Ångest

Vaknade med ångest idag... Drömde om att jag o min bästa killkompis var ett par INTE OKEJ!!
Sitter nu o pumpar musica tänker på vad jag ska ha på mig fick presentkort av mom så ska åka till kista o shoppa lite :D, sen fixa mig dra till DRAGQUEEN-festen på zinkensdam o sedan möta upp Negra som är på brölloopppp så ska åka ihop med henne till Blåsut- till Rana´s och The chosen one´s PARTAJJJJ ..... Hoppas inte det regnar, spelar dock inge roll vi kommer ändå ha kul.

Klippte av alla mina naglar fick flipp hahaha... Först håret på fyllan och idag naglarna.. Måste fixa de.
Håret får vara tills min mormor har tid för klippning.

Fan va Rana kommer saknas SERIÖST, på så kort tid kom man henne nära på en gng, rolig, omtänksam och söt flicka som verkligen tar plats med sin sköna personlighet, Lövvjoooo gallll hoppas de går snabbt o inte du stannar för o bo där :P haha tänker lite ego där, önskar dig all lycka...

NU FIXFÖRFESTEN...... pussssgotttfolk ♥ 

/// Liiiiiza  ♣

Ainoblogg

Klockan är mycket. Känner ändå för att skriva några ord. Rent känslomässigt har det varit en tuff dag och vet att jag har några till framför mig innan allt lägger sig. Har nog inte riktigt hunnit inse vad som håller på att hända, steget jag tar ut i vida världen. För många är det kanske inte lika stort men för mig är det mitt livs största förändring. En förändring som jag hoppas ska leda åt rätt håll. En förändring som inte bara innefattar mig utan även min andra halva. Jag önskar oss all lycka i världen, och inget annat än helhjärtat går jag inför detta. Jag flyttar ut.

some1 is about to leave me :(...

domedagen är här! Hjälper min Andreja att packa. Blandade känslor, samtidigt som jag är så himla glad för kineserna så känns d som en new era, vi har varit grannar i hela 13 år! min chinis, va jag kommer sakna henne! Saksamma jag ska ändå flytta jag med o då ska jag fan leta upp ngt riktigt nära kinesen. Jag kan inte vara ifrån henne.

Enligt Andrea har hon "inga kläder" ok?! hahaha hon är rolig hon!



Morgonpigga skälbybor! <3

Nu fortsätter vi packningen! See u later aligator, ikväll blir de bowling YABA DABA DOOO!!

Bless!
/Sandra.


Runaway bride :)

hejsan hoppsan bajskorvar!

Så här är det va, att en av mina barndoms vänner gifter sig på lördag, vi är lika gamla o hon är gift o har barn :D vi snackade om det idag hur sjukt våra liv kan vara så olika trots att vi är i samma ålder :) iaf..

Dagen började med att Laya ringde mig vid 12 o ba kom hit nu!! vi ska dricka!! haha så jag duscha packade väskan o drog  förbi syrran en sväng o sen så drog jag till Laya. Vi började planera hur vi skulle klä ut Tammy o hur vi skulle överraska henne, som tur är hjälpte hennes blivande man oss och vi överraskade henne rejält! Vi klädde ut henne, drack en massa, drog till Odenplan där Laya jobbar som btw är precis brevid Bawers restaurang haha skit kul! Världen är så liten! iaf, åt Thaimat för första gången :$ feeeeeeeeeeeeeeeeeett gott! Laya nu blir jag stammis hos dig =D haha

Sen promenerade vi så Tammy skulle skämmas, så in på drottninggatan o sen vidare till Grönan där vi spenderade resten av kvällen. Vi skulle ut, men just när jag håller på dör av hjärtattack i kön till Insane, så bangade jag! hahaha värsta chicken jag vet men jag vågar inte ok?! låt mig va! haha, Tammy o Laya åker o de hela slutar med att tammy spyr o mådde piss! tur att jag inte åkte :D

så kliver jag av bilen för jag fick skjuts hem o vad gör jag, jo jag halkar o landar "magplask" på marken. så nu ligger jag här halvgråter/halvskrattar, lelle garvar ihjäl sig o tvättar såret =( de gör ont! nu skulle jag behöva Mr. wolf hahahaha :$

ok dags o sova, d blir en låååååååååååång dag imorn med mina flickor! åååååh längtar :D:D:D








the ride home va sweet, pink limo SCHTÅÅÅÅÅÅÅRU?!

Bless!

/Sandra


Mr.Wolf...

Jag skulle på 2 sek skita i Edward baby ;)





/S.


Dream...


I had a dream... va helt nykär i någon kille som hette Marcos, vaknade med fjärilar i magen hahaha, stört.
Saknar mina flickor känns som evigheter :( synd att jag inte kan följa med till F12 today, ska vara hemma och mysa istället plus så har det varit för mycket fest för min del....Kanske träffar Omarion en stund och tar en prommis....
Sitter nu och tittar på skor..... mmmmmmm me like
All Star Light Leather Hi SEK 999, Converse - NELLY.COM
Roligt att veta att "Jag vet inte" följer vår blogg nu :D
// Liiiiza  ♣


U hear but u don't listen!

Ok måste lätta på hjärtat lite :)

förlåt för att jag inte skrivit men jag har inte haft tid, mitt folk har tagit all min tid, jag hinner inte ens ta ett djupt andetag och nästa aktivitet är igång! haha, helt underbart! U just gotta love it :)

Gud ja Liza berättade lite om fredags, lördags jobbade jag o va så maddafakkin (Adda jag lånar den lite haha) dead så jag sov siesta, vaknade typ halv 10, somnade om haha. Söndags fick jag världens gulligaste sms av min kära vän Rana lr Carmen(?) håller inte koll båda kommer o går lite hur dem vill haha men iaf, hon saknade vårt umgänge efter 1 dag!! d är ju självklart ömsesidigt så d va bara ta sitt pick o pack o dra iväg. Fick med mig min Mayi sötnos =) tjejerna o självklart grabbarna grus :) Efter fikat ville Mr.A inte stanna kvar så vi promenerade, bad idea! hahaha konstigt nog lyckades vi snitcha på varann så våra kära vänner vet typ alla våra hemlisar nu, BU FUCKING HU! =( haha nehrå men de va riktigt trevligt, Bawer va på G iaf =) vi skrattade som aldrig förr. Vi kom till fridays men så klart, Carmen hade inge leg. haha så vi väntade in majonässebbe o promenerade vidare till skeppsbron :) Fett mysig söndag!

Tyvärr draack jag för många kaffekoppar o kunde inte sova, så jag somnar vid halv 3 o går upp halv 8 o jobbar 10 timmar! haha usch...

idag har vi haft ännu en rolig dag! Ni förgyller mina dagar med skratt, de är de bästa som finns - glädje! Tack mina vänner!


Här är lite bilder från tanto, f12 o söndagsmyset :)





Adda o Sebbe visar sin kärlek för varann:





vi hittade Carmen i stan också...






Så imorgon blir det F12, onsdag - möhippa sen käka på Bawers restaurang (rekommenderat, jätte fint o bra priser! Lion Bar på odenplan precis brevid Vasa´s) Torsdag - Till Adda, Fredag? vi hari nte riktigt bestämt än haha, lördag - Bröllop + Ranas fest, Söndag - bowling o Måndag - Inception. Fullybooked with thempeople. haha

Bless ya'll have a good weekend coz I know I will!

/Sandra.


The Secret



Nu ska jag äntligen få börja läsa den...!

/@


Festivaaaal.

Hej gott folk, lagar mat, tvättar damsuger ohhhh känner mig så duktig :D
Igår fick jag veta att jag kanske ska på FESTIVAAAAAAAAAL kul det ska bli, ser fram emot det men ska inte hoppas för mkt kanske inte ens blir av..
Fredags var vi tjejer hos mamma sedan utgång...
Lördags blev det drickande hos mig hade sjukt roligt, Söndag (igår) somnade jag tidigt sist jag såg klockan var den 21:30, vaknade tidigt idag och satte igång med städningen.
Idag blir det balkongmys för min del igen :D
Vi kanske ska ner o grilla sen ta upp maten o äta på balkongen ...
// Liiiiza ♣

Hjälp!

kasta ut, ta med? Behålla, inte? Gammalt, nytt? Minnen, cachuera? haha

Nu skulle jag verkligen behöva en Mary Poppins. Någon som vet vart man kan hitta henne? 





/@


Söndag, vår dag...

Saknar dig... kom hem!


mormor har intagit min säng, myyyysss

Päronen har precis kommit hem... till regnet.
Skönt om man frågar dem, trist mig. Jag vill ha tillbaka solen. Nu mer än någonsin uppskattar jag det.
Kom tillbaks, du är saknad!

Positivt idag: Mor & Far är hemma igen :D 




ps. Järvsö was off the hook ds.
Älskar mitt land får mig att glömma allt annat.



/@


Borta bra, men borta bra?!

Ibland får det lov att även vara så, att komma iväg för bara 2 dgr är bättre än ingenting. Vet inte om ni känner igen känslorna som sprudlar när man är ifrån "allt annat". Man kan bara fokusera på personen och allt annat är som bortblåst. Varje år har vi alltid planerat en resa tillsammans under sommartider, men i år blir första gången som vi faktiskt inte reser någonstans. Känns konstigt, men samtidigt är det mycket som händer runtomkring en som gör att ekonomin krashar eller att man helt enkelt inte hinner eller kan låna sin man i mer än 4 dgr i streck och då är det inte värt att åka iväg.

Däremot har jag planerat in en resa till the big LA =) vilket jag i och för sig ser fram emot, räknar ner dagarna tills jag åker, ska bli underbart. Love it!

Förrutom vila, äta och sova så såg jag "The Godfather" för första gången. Jaaaaaaaaaaaaaaa jag vet, men det har bara inte blivit av att jag sett den. Självklart tog jag bara med mig första filmen till landet, och Pato avrådde mig från att titta på den. Och nu i efterhand förstår jag varför?! Man vill juh bara fortsätta titta.

Så dagen ska jag ägna åt att storstäda, storhandla och titta klart på tvåan och trean :D



Respect!

//@


Like sand through the hour glass, so r the days of our lives...

Hejsan hoppsan gott folk! :)
Vilken vecka! KOm hem i tisdags o så vatt de fest på en gång, F12, det va riktigt roligt =) sen i onsdags drog vi till tanto o mötte upp grabbarna grus, sen tog fisen o jag en promenad hemåt :) igår var vi på Pleasent, myspys! Ikväll ska vi ut med jakan gänget ahaha ska bli riktigt roligt, imorn blir det salsa på clandestino, söndag möhippa och måndag - då är jag borta med vinden...

så nu ska jag iväg o jobba! vi ses på stan gott folk =)

Bless! /Sandra


Vi ska till...


Baren och ha myyyys sedan får vi se om vinden tar oss någonstans :P
Åt tomatsoppa idag :D såååå gotttiiigotttgottt sitter nu o fixar mig till ikvälll har stressat livet för trodde vi skulle åka nu 20:30 tåget när det blev 21:30 istället.... ska åka till Blåsut därefter blir det Baren sen ser vi.
// Liiiiza ♣


-

I just need some closure, aint no turning back for me, I’m in it till it’s over...

just makes sence.

/S.

Balkongmys

Balkongmys, vodkalime cig, mkt prat o skratt, sedan spårade det hela ur...
Haar tvättat klart.....Ska nu gå mysa på Tanto med mina flickor....// Liiiza ♣

home sweet home :)

inte mkt att säga, är så avkopplad som man kan bli, batterierna är laddade o nu kör viiiiiii, fest fest fest för snart lämnar rana oss :( BU FUCKING HU! =(

här är lite bilder från torrevieja :) ikväll verkar det som att vi ska till F12 inget säkert än, måste fan sova först! haha

CHEEERS!



Ses i vimlet folket :)

Bless!

/Sandra

KALLT


Sjjuuuukt varmt utem men fryser buhu, helgen är fort ON wtf?..... Fryser ihjäl har inte sovit en blund... eller jo kanske hahaha
Ska dricka min Varma koppen (såå bääääst med lite mjölk och citron) och försöka soooova...
// Liiiiza ♣


-||||-

//Liza ♣

"Spontan" helg, we like...

After-beach-torsdag
Min helg började redan i torsdags. Rana och jag bestämde oss för att ta en after-work på Tanto.
Vi badade, pratade och skrattade som vanligt. Senare mötte vi upp Emma och åt middag tillsammans på Helens krog & bar. Rekommenderar verkligen restaurangen om man vill ha mat för pengarna. Man får jätte mycket mat som alltid är garanterad god och som definitivt varje gång slutar i matkoma!
Kvällen slutade med att vi hamnade på den kändistäta baren Pleasent och tog varsin (a) drink.

Födelsedags-fredag
Firade Rickys b-day i Rissne ute på en äng. Var hur mysigt som helst, med gitarrmusik och trevligt sällskap.
Alltid roligt att göra något annorlunda. Rickys farbror och Bentancourt spelade gitarr medan vi andra sjöng på, speciellt födelsedags barnet! =)
Utflykts-lördag
Denna dag hade vi planerat länge, dagen som vi äntligen skulle åka ut till Husbygropen a k a Blå Lagunen ute på Munsö. Många har pratat om hur fint det är och att ett besök dit absolut är värt det även om det ligger lite längre bort. Så denna dag skulle det äntligen bli av. De som skulle med, maten och självklart vädret. Sol och lite moln, inte så tokigt, eller?
Vi åkte ut rätt tidigt och redan då var det kraftiga moln om man tittade upp, vi tänkte att det kanske skulle spricka upp under dagen. did it? NO it didn't.
Vi kommer dit packar upp, det blåste så mkt att handduken inte ens gick att lägga på sanddynerna utan att den blåste bort. Men kallt var det inte i alla fall.
När vi väl fått sakerna i ordning och alla hade hittat dit, försökte vi låtsas om att solen snart skulle titta fram och bestämde oss för att sätta igång vår lilla engångsgrill som vi köpt. Bad idea? HELL YA!
Ett, det tog oss ca 30 min att bara tända den, tillslut gav vi upp och gick och fråga några killar bredvid om vi kunde få låna deras tändvätska. Två, ingen tändare fungerade i sandstormen. Tillslut när vi äntligen fått igång den och Rana viftat med en tidning för att hålla igång elden (OBS! fortf stormigt, haha) så bestämde jag mig för att lägga på pollo-korvarna. Ännu en dålig idé för man ska tydligen vänta på att elden lägger sig innan man slänger på ngt. Korvarna blev m a o på mindre än 1 min kolsvarta. Mitt i alla det är började det dugga så vi bestämde oss för att åtminstone ta ett dopp för mödan. Vilket vi gjorde. Sedan var det bara raka vägen hem.
Just det, såg en älg gå över vägen på väg hem =)
Videoinspelnings-söndag
Dagen började sent, vaknade kl 13 man kan väl säga att jag äntligen fick sova ut, piuu :) Behövde det verkligen. Sedan åkte vi raka vägen till Rinkeby och hälsade på Patos familj. Vi skulle fira Patos födelsedag lite i efterskott.
Vi grillade ute och åt tio Ramons välkända "pescado frito". Den enda fisken jag faktiskt äter.
Det blev tårta och mycket mycket sooool :)
Sedan bar det av till Årsta, där Pato skulle spela in videon till Sayens låt, som spelas på radio. Det var jätte roligt att få vara med, kul att se allt som händer behind the scenes. Även jag fick en liten roll, strykaren. =) haha
Träffade några gamla ansikten där, vilket var väldigt trevligt då det var så längesen.
PS. Det var utan att överdriva minst 30 grader inne i studion, stackars artister DS.
Nu börjar äntligen min semester och imorgon kommer min efterlängtade granne hem.
Nu är vi bara grannar i 2 veckor till, vemodigt =(
//A



AJJJ

Min bästa vän var golvet inatt... hade sjuuuuuukt roligt
Två naglar gick av, blåmärken på rumpan och sträckte hälen men de va så värt de hahahha
pusspåer// Liiiiiza ♣

S¤mmar ¤ S¤L





The Doors- Riders on the storm // Liiiiza ♣


kvallen ar ung, natten ar bara barnet, har ett par flaskor hemma om du vill gora ngt galet ;)

Shoooooooossan gott folk!

rasister forhycklare hatare pratare (8) haha timbuk shit de va langesen. Jag har pumpat gammal svensk hiphop fett nice. Legat vid poolen hela dan idag, jag ar sa varm hela tiden sa jag behover svalkas hela tiden o stranden kanns sa langt bort sa poolen sitter bra. Nar liza o jag va har 7 ar sen sa muuurrda vi poolen, haha vi korde vara race pa poolen haha. De va galet, vi larde kanna sa mkt folk i den poolen, rodde + sin konstiga bror, caballelo, macho macho man haha, den dar lille snobben som drankte liza med kladerna pa hahaha, javier, pato, boris lr? det finns lika mkt chilenare idag men iiinga man kanner. hehe men de bara roligt, man lar kanna fler =)

jag maste ge lite props till china, fan  va hon forvanade mig! hon har ju bloggat =O hahaha bra dar china me cague de la risa med dina inlagg! speciellt bambino, te voy acusar a la tia ikvall haha nehra!

De verkar som om tjejerna har de bra, skit nice da mar jag ossa bra! saknar dem men jag lovar sa fort jag kommer hem blir de fest, jag vill inte ens tanka pa o jobba. de fan sommar, man maste njuta! ;)

ok nu ska jag kila ivag for mer pool-fun  hahaha o sen ikvall ska vi till la cantina de sa  goda mojitos, fan jag har nog aldrig alskat mojitos lika mkt som jag gjort den har semestern. varje dag mojitos mojitos mojitos, me dejan mojada jajajajajaja (toy cansa ok jag fick inte min 3 tim siesta for de va for fucking varmt)

ok bless!

/S.


Vardagskärlek - från Emma



//A


...

Lilllördag , mys på balkongen
// Liiiiza ♣

Tips!



Imorse på tåget kände jag lukten av kokos, två tjejer som redan hade smörjt in sig!
Coolers!

En favvo när jag ska ut och resa =)

//A


Sverige har aldrig varit så gult som nu!

STORT att vi haft det så soligt och varmt, älskar det!

Men jag orkar inte vattna trädgården längre och alla våra blommor som jag bara vattnar förgäves! De bara dör i alla fall. Mamma kommer döda mig när hon kommer hem. Men hon ger mig samma ansvar varje år, blommorna och katten. Varje år är det samma visa, blommorna dör och katten kommer och går som han vill.

Bara inatt efter att ha spenderat kvällen på Tanto så tvingade jag med Pato och Emma hem för att mamma har hjärntvättat mig med att om Bambino (katten) inte stängs in under natten, kan han bli påkörd, uppäten av en räv odyl. SÅ även fast jag var dödstrött körde jag hem och letade efter honom i typ 5 min innan han dök upp.
Anyways, jag släppte in honom, matade och sen låste in honom. Med världens leende åkte jag hem till min man och kunde slappna av vetandes att katten var inlåst.
Imorse, fick jag ett samtal av min bror som hade kommit hem.
Han hittade nämligen mitt fönster helt vidöppet... och gissa?
INGEN KATT!
Därför ska Andrea inte ha ansvar! Hon ska vara liten 4-ever :P haha




Sommarens hetaste och fetaste låt =) Men saknar den på Spotify vaffööö?! =(





//A


Rossss caaaaaaaaan



Ska kolla alla avsnitt igen :D de e så bäääst... // Liiiiza ♣


Sverige varmare än Spanien!

Fick precis ett samtal från min chef, som befinner sig i Alicante. De har bara 28 grader, medan vi redan ligger på 30.  Kan det verkligen vara sant?!

//A

Vill du hitta ett svalt ställe? SF bio!

Jag gav upp.
FÖRLÅÅÅÅÅÅT MIG SANDRA JAG BRÖT THE MAGIC TRIO!
Har sedan den 30/6 gått runt och väntat på att det ska bli lite dåligt väder, för att kunna ha den ursäkten att kunna dra på bio och se Twilight - Eclipse. Den tredje delen i Twilight Saga.
men igår när Pato föreslog bio kunde jag inte längre hålla mig från att se den. David har pratat non-stop om den filmen sedan han själv sett den så nu var det dags!
Och inte blir man besviken! haha helt sjukt bra!
Kul nog att jag smälte in bland alla dessa fjortisar som satt på salongen med oss, och flämtar och skrek vid tillfällen som bara var Wow! haha 



Props till den super glada chilenaren som står och river av biobiljetterna i SF Kista. Medan jag väntade på Pato, kommenterade varenda person som passerade honom bara positiva saker! 

"Älskar människor som älskar sitt jobb" - "Vad skön han va" - "Rolig kille"  

//A


Imperfectly Perfect!



Stoltare fruga får man leta efter!

//A


ooohhh...



♥ Liiiiza


Trötter *gäsp*

wow, vad är det määd mig?

trött dygnet runt sen tisdags förra veckan. Kan man vara så trött i en hel vecka? Först tänkte jag att allt festande slog tillbaka på onsdagen eftersom vi hade en fartfylld helg och början på veckan, men nu vet jag inte vad det är.

Jag har i och för sig varit sjuk, min hals knasar (som vanligt) och haft lock för örat. Men årets överraskning måste ändå vara min ögoninfektion i högra ögat som bara vägrar gå över. Nu har jag i alla fall varit duktig och varit på Apoteket och fått ögonbad. Vi får se...

Helgen har varit jätte skön, även fast jag har världens ångest för det har varit typ 30+ både lör och sön, men jag höll mig inomhus av olika anledningar =(. Så medans halva Stockholm ser ut som vandrande pepparkakor och några tomater, tillhör jag själv en av dem som ser ut som vandrande spöken *buu*

Well, i lördags blev det i alla fall utgång för att fira mannen och hans 26 somrar :P
Innan dess träffades jag Rana Emma och Liza kolla på VM.
Slutade med 3 kassar från systemet och en matkasse. jag tänkte att jag skulle överraska Pato med en liten hemmagjord tårta så att han i alla fall skulle få blåsa ut ljus, men som vanligt satte jag Emma på tårtan, Rana på städning och Liza på fixa maten! USCH jag är en sådan hemsk kompis jag skäms :(
Men brudar ni vet nääär ni vill =) Tack för all hjälp!

Just det så ska jag passa på att säga att Rana hyr ut sig själv och hennes diskhjälp.
Adda henne på facebook så kommer hon hem till dig och diskar anytime!
HAHAHAHAHHAH

Fråga mig inte vad jag gjorde, medans tjejerna höll på? Har ingen aning! haha



Vi hamnade på Berns, OTIPPAT! haha Men det har aldrig varit så mkt folk som den här gången. Jag tror jag fick panik typ 3 ggr av all trängsel! Pato fick sina byxor brända och jag hamnade under en massa varma armhålor *iuuuu*

Men allt som allt hade vi det fett najs i alla fall...

Lite bilder :)




D bästa som finns...

// Liiiza ♣


Iminlovewithastripper.

ok sista inlagget innan kusinvitamin drar ivag :( de fuckin 38 grader haha jag ligger pa golvet for de kakel inte bra for ryggen men jag ar sa vaaaaaaaarm, my god some1 please call 911 hahahaha.

jag kan fortfarande inte sluta tanka pa var sista resa har, fyfan sa sjukt kul de va! Igar pa Oscars va de TOMT?! wtf?! oscars? tomt? alltsa de typ gar ju inte?? liza kan du forsta de? iaf hangt pa la cantina dansat lite salsa o sen tog vi oss en svang till 222, a la chucha del mundo hahha. Men nej, inget ar som forr =(
Inte for att jag ko mfor o festa, tvartom, de ar for o spend some quality time with my family o fa njuta av varmen, sola o bada och bara slappna av. Vi har ju festat non-stop med tjejerna att de blivit for mkt. Nagongang far man ta en time-out.

Ok folket, spanien trojan pa imorn for fyfan va nice de ska bli om vi vinner finalen!! jajaja cacharon esa? om vi vinner jajajaja esque joder tio estoy toda una española! RANA tanker pa dig o har dig in my mind babe u know it!!! usch vad jag itne tycker om spanjack-spanskan. hahaha
engelskan daremot har jag fatt trana en massa skit kul I so love my "brittish"-accent.

ok nu ska jag satta pa flakten, ligger med bara trosor pa golvet hoppas ingen kommer in hahaha sa godnatt folkssssssssss vi hors om nan vecka for ja kommer inte ga in till el locutorio for de bastu dar! :)

alskar er flickor hoppas ni har det bast o mar bast, saknar er :) amo!

/S.

Españaaaaaaaaaaaa joder!

heeeeej flickor!! :D det har inlagget ar speciellt bara till er, aven om alla laser de sa ar de dedikerat for u. Jag kan ju borja saga sa har att nar jag landa i alicante sa hade Puyol precis gjort mal sa taxi hem, duscha o ut!! de va helt gaaaaaaaaalet haha!! Har legat o stekt pa playan varje dag, klarar inte av varmen sa mkt sa jag badar hela tiden med Tahia fett niiiiiiiice. Ljummet vatten we like!

Igar kom Tania o Gerar sa d vatt nagra drinkar o dem har med sig sin mini laptop sa jag fick lana far o blogga hihi! nu ska vi kaka frukost o sen sa klart till la playa med allihopa :D

Alltsa Liza att jag sag han!! hahaha d va helt klockrent, fast jag vagar inte halsa coz he would take my breth awaaaaaaaaaaaay (8) hahahaha o sen sa hela bargatan ar full med engelsman, larde kanna en igar skit trevlig men d for mkt turister. Jag kommer ihag nar vi alla satt pa oscars o hela bar-gatan va full med chilenare :D tider det!

Naja nu ska jag ata for jag e huuuuuuungrig hihi alskar er mina gals hoppas ni mar bra! besitos amoooooooo <3

Bless!

/Sandra

...

HAHAHAHAHA // Liiiza ♣

Födelsedagsbarnen som firas idag!

Grattis käraste farmor! Du är så fräsch att du knappt representerar hälften av det du fyller.




Men också min kärlek, min man mitt allt fyller år idag!
Grattis på DIN födelsedag!

Varje år skriver jag en kärleksförklaring och detta år skall inte bli ett undantag, hehe.
Ännu ett år har du lyckats att ta ännu ett steg i rätt riktning.

Vet att det varit ett tufft år på många sätt för dig, men du har inte bara blivit ett år äldre utan ett år visare.
Och därmed lärt dig mkt, och på det sättet blivit lite klokare i alla fall =)
Jag älskar dig och allt det du står för som människa. Alla sidor hos dig har något speciellt.

På denna dag önskar jag dig all lycka i världen och hoppas att alla dina birthday-wishes slår in.

Truly yours
Andrea

✯✯✯

De leve HIPP HIPP
HURRA HURRA HURRA HURRAAAAAAAAAAAAA


:D

♥ Det är ingen vanlig dag idag MOM fyller 41 today ♥
♥Felicidades mom en tu dia que lo pases con san alegria, muchos años de paz y harmonia♥
Nu ska vi fira med empanadas y vino // Liiiiza ♣


Ain't nuttin' but a gangsta party.

tjabba din krabba.

Här ligger fisen o jag i min säng, halft döda, de sån konstig dag. Allt är packat nu är det bara o dra. Jag vill bada hela dagarnaaaaaaa :D

har haft det så himla roligt dessa senaste 2 veckor som gått, dels för jag har varit med tjejerna varje dag, vi har fått hänga med Rana typ varje dag också (big up!!) och självklart våra kära vänner - grabbarna grus :) Men nu blir det torrevieja med mina popz o min sessa. Min kusin o sin man kommer ner till helgen så de blir feeeeeest hahaha ska tvinga Tania till Pacha o under champagneflaskan ska vi stå haha fett tungt! =)

Nåja här är lite bilder från gårdagens grillning, tack till er alla för en väldigt trevlig kväll :)

See u in 2 weeks.





haha måste bara kommentera detta, andrea försökte ta kort på henne o Bawer... fett ego

!
haha!

Så nu ska vi äta o sen kilar jag iväg till min moster o sover där. Drar iväg 3 på natten..inte kul!!!!
jag ska försöka blogga men jag tror inte jag kommer ha tid, men jag ska försöka, dock bara för tjejernas skull o inte läsarna hahaha nehrå skoj!

Bless bless bless!
/Sandra.


Alicia Keys <3



Hej o hååå :D

Igår grillade vi hade super mys :D åt Completos, drack lite gott och hade ett gott sällskap
Nu sitter jag och gör en check lista med Sandra eftersom hon åker till Spain inatt ... Tittar på Alicia Keys konsert vi sitter och får gåshud av denna kvinna!

Nu ska jag till mamma snart min mobil små pajja ska uppdatera den när jag kommer home..
Ha d bra gott folk mkt kärlek :D // Liza ♣





SKAFFA LIV



"Hon fuckar allt för honom?" "Jag hatar henne" va sägs om att inte hälsa på mig, det stör mig mer om jag tappar ena örhänget än att du lägger såna kommentarer som du inte tror kommer komma fram i mina öron eller än att du lägger en sek på att pussa min kund när du hälsar.... ööhmmm veme du? gå o orreeeforsa dig o må bra!!!!!

Du vet vem du är behöver inte uppge namn... snälla lääggg dig inte i andras känslor och tankar, skaffa liv du är gammal nog ... du f**ka de hela som jag tyckte o tänkte om dig tyckte om dig som vän, men ger inte 3:e chans till folk mer, har inte tid eller lust ....peaceeeeeeeeeeee hare bra gott folk var bara tvungen o skriva det.. imorgon kommer om den underbara dagen vi har/hade idag med mitt folk <3 // Liza ♣


Orishas- Atrevido'



Rakt hår? bye bye




Hej o håå gott folk...
Denna helg va lätt en av de bästa på länge, de va ett tag sen vi inte skrattade så mkt, vaknade lika fulla som vi la oss, gjorde en fredag o lördag till en o samma dag, forstatte lördagen och låg i koma söndagen, todayyyyyy is the grillfesten som vi också sett fram emot :D
Kan säga en sak RAKT HÅR???? det blir ett tag jag inte gör det igen , efter fredags så insåg jag att mitt hår körde sitt egna race.... gud va vi skrattade åt mitt hår, såg ut som en mikrofon mot slutet...
fuktigt var det men hann inte ens gå två meter in i tältet då mitt hår blev knas.
Vi dansade till och med Salsa ngt jag längtat så mkt... idag blire nog också lite skaka på rumpan :D //// Liiiza ♣



Hope u ready for the next episode.

Hejsan svejsan alla våra 37 läsare i snitt! hahaha

Jo så här är det va, att när solen skiner då är vi on top of the world. Det finns inget som heter "nej jag kan inte" utan alla bara kör och spontanitet är nyckeln till vår glädje. Igår vid 9 vaknade jag till hos Rana, fortfarande full o de va ju bastu hos henne så jag väckte fisen o rana o ba nu gitt vi till stranden yani för jag måsteeeeee bada haha.  "Snabba" rana vatt klar o så mötte vi upp kinesen vid långholmen, käkade pizza o njöt av utsikten. Det var för mkt folk dock så vi drog till tanto, alltid lika trevligt! Kom Ranas vän valdina förbi o joinade the crew o sen så kom Sebbe Lebbe med bror sin. Efteråt kollade vi på matchen med pojkarna som busar hehe o sen va vi helt fucked. Ja just d, jag o fisen nyktrade till typ vid 3 så när andra halvlek va igång o argentina inget kunde göra då drog vi. Handlade mat, china sov, rana jag o liza kollade på España. Vi åt o drog till Club yes! Till kvällens överraskning följde Emma med :D Skit skoj! Riktig ladies night =)

Idag vaknade jag o så började vi packa för o dra till Stranden, kinesen hade kvar mat från igår så de vart riktig tung lunch idag :) Emma joinade oss idag med :D Skit myysigt! Badade heeela dagen lång =)  Nu sitter vi här hos kina, vax on vax off o sen ska vi möta upp resten för en mysig kväll!

Here's some pic's from yesterday :)



Bless.
/Sandra


Still drunk fu*k



O fifan "vaknade" nyss ... ska dra till Långholmen sola livet sen hem fixa oss förkrök o mosebacke.. Toog mig ett tag att logga in på skitbloggen hahahah orkar inte mer tjejerna vill till systemet nu o forsätta me dont want ska köra en lång powernap o steka  :D

Hade sjuuuuuuukt roligt today/igår de enda dåliga var att Ghana förlorade =(






Pusspåer orkar inte skriva mer // Liiiiiiza ♣



broderkärlek.

Haft en sån skön morgon! 30 grader kan inte va fel o klaga på så jag har legat i solen o schteekt o pumpat musik. Först kom min pishow över (David) o berättade om sin kreta resa haha. Han verkar ha haft de bra iaf =)
O sen kom min andra pishow över (Pato) så himla härligt ibland att bara få prata om allt mellan himmel o jord och dessutom fick jag lite preview på han och Rickys nya video (Imperfectly perfekt) så jävla skön sommarlåt! kom o tänka på sms03 deras sommarlåt, fan va vi mööööördade den! Tesoroooooooooooooo te he buscado por los maaaaares(8) hahaha Sen visade han en ny låt han gjort till Andrea, fyfan så fin den va fick tårar i ögonen. Bra pishow de så du ska göra!! Show the world who your wifey is! Även om alla redan vet så kan de va bra att påminna folk lite då o då =P

Så nu väntar jag in fisen för o fortsätta sola, så jävla tråkigt att sola själv! Jag blir så bored =(

Nu går jag ut igen! hej hopp gummi snopp! haha


Summerlovin'

Hello moto!

Igår var jag för trött för att skriva så jag gör det idag. Liza har ju berättat lite redan men vi kör på ändå. Tahia o jag vaknade vid 9 för Liza väckte oss och sa att det va fult väder, så då sket sig alla planer =( vi hade ju tänkt bada med flickorna o ha picknick i parken o allt! men icke sa nicke. Iaf så vi drog till kista, jag klippte håret o så drog vi vidare till St:eriksplan till vasaparken, hade så jäkla roligt men främst flickorna o de är de som är det viktiga. Träffade en arbetskollega till mig som är mammaledig skittrevligt :) Sen på väg mot odenplan träffade vi Dani haha sen tog vi bussen o mötte upp syrran och marta i stan men dem skulle shoppa så¨flickorna ville inte med. Så vi tog bussen o körde en liten sightseeing över stan aka powernap för tjejerna hahaha.

Sen åt vi o mötte upp kinesen. Syrran drog för hon är i 7:E mån o väldigt trött så hon tog med sig Tahia. Vi tog oss till Mariatorget o käka lite o började träna på våra hoops :) sen kom grabbarna grus o vi kickade deras arslen med hela 22-8 första matchen och andra matchen 12-6 hihi. Det är så roligt att slå killar i sport för dem blir så sura haha och inte nog med det, jag vet inte riktigt om d vi som har för mkt ballhet men på tåget på väg hem mötte vi Claudio, ja då utmanar han oss att köra på söndag mot honom och Rene. Seriöst varför vill ni förlora mott oss? =) haha ända problemet är att Claudio är 1,90 =/ nåja ska bli kul o köra med dem med på söndag!

Den här helgen kommer bli helt fucked up crazy, idag ska vi på José's kalas =) sen efter de ska vi inte sova utan vi drar till långholmen direkt o solar o sover där sen hem fortsätta dricka så man inte blir bakis o sen till Club yes @ Mosebacke för Sthlm's bästa dj spelar, Crona så klart! =D sen söndag match mot Claudio o Rene o sen måndag "avskedsfest" o sen drar jag BITCHEEEEEEEEZZZZZZZZZ!

De kommer bli överphet helg!

Här är bilderna =)



          



       




        
                                   



                             

                                              Vinnarna är: Andrea, Rana och Jag :) aka Dreamteam!


Nu kom pishow över så nu ska vi ta en cigg så ska jag få höra om hans resa till Kreta :)

Bless!!

/Sandra.


Dead and gone..



Hej o håå gott foolk..

kan börja med att säga att jag är Sluuuuuuut.
07:50 på morgonen vaknade jag hos mamma, min sockersöta syster och jag skulle gå bada med Tahia o Sandra något som inte blev av eftersom solen fick för sig o komma fram 19.00 =(
Så vi åkte till stan, vasaparken va där ett bra tag lira lite boll, flickorna lekte o hade kul, matade fåglar ...
Efter skulle vi till djurgården och ha en picknick ngt som inte heller blev av för våra flickor somnade under resan så vi åkte hela vägen dit o tillbaka så de fick sin powernap, vi stack till donken åt lite och sedan fick Tahia dra hem med mamsen... Min syster ville vara kvar med de äldre så klart, så vi stack till den  viktiga och omtalade matchen i Mariatorget, jag och Ayelén fick vara publik (ville inte förstöra mina fina naglar haha, sen kunde jag inte lämna henne sj)...men mina gals gjorde ett bra jobb och möööörda .

Kom för en stund sen , badade med Ayelen så deckade hon på plats stackaren..

Hade sjukt roligt idag, mkt skrattt som förlänger livet :D

Korten kommer nog min Negris lägga opp...

Imorgon vakna tidigt sitta barnvakt igen sen göra mig i ordning, håret (tänkte ha rakt hår) naglar, tänkte testa franskt om jag orkar... sedan välja ut kläderna får c vart vinder tar mig imorgon :P haha vet i alla fall att jag kommer ha kuuuul.

pusss på er gott folk och ett stort Tack till min Negris o Tahia som gjorde min dag och folket jag träffade efter också stor plus vid kanten :D

 



"Den här mannen levde för längesedan, visste ni det" av Ayelén HAHAHAHHA klockren och leka smart

Va tvungen att googla upp han för att veta.... så här stod det för de som är intresserade
Emanuel Swedenborg var en svensk vetenskapsman (främst inom naturvetenskap), filosof, bibeltolkare, teosof, kristen mystiker[3] och teolog. Swedenborg hade en mångsidig karriär som uppfinnare och vetenskapsman. Under större delen av sitt liv publicerade han en mängd skrifter, huvudsakligen skrivna på latin. I skriftsammanhang formulerade han sig sällan på svenska.

// Liiiiza ♣


RSS 2.0