P


PLEASENT igår Adaly fyllde sina 28 år (?) GALEN kväll...
Det blev mkt skratt, tequila pussar och annat.... Musiken var grym och rätt folk var där


ego



old




.


Buleria


HAHAHAHHAA okej nu har den läckt ut Buleria videon med transor liknande brudar som tar en hemmagjord video till en helt annan nivå ...Christians fick sig sitt goda skratt igår jällaa skit
Fan va jag skämdes fan fan fan .... jag och kina stod utanför och skrek och skratta, vi klarade inte av det hahaha Folk fick ett gott skratt och vi med.. Mkt nostalgi prat igår om gamla tider söderhöjden tider och en massa annat.
MOLE kom upp på tal och kommer göra de närmsta 10 åren tack vare Marco, som skulle rista in mitt namn i armen hahahhha romantiker som liten  , Andrea stoppade upp ärtor i näsan medans David somnade på bänkar när han blev full och lekte ball med flaites i chile ...Sandras siestor under bordet på verandan som blev ett helvette dagen efter med Jamons tuggimin. .. Jag som alltid slog sandra som liten stackaren hahha stackarrnnnn love you bb...
'
Kvällens > "Min Bäver"
Soffan


September



Kär
o galen.... klockor börjar ringa :P
Ska snart på bröllop äntligen, början av september gifter sig min kusin med hennes sambo, det kommer bli chilensk/ablansk fest, intressant haha Calle Real är bokade och det blir ett barnfritt bröllop HÄRLIGT!!!!... Fan va kul vi ska ha har redan hittat en klänning, skor och handväskan
. I'm DONE!!!!! // L ♣
.
JUSSST det var på intervju idag och fick jobbet !!!!



coola toilets













haha




Underbar måndag! =)






Idag har vi varit i stan och gått runt i gamla stan med kusinvitamin, sis, fis och mina flickor! =)
Vi slutade dagen vid Vasaparken vilket var riktigt roligt!

Älskar att se Tahia & Ayelen tillsammans, dem påminner mig och min fis när vi var små! Det är så underbart att dem har blivit kompisar! wieeeeeeee =))

grym vecka, alla är lediga, kusin är här och bästaste kusin Sus kommer på fredag =) sen blire bröllop o sen sticker vi iväg!

Juste!! köpte också Don Omar biljetter =)) bästaaaaaaaaaaaaaa!!

Bless!

/S.


Lite bilder från Victor & Nadias bröllop =)









Fan va kul vi hade älskling!! Nästa vecka blir det ännu ett bröllop, längtar som fan =)

Nu ska jag äta med syrran min och sen bär det av mot Tanto med folket! myyyyyyys!

Bless!

/S.


I love him, I do!



Jag dör för dig. Älskar dig mer än allt annat =)

/S


verde verde rojo orange!


.Så jävla snyggggggggg.

kär o galen?

Hejsan svejsan min lilla sötnos, det regnar ute älskling här får du en blöt ros :-)
fan vad jag dogde för A.P förr i tiden. haha! Men jag tyckte helt ärligt deras musik var bäst inom svensk hiphop, nu tycker jag att de enda vettiga och grymma rappare är Carlito och Mohammed Ali!

Var bara tvungen att blogga då fisen dödar vår blogg med Sergio Ramos haha! Det blev en liten cat-fight när kinesen från ingenstanns kommer och säger att hon dör för Ramos. Liza såg rött och sa att han tillhörde henne haha. Ja du, mina flickor...dem är speciella! Just for your info, han är inte eran han är ju gift o har barn! :P

Nog med det, jag har haft en sån bra sommar =) fyfan vad jag har badat! Maltan, Slagsta, Flaten har varit mina favvisar under sommaren! Finns folk som inte ens har badat än, HUR?! haha! jag älskar vattnet och när det är så varmt som det har varit så finns det inget bättre än att svalka sig! =)

Förra veckan var älsklingen och jag på Victor & Nadias bröllop, vi hade så sjuuukt roligt! Kom inte i säng förräns kl 5 på morgonen! haha Fan va vi dansa hjärtat =)
Den här helgen kommer också bli rolig, på fredag spelar CHILE wohuuuuu! men vi ska nog ut o dansa på fredag med tjejligan, lördag kommer min kusin från chile så det blir grillning på hög nivå.
Nästa vecka blir det Annelis och Janos bröllop, ska också bli sjukt roligt! och efter deeeeeeeet, då drar älsklingen o jag iväg! Turkland verkar det bli, vi får se vad sista minuten har att erbjuda!

Trevlig fortsatt sommar till er alla =)

Kramisar
/Sandra


.......




skulle inte tänka twice..


"Han e så ful bla bla bla bla" spara era komentarer istället.... skulle aldrig tänka två gånger med pojkvän, gift, barn, gravid, döende eller nyvaken HAHAHHAHAHA

RSS 2.0