2 dar kvar tills min kines är hemma igen, yeeeeeeeeeeeeeeees. Jag har saknat dig så otroligt mkt Andrea :(
det enda tråkiga är att Emma o Andrea kommer hem o så drar Rana. Bu fucking hu!


OK dags för frulle,

Bless!

/S.

Söndag hela helgen


Har legat sjuk hela helgen, men har ändå varit mysigt, jobbar imorgon hoppas jag mår bättre.
Längtar reedan nu till helgen weee :D
Saknar mina flickor få c om jag kan hälsa på de imorgon, Kinesen kommer hem snart från L.A :D
NUUUU ska jag gå spela guitar hero, ska spela trummorna , sjukt kul har nördat dig hela helgen så nu är jag grymm på det :P
sjöng på en svår låt Evanescence- Bring me to life och fick 97%, våga säga att jag inte kan sjunga igen ! hhahaha
såå hejdå gott folk.. / L ♣



varför vill du va me dem, varför ska du vara sån lilla shortaaay? :)



Ibland får man unna sig lite avslappning. Det vart inge cafe för jag är så sjuk o trött. Så jag tog ett bad med mina värmeljus med lukt av vanilj och coco mmmmmmmm o så satt jag o lyssna på lugn avslappnande musik och läste min bok "Smuts" skriven av Katarina Wennstam. Den verkar väldigt bra, senaste boken jag läste var "Rosario är död" Helt hemsk bok. Jag grät som ett barn. Verklighetsbaserade böcker är helt klart min grej. Dem ger mig alltid en wake up call o sätter igång mina tankar helt...

Nu är real Madrid tröjan på, 2 min kvar...

HALA MADRID!!!!!

Bless!
/S.


Wööörd.


Till Freddan...

Bara för du sa det igår så gör jag det. Det är ganska roligt att jag kan skriva en massa och det skulle inte finnas ngn annan som förstår än dig. Som sagt det heter vant sig o inte vänt sig haha..

Ok enough med internskämt :P

Iaf, i fredags va jag med min Raniiiish, så klart! haha hon får all min tid just nu men det är bara för hon drar när som helst :( Vi var o hälsa på Bawer o grabbarna o sa hejdå till dem, Sen skulle vi gå säga hejdå till Aymen på östermalmstorg, jag skriver vi fast jag va bara ekaren som följde efter Rana haha, det var hon som skulle säga hejdå till alla :), iaf det va skit soft kväll.

Igår jobbade jag hela dan och sen så vart det lördagsmyys :) Nu ligger jag här i sängen o fryser o är sjuk. Ska ta mig till cafe 60 med min Rana för o sen dra o kolla på Real madrid!!!!!!!

Inga bilder togs, så de får bli så här, bildlös =(

Bless!

/S.

Sjuk = Mys


Ligger här med koma, sjuk, febrig, snorig kan det bli värre?
Ungarna på jobbet måste ha smittat mig igår, började nysa till mellanmålet non stop, ca 6 i sträck, därefter visste jag att jag skulle bli sjuk men trodde aldrig så här!

JUSSSTTTT det träffade på nya kathys babyyyy Jeanette Angela ♥ så sööööt e hon, 51 cm och vägde 2900 g en liten prickkkk .... Helt sjukt hur åren går, hennes andra dotter som heter Yelisa var så stolt stora syster, hon är bara 4 år.
- Yelisa, vad tänkte du när du fick se din syster första gången
- Oh maj goshhh

HAHAHAHHA KLOCKREN

ajaaa ska titta på karate kid och Salt . Äta gott blir det inte eftersom jag ändå inte känner smak, boring haha

sååå gott folk nu ska jag gräva ner mig i sängen och mysa // L ♣


Fredagsmyyyyyyyys =)

Tahia är fortfarande förkyld, stackars liten hon spydde inatt, sen låg vi vakna o viskade typ i 2 tim, hon väcker mig halv 8 på morgonen. Jag fixar värsta frukosten till henne, badar henne o så drar vi iväg o möter upp syrran för lunch. Sen vart de lite shopping och Toy Story 3 i 3D fett kuligt faktiskt! =)

Jag är helt nollställd för Rana fick äntligen sitt visum, men nu måste hon klura ut med skolan, biljetten o allt sånt där. Så hon kan dra när som helst :'( svider i mitt hjärta. Så ikväll är jag helt o hållet hennes få se vad vi hittar på! Vilket som, lär de bli helt maddafakkin amaziiing!

Ok ska ta o duscha o fixa mig så jag är klar för hennes samtal!

Bless!

/S.


Another day in paradise :)

SÅ igår bar det av mot berns, hade det så himla trevligt! Det blev självklart en massa mingel med rana hahaha, bästa måste fan ha varit mitt ciggtrick (told u it would work baby haha!!) sen så vid halv 2 rullade kelson hem men vi fortsatte festa iaf =)

d va iaf en tuuuuuuuuuuuuuuuung kväll!! =)



haha rana wtf is wrong wiv' u r mouth?



fina flickor jag har lr hur? =) saknas en massa andra också! Inga nämnda inga glömda :)



världens bästa cuñis! mad love 4 u pish =)



moi.



tuuuuuuuung låt samt video =)

Ikväll ska flickorna o jag till pleasent, adda padda är hemma wohuu ska bli kul o träffa honom d va ett bra tag sen, och om 6 dar kommer Emma o Andrea hem yeaiiiiii :D Saknar er flickor hoppas ni röjer LA åt oss iaf!! Miss u n' love u babes!

OK gotta bounce,

Bless!
/S.


Léon Enrique Durán.

ÄR HAN INTE VÄLRDENS FINASTE?! TE AMO MI GORDO HERMOSO =)





Te adorororororororororororoooooo!!!

/Din tia


Party like a rockstar.

yessiiiiiiiir =)

Började skolan idag, fan så mkt vi skratta på så kort tid! kul o se hela gänget igen. Kelson o jag mötte upp syrran o sessan o drog oss ut till Outlet. Shoppat en massa bebiskläder bara så d vart inte mkt för mig :)

Nu ska vi ta oss en powernap för jag har en stark känsla av att vi kommer dansa ihjäl oss ikväll! :D

Ses på berns gott folk!

Bless!

/S.

Be there or be square!!



Flickorna o jag är redo för dans!! High-heels are on yalla yani let's go ;)

Ses i vimlet gott folk!

Bless!
/$.


I am 16 going on 17....

Hahahaha har haft den låten i huvet i en vecka nu. Kommer från filmen musikalen Sound of music. Ligger och tittar på den nju igen :-D

du gör mig dum!

Jag vet inte. hatar att va förvirrad. just b real...

/S.


Busy schedule.

Heeeeeeeeeeeeeeello moto!!

ja jag vet jag har varit helt off men jag har helt enkelt inte haft tid. Tack gode gud för min kalender!! =)

Då ska vi se i torsdags drog vi till café 60 med flickorna, jag vet att det är lite repeterande men det är bara en översättning av Liza's inlägg HAHAHAHA. Nehrå fis jag skoja :P Men jag vill också berätta, fast på mit sätt (ett normalt sätt) hahaha, ok jag är helt hjärndöd jag har inte sovit ngt igeeeeeeen. typ.
Fast innan café 60 var jag o grilla med mina kusiner vitaminer hos Christian och Angelica, fett gooooooott med flintastek och ribs, grillat också! ;)

Iaf cafe 60 va skit kul, skratta ihjäl mig med Rana och Liza, Rana fick höra mina djupaste hemligheter hihi, sen så fredag drog vi till Bawers (inte BEAVER Liza utan Bawer, BA-WER hahah) fett mysigt, jag vart typ småpåverkad av mina två cidrar o de va en helt ok fredag!
Lördags drog jag till Skansen med flickorna och fisen de va riktigt rolig dag =) Söndags - jobbade jag o sen däcka jag fint.

Idag är det måndag, ska träffa upp flickorna senare ikväll för att höra allt om helgens smaskigheter hahaha, mkt som hänt =)

Lite bilder på flickorna från Nickelodeon dagen :)


Bless!

/$.

Nickelodeondagen.


Nickelodeondagen idag på skansen med flickorna, det ar så sjukt, solen tittade fram då och då mellan de mörka målnen, från ingenstans kom det SPÖREGN, vi fick panik skrev och ställde flickorna under ett tält men blev hel blöta, hade på mig finskor dumt nog haha, därefter åkte vi pendeln till barkarby, flickorna dansade WAKA WAKA och lekte hela vägen, vi satt och verkligen asgarvade (grät till och med) åt deras kommentarer, danser...
De ser verkligen ut som våra barn, så Sandra markerade ständigt genom att tillägga ett "mamma väntar på oss hemma, vi är inte era mammor" hhahahhaa sedan när vi gick av tåget insåg jag varför hon repeterade det ett par gånger :P

När vi gick av såg vi Boris Doris :D det var ett tag sen man inte såg honom, en gammal kompis som vi träffat i spanien året jag och Sandra åkte som var 2005 , den bästa resan hittils hahaha :D
Nu sitter vi hemma hos Sandra med flickorna, ska sedan till Jakan och lämna min kotte och därefter till Strandvägen för partajjjjjjj ser det ut som.. Sandra ska ju "med" hahaha..

Vi har haft så roligt de senaste dagarna med Rana och Sandra, dagen då vir va på café 60, träffade NewYork snubben Rana lurade la creme blueberry is the shieeeeeeeeeet hahaha.
Dagen därpå, där jag blev dragen på två öl på Justin Biebers bar hahahhaa mkt prat vi inte borde pratat om blev DUM, tror vi alla blev dumma och ville till kyrkan ahahahha.. kom hem och Sov som en ängel.

Så gott folk låt oss köra en lång skön helg :D peace out // L ♣


Mahaloo themgaaals!

Usch, jag o Emma har hamnat i en jobbig sov period. Eller tvartom vi kan inte sova. Forsta tva natterna deckade vi kl halv 10 pa kvallen, helt utslagna. Men de andra tva har vi anda lagt oss efter ett och anda varit uppe sju halv 8. Helt gaaalet.. Vi vill ju ga upp senare sa att vi i alla fall orkar med natterna. Antar att det ar tisskillnaden som spokar.

Sedan sist har vi hunnit med Hollywood, Fashion Center, Kmart, Venice Beach och en massa bilkoer haha, TG for Carpool, som ar en bilfil for de som kor med fler an tva i bilen.
En stor disappointment denna gang har varit Forever 21, deras hostkollektion var inte alls som forra aret. Maybe G wants to tell us something haha. Men vi har tre malls kvar att se som vi tankt att vi skulle hinna med i nasta vecka.

I onsdags traffade vi pa en kille pa Starbucks, som tipsade oss om en massa partystallen har i Los Angeles, sa igar var det dags att testa ett av dem. Sutra, som faktiskt ligger har i narheten. Vad konstigt det kandes att rora sig hemifran runt halv 10. Men vi hade fatt tipset att vara dar i tid (som for amerikaner ar 10) da de stanger kl 2 och alltid har mkt folk. Nar vi kom fram var det varldens ko, paminde mig om ett annat stalle :P haha och en tjej kom fram till oss och fragade pa vilken lista vi stod pa haha. Jag o Emma korde den dar: What? We don't know anything about some lists bla bla bla... hon ba: ok, sorry you'll see if you can go in... Suck typiskt var tur... !!

Sa eftersom stallet sag najs ut gick vi fram till en annan och fragde hur man till nasta gang skulle gora for att kunna skriva in sig pa ngn lista. Den har bruden ba: Oh so your from Sweden, Ill see what I can do... Hon pratade med en vakt, sa att de skulle kosta oss 35$ och sekunderna innan, fick vi ga fore alla i kon, betala 10$ och BAM vi var inne... synd bara att det var Techno night... ibland lonar det sig att vara turist.

Juuust det, jag brande mig igar, ser ut som en krabba :( Ful branna vart det, helt ojamn allt svider... blaaaaa.......

Well idag ska vi bege oss mot poolen och ikvall Laguna Beach, for en strandbar som ska vara riktigt feet.

Until next timeeeeeeee



//@


My hero, my idol, my friend - Carmen the frog!

Detta inlägg är dedikerat till min vän Rana!

hjärtat, jag vet inte hur jag ska säga det här, jag ska försöka. För denna unga dam är så speciell, att det går inte att beskriva henne, hon måste verkligen upplevas. Hon gör hela min dag, att bara se henne får mig att må bra och automatisk så börjar jag skratta. Min vän, för mig är du en trollkarl, för du förtrollar hela min tråkiga vardag till ngt alldeles speciellt och underbar. Vi kan prata om allt, vi kan gråta, S K R A T T A, dansa, sjunga - ja allt och jag älskar dig för den du är och för att du härmed är 1 of themgals..shoooo! hahaha

finger crossed nu babe, jag hoppas för dig att allt ska gå din väg för du förtjänar det bästa om inte mer!! Jag kommer sakna dig så mkt o jag vill inte ens tänka på att du kommer lämna oss =(

Jag citetar vår käre drake - YOU THE FUCKING BEST!!



hon är riktig katt, fett me tung!! :D

Bless!

/Din vän - Sandra


DRAKE


Juussst det glömde säga, Sandra o jag såg en kille som var KOPIA, bokstavligen KOPIA av Drake
sååå det var allt hej haha :D
// L ♣


10 års vänskap



Kom nyss hem från en LÅÅÅNG promenad med min Sandra, gick nästan till kallhäll därefter hälsade på Karoll com har inrett sin lilla etta så fint :D rosa fondväggar really hot haha.
Hade så mysigt därefter gick vi till en park och pratade goa gammla minnen.
Här kommer lite gamla bilder :D
hej så länge gottt folk // L ♣


back to school :)

Lillens första dan i skolan, åååååh hon är så stor nu. Im officially old now.


motto:






He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life!!!




Bless!
/$.


In Calii babyyy

Mitt forsta inlagg fran LA, wohuuu!!

So far so good, resan tog over 17 timmar och var helt utmattad nar vi val kommit fram.
Inte nog med att vi fick ga igenom tre intervjuer i Oslo som var forsta stoppet innan New Ark utan vi fick separata sittplatser pa alla flyg.
Men det stoppade inte mig, jag gjorde en scen utav det med Emma och sa att jag var hyperflygradd haha.. sa de lyckades losa sa att vi i alla fall kunde sitta ihop.

Pa planet kollade vi pa en massa filmer som Shrek, Just Wright och Sweet home Alabama haha...

Vi kan inte fatta att vi ar har, Ehab (Ranas bror) som vi bor hos ar verkligen jatte snall och har hjalpt oss med en massa saker som behovts. Vi deckade kl 22 igar var helt dod, snarkade?! hah Stackars Emma Slemma...

Ranaaaaaaaaaaa, vi saknar dig massor och vi haller tummarna for att du ska komma snart....!!!

Bilder ska jag forsoka ladda upp a s a p! Men det blir svart utan kabel...!

Mina tosar saknar er massor...!! Gick igenom min kamera med gamla bilder pa planet och har alla sommarbilder!! Nar jag kommer hem kommer sommaren sakert att vara over best summer ever!! Later fjortis men det ar fan sant...!!

Highlights fran sommar 2010

* Festandet
* Tanto
* Carmen kommer in i bilden
* Flytten hemifran
* Grabbarna grus
* LA
* Landet

Mycket annat har ocksa hant som inte bor listas haha

Bloggar snart igen... nu ar kl 11:41 och jag o Emma ska ivag o hyra bil :) for att borja alla aventyr har...

\\@


Hemma hos mina kära syster yster =)

lite bilder från i somras :)




Bless!
/$.


fiskar är vänner, inte mat!

ligger på sängen o kollar på hitta nemo med min sessa här bredvid :) mm så mysigt!!
idag mötter jag syrran o min sessa o vi for iväg till kista, mötte upp kusinvitamin henns man och min gudmor! vi lunchade o planerade min kusins 30 års kalas!! så det blir mkt resande nästa år :S jiiiisses! Januari blir det thailand, mars - förhoppningsvis om vi vinner tävlingen så blir det new york en vecka med jobbet och sen april en vecka i Barcelona med mina kusiner! tuuuuuuungt! men innan dess blir det London till min kines 25th b-day och så ska vi fira vårt årtionde vänskap med flickorna! :)

Ja sen mötte Tahia o jag upp fis och Ayelen. Alltid lika roligt :D hahahaha fan va jag skrattar åt våra miniatyrer! dem är faktiskt bäst! :)

here som pic's
















Imorgon blir det ännu en rolig dag med flickorna och med Kelson också :)

Gotta bounce,

Bless!
/Sandra.


I wonder...


Fick en fråga om jag hade två systrar häromdagen, direkt kom svaret -nej bara en(men har ju två systrar och en bror)
Saknar Filippa(5mån), men kommer det vara att jag inte får träffa henne mer (ngt som inte förvånar mig för att vara ärlig) kanske det är bättre att det blir nu när hon är liten, slipper skapa ett band och sedan klippa och bli mer sårad.
Men får c hur det går, gällande familj har jag blivit så damn besviken och så kallade "familj" men som tack och lov inte bär samma blod som mig. Men man lär sig inklusive din egna familj sviker dig och hugger ryggen! Tragiskt men sant,  I saw your true colors and Im glad for that, prickar av dig från listan och väljer att ha ett liv utan dig och dig :D

Vet att du kommer läsa det här för du inte har ngt bättre för dig hahaha, AND I DONT GIVE A FUCK !

haha nu till ngt VIKTIGT...

Vaknade 8 på morgonen idag lämnade lillen på förskolan (Ayelén) hon var så glad sååå, hon hade inte varit där på ett tag :D
Imorgon ska vi till tanto med flickorna och Kelson som inte vi träffat på ett tag ska bli kuuul :D
Kina åkte idag, var och sa hejdå igår, hjälpte henne med packningen pratade en massa och skrattade , kommer sakna kinesen, nu är det bara 2 kvar och 2 andra suddiga som kommer och försvinner hahaha Karoll och Roberta/Marion ♥ älskar er mina flickor anywayyyyyssss

Såååå Negra preparate que mañana nos toca , måste ladda batterierna speciellt med min lillasyster, hon blir ALDRIG trött, däremot Tahia så söööt och lugn I wish Ayelén hade nå procent av lugnhet hahahaha ...Älskar dom..

Ska gå vila en stund började få huvudvärk :( så ska ta en alvedon + Ipren och lägga min en stund...

Hejdååå Gott folk // L ♣





Idag

vår dag... saknar dig som aldrig förr


det står still i skallen...

efter en stressig vecka är söndagen äntligen här. Det tog mig 2 timmar att varva ner igår kväll från all stress. Och idag står det helt still i huvudet.
Känner mig helt hjärndöd, blir väl så när man slappnar av.

Imorgon åker vi äntligeeeeen!
Om ca 12 timmar åker vi från Jakan mot Arlanda. Älskar den känslan när man är påväg någonstans, hatar den när man kommer hem haha

16 dgr gone... känns niiice... att få komma bort ett tag. Även om det känns helt fel i tiden så är det alltid skönt att få göra det om bara för 2 v. Tänka på annat, göra andra saker. Inga måsten, utan bara vad man vill :)

Nu ska jag snart börja röra mig hemmåt, har en del att packa

Byeeeee Swedeeeeeeeeeen
Helloooooo L A

//A

PS. Rana när kommer du? DS.

♥ ♥ ♥


09-10 Vilka ÅR

♦ 09´s höjspunkter. ♦
- Single Ladys
-Krysnning, dricka som aldrig förr, sno vin, äta 40 köttbullar, få utskällning av Rene o David, relaxa i slutet av kvällen "är det båten som gungar eller känns det som att mitt huve väger dit", sandra på date 9 på morgonen, mycket gråt skratt, festa som aldrig förr vakna upp som aldrig förr
-Cucaracha, stämplad stammis
-54an Stämplad kaos "Michael Jackson dog"
-Dembouw, Medis, Dagis.. tequila night, 8 på morgonen på karolls balkong
- Grekland Malakaaaaa
- Druvan
- Que pica que pica que pica
- Tatuering
- Capten Morgan :D


♦ 2010 höjdpunkter. ♦
- Gruuuuuus
- Sonja/Manos home partys
- avisenme si las cago , hahahaha
- Tanto
- Pleasent
- Böghööööööööööög :D hahaha
- Capten Morgan bockad av listan, Whiskey istället :D
- Mosebacke, Kelson hoppar in i en vägg, Medborgarplatsen Rana ramlar på kiss, Mariatorget (ja ni vet vad som hände)
- SOMMAREEEN med mitt folk :D underbart

Q.T wiv the fam :)

I've had some amaaaaaaaazing days! Not only that, I've had the sun shining on me aswell, lovely! 
So friday I went to a persian wedding. I had so much fun, the food was delicious and the dance haha I tried, but It didn't look quite as fancy as they do it. Anyway...I Had a blast! :D

Yesterday I had to work and after that I came home to a lovely house full of crazy people aka my family! good food, a lot of drinks and a wonderful time full of joy n' laughter!

Now Im waiting for breakfast and after that, they all comming over again! hahaha =)

NOT any given sunday :)...















Bless!

/Sandra

 

 


Real Salsa :D


Calle Real, så grymma dansade som fan igår drack cuba libres i petflaska haha
Folk var som nykära,lyckliga, peppade, allt igår allt var possitivt :P hade sjukt roligt. Alla diggade till musiken såg nästan ingen kotte som inte rörde sig till rytmerna... härligt :D
Efter träffade jag mina gals lite vinglande, men kände mig rätt nykter när jag träffat på Sandra så det var ett pluss hahaha :D, därefter stack jag vidare till ett salsotek FYFAN vilken musik, dansade och blev vattenfall, ingen AC därinne men det var så värt det. Sov som en ängel inatt/idag. Idag får vi se vad som händer, ngt kul lär det bli i alla fall .
KLIPPTE MIIIIG , kort hår har jag nu, känns konstigt men skönt att bli av med allt bränt hår
Så ha det bra gott folk peaceee // L ♣


Kickoff.

Hej gott folk!

Igår var jag med jobbet på Koh Phangan restaurangen på söder. Det var aaaaaaaaaascoolt! Fyfan vad dem har lyckats bra med utlandskänslan och för att inte tala om maten, mmmmmmm så gott det var!
Eftersom vi vunnit månadens butik (wohuuuuuuu) vann vi middagen! Det var riktigt roligt och jag tycker verkligen om alla mina kollegor. Vi har det bra! =D

Sen så efter det bar det av mot kungsträdgården där jag hann se lite av Ison & Filles uppträdande! Fan grymma dem är! props props. Mötte upp mina flickor, Rana drog vidare hon skulle på någon ny club, och kinesen, fisen o jag vandrade mot kammakargatan för Liza skulle till Sugar bar =) Vi sprang in o hälsa en snabbis på världens absolut bästa bartender - Addalicious =) det kändes som år o dar sen vi inte sett honom så de va kul!

Sen åkte kinesen min och jag hem, o helt plötsligt kändes det konstigt att hon sov i skälby? hahaha
nehrå, babe, fan vad jag älskar dig! nej de mer än älska. går inte riktigt att förklara. du är min andra halva y estoy contigo en toda!

Först och främst tack till Dressmann för middagen och sen så vill jag tacka Anna, Sarah, Shadja, Anbar och Gabbe  för ett sånt jävla bra och roligt sällskap! Dreamteam (",) MOT N.Y!!! WOHUUU








Fan vi när är bäst! =)

Bless!
/Sandra


SO MADDAFAKKIN TRUE!!!!!




BAAM! Hatten av för Bobban. One love people get ready!

Bless!
/$.


Mina flickor är bäst!!

working 10 to 19 what a way to make a living! hehe

sen drog jag ut marion, vi drog till andra sidan o käka, sen kom korthåriga fisen som btw ser skit fin ut i sin nya frillz. sen kom mina favoritkärringar, emmasingalong, kinesen och grodisen! :D vi tog en lååååååång promenad! det var så himla mysigt haha, fan va vi skratta åt alla våra tabbar. Hur vore mitt liv utan mina vänner? jag vill inte ens tänka tanken. Så flickor, just a reminder, I LOVE U =)

dessa unga damer förgyller mina dagar =)




bra bild Andrea! haha iaf de här va vår spice up your life bild så va tvungen att lägga upp den även om den är lite suddig :)

Imorn är jag ledig, det blir att ta mig till Skärmabrink så fort min kära groda vaknat, sen ska jag på middag med jobbet vi ska till Kohpajang lr va de heter sen kanske utgång? allt beror på the moooode! =)

Bless!
/$.


Deuces....


// L ♣


E.G.O
















Today is a good day.

Så jag vaknade halv 10 (halleluja) gick upp och skulle fixa ordning frukost när jag precis började prata med syrran om att luncha ihop. Så jag höll mig och åkte till vällingby för lunch och lite sällskap! Grekiskt så klarT! Souvlaki med ris alltså fyfan va gott det är!

Sen gick vi runt o kolla lite, jag ska ju på persisk bröllop på fredag! Ska bli så himla kul o jag hittade faktiskt en klänning! Dessutom en kjol också för utgång hahaha =)

Nu ska jag försöka få tag på mina flickor för o väcka liv i dessa unga damer så vi kan dra mot stan! Stor uppträder ikväll på kungsan =) älskar att gå på ung08, får mig att tänka på våra gamla dar då vi brukade hänga i kungsan och gå till gallerian o "festa" till 12 hahahaha!

Iaf här är klänningen o kjolen :)





Bless!

/Sandra.


Until death do us part.

Jag hatar att prata/skriva/tänka om döden. Jag har upplevt o känt döden så nära mig och så många ggr, att bara ordet krossar o rasar hela min värld. Jag har suttit och kollat på celebrity rehab (störtlöjligt) men Dr.Drew fick mig att tänka?! Helt sjukt! Jag vill inte gå in i detaljer för det är ngt jag lärt mig leva med i min vardag och att dra upp det drar bara ner mig i skiten - igen.

Det enda jag ville få ut är att älska din familj till max, låt dem veta hur mkt du älskar dem, hur mkt dem betyder för dig, att dem är ditt allt och utan dem finns inte du. Jag tänker på mina som lämnat mig/oss men som jag vet inte lider längre. Jag har svårt att prata om döden men idag kände jag att jag behövde få d sagt.

Det finns inget som kan förklara hur saknade ni är, jag önskar att vi kunde få ha er med oss idag och få uppleva alla fina saker som hänt i familjen. Ingen kommer någonsin att känna denna smärta som vi alla bär inom oss för vårt familjeband är så stark och unik. Vi tänker alltid på er och sjunger alltid era favoritsånger och minns dem goda stunderna vi haft ihop! Minnen som är så fina som aldrig kommer försvinna.

 Det gör så ont. Men jag vet att ni vilar och inte lider längre. Jag vet att ni vakar över oss alla men att ni vakar över dem som behöver er som mest.

Jag saknar er oändligt mkt och älskar er mkt mer. Må ni vila i frid mina älskade tios, lela och tata!




/Sandra...


:)



I'm glad when I'm makin love to you
I'm glad for the way you make me feel
I love it cause you seem to blow my mind every time
I'm glad when you walk you hold my hand
I'm happy that you know how to be a man
I'm glad that you came into my life
I'm so glad.





/S.


Que hiciste?!






Bless!

/$.


Léon Enrique Durán.










Mi rey, como te adoro! Eres mi todo mi pedacito de grasa jaja :)

te amo!

Bless.

/$.


Utelåst..


HELVETTEEEEE, blev utelåst stod ute i regnet i en timma.
Hade mina klackar och plånbok, väska smink och allt hos mamma så det är ett +
Är hos mamma vi hade middag med min tio´s nya flickvän nu sitter jag bara o väntar in tiden för att dra på partajjjjj.
Får sova hemma hos mamma tillsvidare, ringde runt till låssmed det billigaste var 1100kr såååå får c när jag ringer tror nog inte nu i helgen i alla fall...
Nu ska jag gå dricka mig en Mojitos a la Carol... (mammas mojitos e godast) och ta en drink med folket tills klockan blir lite mer... Pusss på er gott folk.
Pressa limejuice
4/6 cl Vit Rom
Sodavatten
Några färska myntavkistar
lite sockerlag (1 dl socker häller du i 2 dl kokande vatten, låt svalna, sen brukar jag frysa in den och krossar den sedan till drinken)
// L ♣


dale tiempo al tiempo

kommer komma en del vemodiga inlägg.
Kanske blir så ibland. Det stormar mycket hos en, och runtomkring också.
Hela Havet Stormar. När kommer lugnet?
Snart hoppas jag.

Mina tankar går i högvarv. Massa personer slussar förbi där varje dag.
Hur mår han? Vad gör hon? Tänk om...?
Tuff v. 31
Hoppas på en bättre v. 32

Men i överlag mår jag bra. Känner mig prima.
Jag har en snäll sambo som hjälper och lyssnar på mig.

Tänker på tjejerna... ofta! (inte som i fjortisspråk, haha)
Saknar dem!

Jag dansar på en lina, precis som en ballerina.

Min pappa tänker jag mest på
Äh, everything's gonna be OK



/@


oh happy day's =)

Hej hej hej!

Idag är det fint väder o de varmt!! finally, fan jag som varit deppad för sommaren tagit slut o så ba återvände den wohuuuuuu =)
Nu ska jag tvätta lite o sen ska min kung Léon komma! gordo rico lo adoro!

Allting gick bra med syrran igår som tur var så hade Alicia redan vänt sig. så nu är det bara att vänta :D jag har förberett mig genom att kolla på den där serien på femman där man får se hur allt går till med sprutorna o födseln. Aj aj aj säger jag, min flajs skakar redan hahahaha. Det ska bli oerthört roligt och underbart att få uppleva ngt sånt! Jag kommer typ skrika lika mkt som syrran, gråta, skratta, skutta, svimma haha. Jag längtar så att få se min andra prinsessa! =)

Ok nu ska jag kila iväg ha en bra dag och helg!






Bless!

/$.


Var nöjd med allt vad livet ger och allting som du kring dig ser!




Had a wonderful day today so I'm grateful!

Bless!
/$.


Pienso en ti



Starkaste kvinnan på jorden! Idolá!

recuperate luego Nonna!
TQM

/@


jag måste.

hello moto!

Måste bara lätta på hjärtat lite :)....

alltså om du ändå går utanför mitt jobb hela dagen varför tar du dig inte själv i kragen o går in o hälsar?! Jag bits inte, bara ibland hehe, men seriöst? Längesen jag skrattat så mkt som idag på jobbet. Iaf har en rätt så pretty nice view höhö ;) HÄLSA!!

så ja, nu va d ute ur systemet. Igår var jag på stan fett mysigt! sen sov jag hos syrran :) Imorgon ska jag följa med syrran till barnmorskan, den här lillen verkar inte vilja röra sig, hon måste ju vända på sig. SKa bli så nice o bli moster igen, jag älskar barn, men jag älskar min systersbarn ännu mer hihi! Igår frågade jag henne om vad hon skulle göra om hon fick åttlingar lr ngt haha hon ba "ge 7 st till dig" hahaha!

Sen imorgonkväll ska vi till Pleasent med hela tjejligan, skit roligt har inte sett ngn av tjejerna på typ 2 hela dagar?!?!? ngt är fel! =( iaf.. det blir sista kvällen på pleasent med Rana eftersom hon drar redan på måndag, skit kefft :( fan va jag kommer sakna dig!

Sen ska jag försöka få tid för o träffa Kung Léon på fredag :)



That's about it!

lite bilder från the phone...

                                
Gotta bounce got a looooooong day tomorrow! Får se si mi porotito se da vuelta o sen myspys med mina gals =)

Bless!

/$.

blääääääää.


 Familj, är dom som är där för dig likaså när det gäller förälder, det är inte den som gör utan den som uppfostrar

// L ♣



Regn = Mys ?

 



// ♣ L ♣



Augusti?! va fan hände med juni och juli?! ohoooo =(

redan den 2:a idag. helt stört. Måste säga att jag aldrig upplevt en sån konstig dag som igår, jag vaknade halv 5 var uppe i 6 timmar och somnade om hahaha. Nåja, måndag idag o jag är ledig hela veckan förutom helgen, så det blir träning strax sen får jag se vad jag hittar på =)

Så ses på stan!

Bless!
/$.

I miss u I miss u I really wanna kiss u but I can't...

So kiss me through the phone, see u when u get home! :$

saknar min bulle. bara 3 veckor kvar tills du kommer hem då...bu fucking hu!

nu ska jag ta ett dopp haha jag ska bada med levande ljus, bubblor o ljuvlig luuuugn musik. Nu har jag festat för mkt nu måste jag återhämta mig! Så adjö för idag så hörs vi imorn! =)




Bless!

/Sandra.


31 juli - händelserik dag!

Upp tidigt, hjälpte Nonna att fixa sitt ID-kort hos Sollentuna polisen, gick runt i Sollentuna Centrum kollade kläder till Nonno som försvunnit på äldreboendet. Enligt dem har las otras viejitas gått in i hans rum och slängt dem (YEAH RIGHT). Sedan rörde vi oss mot Barkarby Outlet, körde mot Hemtex, köpte Nonno några sköna handdukar.
Hem, fix, stress och mot bussen. Yeeei äntligen i tid!
Kommer till Barkarby S, inga tåg går. Nästa mot Centralen 25 min kvar... SUCK!
Sminkar mig (dålig vana), tar det lugnt.

Kusin Pauli fyller år, hemma hos henne med när och kära.
Äter Churrascooos mmmmmmmm...
Minglar, äter lite mer... och sen vidare mot Skärmabrink.

Ranas avskedsparty =(.
Tält uppsatta mitt ute på en äng, filtar finns överallt, stämningen är på topp.
Flaskorna är med och mitt relativt glada humör också :)
Hade så jäkla roligt, vi hade så kul att det varade till 6.30.

Det känns inte så nära för mig än, då jag åker två veckor till Rana i aug. Men att fira ngt som egentligen inte är lika kul, kändes konstigt. Känslosamtalen, för att inte kalla dem för fyllesnack haha, ville komma fram då och då. Men på ett snyggt sätt försökte vi styra bort dem.

Stort grattis till Adda Padda, som vi firade natten till lördag, med tårta och sång på Pleasent haha!
Alltid roligt med överraskningar!

Nu ska jag fixa det sista. Känns vemodigt. Vill inte ta tag i känslorna än. De är mixade.
kommer väl senare.

Pato, har saknat dig!
Nu är du äntligen hemma.

Peace and party everyone.

/@


Bröllop + avskedsfest = hellyckad dag! =)

Orkar inte skriva så mkt är så jävla trött, trots att jag ändå sov 8 timmar så är jag helt slut haha. Det blir så efter 24 timmars fest, fan man skulle kunna trott att vi va på kryssning lr ngt. Så sliten är jag idag. Så bilderna får ta o visa allt de roliga! =) lr kanske inte ranas bilder hahaha vette fan va fick för flipp men dem är lite naughty så vi kanske skippar dem =)

Men ett stort grattis till Tamara och Kristoffer som gift sig! Jag hoppas verkligen och jag tror verkligen att ni kommer leva lyckliga i alla era dar! Ni är gjorda för varann! =)


Sötnosen Kiara! Bästa bebisen, se va con todos y es pura alegria! Chiquitita rica! =)

Snart kommer syrran så jag ska gosa lite med henne sen får vi väl se om kinesen behöver hjälp, vilket som blir de nog film o myspys sen gå sova! =)

Bless!
/Sandra.


RSS 2.0