Entertainment, forever in my heart.

 
Några av mina bilder som entertainer i Spanien. Har en massa fler på hårddisken. Jag är en sprallig och glad tjej och att få bjuda på mä själv är inte något jag har problem med. Är man ung ska man banne mig flytta utomlands och bara vara sig själv. Hitta sig själv, lära känna sig själv, man växer så otroligt mycket och man får ett otroligt ansvar. Jag rekommenderar er starkt att prova på entertainment, du får göra roliga aktiviteter hela dagarna med barn eller vuxna oftast kör man: 9-11 sen är det lunch 11-13, sen kör man 13-15 vatten aktiviteter, sedan är det siesta från 15-20.30 och sedan kommer kvällsshowen, då kör man från 20.30-00.00 Kvällsshowen börjar oftast med minidisco för barna, sedan kör man Bingo, sen en egen show som Grease, Cabarets osv eller så har man s.k. proffesionella shower där man hyr in artister som kör, Abba, Elvis Presley, The Platters, The Supremes ja allt möjligt. För att inte tala om allt sprit du får haha, du blir bjuden hela tin och säger du att jobbar på något av hotellen i närheten får du alltid rabatt eller gratis sprit.
 
Så in o sök vetja, jag rekommenderar starkt www.funactiv.com eller maila direkt till [email protected]
Du får mat och boende gratis dessvärre inte så bra lön men 8 lax överlever man lätt på.
 
Funactiv, jag är dig evigt tacksam för de fina åren jag fick som entertainer!
 
Bless y'all!
 
/Sandri.

Tu coranzito es mio mio mio.

Me robaste el corazon a los 13, a los 17 y al fin a los 23. it's faith!

Jag älskar dig för evigt.

/Din Sandri


Mina skatter.

 
 
Tia älskar er mer än livet, och självklart min prinsessa Tahia också! På lördag ska jag ta med mig mina flickor till grönan! Nu är det dags för dom att få sin bästa dag någonsin!!! :D
 
/Sandris

26-08-2013

Heeeej!
 
Haha kom inte på en bättre rubrik så dagens datum fick det bli. Jag beklagar för bloggtorkan, jag har helt enkelt inte haft tid. Förr hade jag mer fritid men nu har det vart fullt upp.
Men jag ska försöka summera upp tiden som gått.
 
Vi har hunnit fira min kusin som fyllde hela 29 år, nästa år blir det fest för då fyller han och hans fru the big 30!! woohuuu :D
 
Vi hann även med en sväng med Stockholms kulturvecka, asroligt! Mosquito streetparty, Midnattsloppet, Swing Latino och mycket mer :) ASroligt, MEN satan vad mycket tonåringar som var ute den veckan haha! Fy så gammal jag känner mig men ack vilka minnen! Minns så väl hur vi lääängtade till kulturhusets fest på ung 08 varje sommar. Det var liksom höjdpunkten på sommarlovet =) Så man får stå ut med ungdommarna 1 gång på året haha!
 
Har fått ett riktigt fint avslut på denna sommar. Vi fick äran att få följa med till Chinis landställe i Järvsö hela gänget, ok inte hela gänget men många iaf. Det var nästan tur det att inte fler följde mer för det hade blivit trångt haha!
Vilken harmoni och glädje jag fick av att vara där, det var riktigt avslappnande och gjorde mig bra i själen. Jag älskade att få vakna upp till den magiska utsikten av sjön, berg och skog. Underbart! Vi fick även bra väder så bada hann vi göra för sista gången också! Så nu tackar jag av sommarn och är redo för höst & vinter. På nyheterna imorse sas det också att detta är sista sommarveckan, sen är hösten officiellt här. Så det är bara att acceptera att det är slut för denna gång.
 
Järvsö, tack för att du gav mig så mycket ro och harmoni. Jag är dig evigt tacksam ♥
 
 
 
 
 

 


   
 
 
/Sandri
 

Christians b-day!


gott o blandat..



Christians helg! ❤

Igår var det äntligen fredag!! :) hjärtat och jag mötte upp mor, far, syster, svåger och min yngsta sessa Alicia i vällingby och vi åt middag ihop. Efter det tog vi oss vidare till tivolit som finns vid Hässelby slott denna helg och min kusin vitamin joinade oss med sin fina familj 😊❤

Efter en massa spel och karusell åkande så tog vi oss till syrran där vi bara hängde och barnen lekte. Perfekt början på en fin helg!

Snart är det dags att fira Jomei och efter det kommer vi hem o byter om, förar och sen ut!

Ha en fortsatt trevlig helg! ❤

/Sandri


Keeping up with The crew.

Hejsan hejsan!
 
Jag vet, jag har varit urusel på att uppdatera, här är sanningen: jag tycker att det tar alldeles för lång tid att göra det via mobilen och ska man ladda upp fler bilder funkar det nästan aldrig, och som ni vet, så älskar jag bilder!
 
Så lite catch-up (inte ketchup), förra helgen gick det till så här:
 
Fredag mötte jag upp Chinis, Jave och B vid Stadshagen och så promenerade vi till Hornsberg, de hade aldrig varit där och som jag förutspådde då vädret var himmelsk, så var det fullt! Men vi hittade en liten plats och så fort någon gick därifrån så tog vi bara mer och mer utrymme haha. Ja vi är ett stort gäng! Så efter nån halvtimme kom Marco, Ehab och en kompis till de. De var bara där en liten stund, och sedan kom Ranita, Diddi och mitt hjärta. De har underbara bryggor med inbyggda "trä-soffor", eller en halv soffa iaf haha och sedan en grillplats, och det finns ungefär kanske 4 sådanna bryggor så när en blev tom spraaaaang vi dit och tog den. Så från att vi var där 3 på dan så lämnade vi platsen 01.00 haha, jääääääätte trevligt. Krister, Jave och Diddi vågade sig på nattsimm vid midnatt, jag bangade för det var så mörkt!
 
 
 
 
 
 
 
Lördag morgon sprang vi upp kvart i 7 på morgonen för vi skulle ta oss ut till Sumpan och möta hela Duran klanen, för det var nämligen dags för Kolmååååååården! Askul, dessvärre var det ju sommarens varmaste dag och den tog kål på oss, fan va vi letade efter skuggan haha! Men barna hade kul och vi med, så längesen jag var där. Tyvärr har de ju tagit bort Safarin för idioter inte kunde hålla sig inne i bilen, astrist! :( Men vi fick åka linbana och det var väl så där. Efter denna dag tog Christian sig ut för att fira Marre som fyllt år medan denna tant tog sig hemåt, duschade och sov sååååååå skönt! =)
 
 
 
Så här har ni förra helgens aktiviteter :) denna helg består endast av att fira mitt hjärta som fyller hela 28 sommrar! =) 2 år kvar till vårt mål. Känns spännande!
 
Vi hörs!
 
/Sandri


 
 

Eargasm.

 
Ljuuuuuvligt! :)
 
 

My precious.

Tia älskar er över allt annat på denna jord ❤


Dynamita show!

Haha Leon & Alicia, dubbel trubbel men det är en äkta kusin kärlek. Får mig att minnas hur min kusin Roro och jag var. Roro var min idol och jag älskade att få vara med han och få vara med attleka me han o hans kompisar. Han var/är den äldre brorsan jag aldrig fick. Än idag betyder han och hans syster (min andra kusin) världen för mig och bandet mellan oss 4 (de 2 och syrran o jag) är ett av de starkaste i världen. Kusiner är våra bästa vänner, de är de enda som kan förstå hur galen men samtidigt underbar och fantastisk, familjen kan vara.

Bara kärlek och den här duon kommer förhoppningsvis att få uppleva den fina kärleken!

One.


RSS 2.0