Weekends at Skälby!










Typ så här ser det ut, massor med lek och utomhus aktiviteter! :) älskart! 

Tråkig, grå och trist måndag! Längtar till träningen med hjärtat ❤️

/Sandris

Sun is shining, the weather is sweet!

Jaaaaaaaaa men visst är det härligt?! Solen skiner, det är fredag och vi har ett fullspäckat schema hos los Heinonens!
 
Idag ska vi ha över min älskade svärfar, hans sambo och hennes dotter, samt min svåger. Kanske kanske också faster Helena (min favvis, jag älskar henne) och kanske kusin Miriam om hon inte jobbar sent? :)
Har köpt lite vin men finns ju en jädrans massa dricka hemma i vår bar också haha! Får se om jag tar nån drink, man kan väl få unna sig det?
Ska försöka få de att spela en massa sällskapsspel, sådant älskar jag!
 
Imorgon blir det uppe med tuppen, åka till Skälby, köra lite, hämta Systerdöttrar, åka till Toys R us, köpa lite leksaker då det är 25% på allt!!! sedan ska vi försöööööööka åka in till Medis för det är Mosquito kl 14.00, dansa lite, åka tillbaka till Skälby och fira min storesyster!! Det blir grill, hörde att vi har 9 kg kött, herregud hahaha vi kommer då aldrig kunna bli vegetarianer, vi älskar kött fööör mkt! Kyckling, chorizo, sallader, lök i vinäger, potatis blandade med hemlagad majonäs, efterrätt + tårta. heeeeeeerregud, hur ska jag orka äta?! haha
 
Sedan ska jag leka ihjäl mig med barna!!! Stackars mitt hjärta, han kommer få jobba en sådan här fin dag, läste att det ska bli upp mot 15 grader imorgon!! schteeeeeeeeek!!! alla kommer väl säkert befinna sig på hans jobb också då han jobbar på djurgårn'.
 

Bjuder på vääääääldigt gamla bilder!! Visste inte ens att de fanns i arkivet (?) fick även till en bild på min vapendragare & jag! Vad vore jag utan dig min älskling!!! För alltid du & jag. Älskar dig mest!!
 
Snart är det hemgång, wieeeeee!!
 
Trevlig helg alla fina människor!
/Sandri

I dont care, I love it!

Jag har varit på jakt efter en parfym i över en månad, vart jag än går känner jag doften, o den är heeeelt underbar!! Så igår kunde jag inte hålla lig, var tvungen att fråga tjejen vad parfymen hon bar, heter. VIKTOR OCH ROLF heter den, jaaa men sjääälvklart den jaa😁🙈😏 haha! 



Köpte även en parfym till hjärtat, vi (gänget) köpte även denna till vår vän Mayo när han fyllde år. Ljuuuvlig är den! 

Dessa kan även köpas online på nordic feel :) 

Rekommenderas starkt!!

/Sandriis 

Its all about them, the children ❤️

Underbart väder resulterade i en 4 timmars lekpark med bus och spring. Helt död nu haha, men kan inte däcka än, för nu börjar el CLASICO!!!!











Sådan fantastisk dag! Älskar alla mina små och min fis! Du förgyller mina dar ❤️

/Negris

Goder morgon världen!

Eder önskar vi en fröjdefull morgon! 

På väg till skälby, det börjar arta sig nu!! Känner mig dock så himla mycket säkrare denna gång. Denna gång ska jag lyckas :D 

Hade en så himla fin dag igår, var uppe med tuppen (självfallet), sedan mötte jag upp gänget vid ringen, därifrån tog vi en prommis till en stor lekpark och bara lekte av oss med Lionel och Filippa. Efter mycket lek tog vi oss vidare till söderhallarna för att käka meze, mmmm så gott! Mätt som en plätt tog vi oss vidare för att köpa en latte o sen vart det promenad mot sjöstaden. Där vi lekte ännu mer med Gordis och sen kollade vi på en film som hette Prisoners! Såååå jävla grym film!!! Rekommenderar den starkt!











Lizas lilla syster blev helt kär i Victor haha såå gullig, y le tiraba besitos haha hon är helt bedårande! 😍❤️

Nu: Skälby! 
/Sandri

Lets dance!

Fredagsmyst hemma hos Tapia Frez, massa skratt blev det! Man kan ju inget annat göra än att älska syskonen ihop! Gabi & Jave = kul kul! 

Nu ska vi sussa! Imorgon väntar en spontan dag!! Lovelyyy

Puss o kraaam :) 


/Sandri

.

Så mådde fortfarande dåligt igår, tar tydligen lite längre tid att återställa sig nu när man är äldre. Jobbigt!! 

Men idag är jag pigg o glad + att B o ja kan luncha ihop veckan ut då jag kommer att sitta i service center istället. yeaii! Idag kommer svärmor, myspys!❤️




/Sandri

Vilken händelserik helg!








Haha inge vidare att va "bakis" med alla dessa små busungar! Men fan vad jag älskar dom! Sedan vart det kvällsmys hos chinis o Cunhao med lite sushi, nu är vi på väg jem o ska äntligen sussa gott. Kan härmed, handen på hjärtat, svära vid att aaaaldrig mer shotta så mkt tequila. 

Good night! 
/Sandrii

Pode creer el Carnavaaal!






















Det var alla mina Carneval bilder! Tack för en riktigt trevlig Carneval men nu går jag inte ut på år igen haha!❤️

/Sandrii

Joder!


Fest igår eller?! Sanningen är att jag precis kommit ihåg varför jag slutat dricka, eller snarare varför jag endast dricker måttligt. Kalla mig tråkig men jag uppskattar andra ting i liver nu. Huvudvärk deluxe och solen skiner, kusin som överraskat oss och kommit o hälsa på, måste ta mig upp 😩🔫


/En bakis Sandri...


Ibland vill jag bara släppa allt och göra som jag vill...

Men sedan vaknar jag upp och får en reality check och inser att det inte riktigt går.
Minns de dagarna som jag bara ville bosätta mig i ett nytt land och bara vara. Så nära jag var. Jag ångrar ingenting, för jag kanske inte skulle ha funnit min kära man igen. Nå väl, det är fina minnen som stannar för all evighet, vem vet, när vi blir äldre kanske vi också drar oss iväg när och hur vi än vill!
 
Jag har så himla mkt bilder, på allt möjligt. Så jag tänkte ladda upp lite bildbomber. Alltid lika roligt att kunna blicka tillbaka sen.
 
Idag ska jag möta upp mami i Vällingby efter jobbet sedan blir det att köra till Ikea. Ska lämna tillbaka min möbel som jag köpte, är inte alls nöjd mä den.
 
Imorgon fredag ska jag rensa kläder IGEN....tar ju för fan aldrig slut det här!! men ja det ska jag göra, sedan ska vi bara tat lugnt då vi har fullt upp på lördag. Det blir till att vakna tidigt, köra, åka till sumpan och fira kung Leon som fyller 4 år, efter det åka hem och förbereda inför Carnevaleeeeeeeeeeen! =)) yeaii!!
 
Random bilder kommer strax!
 
/Sandri.

Week-end.

Fan vad helgerna går snabbt!! Men never the less så är d awsome. I fredags rensade vi aaaaalla våra skåp, tror vi slängde totalt 10 påsar med allt möjligt. Donerade även 2 stora påsar med kläder till stadsmissionen :) 

Igår var vi och promenerade samt lunchade med min familj. Efter det åkte vi till sjöstan för att kolla på UFC och leka med gorr!!gaaah vad jag älskar honom, mi gordis!! :) 

Idag vart det upp tidigt, köra, ikea, lunch här hos oss med familjen och sen bara mys. Nu är vi trötta o gosiga, snart ska jag sussa för att ladda om batterierna för en ny vecka :) 







Ha en fin vecka nu allihop! 

/Sandrii


Spriiiing as in vår!









Underbar dag med familjen och mitt hjärta! 

Lovely! 
/Sandri

God morgon?! 02:12

Somnade med världens huvudvärk. Vaknar nu. Pigg som fan. Fail?! 

fan missade det sista av lets dance. Undrar vem det var som åkte ut? 

Ska försöka somna om. Det är kallt! 

Slängde 10 påsar med gamla köksgrejer, flaskor, mat (som gått ut), kläder m.m! 

Mayor rensning. 

Måste tillbaka till sängen, grattis till alla kvinnor! Det är VÅR dag idag! 

/Sandri

Mys med mitt hjärta!

Plugg plugg plugg! Mitt liv känns väldigt rutinerat vid tillfället men det får vara så. Jag menar, jag tycker ändå att det är kul men veckorna bara flyger förbi! 

Veckans schema:
Måndag - plugg
Tisdag - salsa hos kusin
Onsdag - ögonfransförlängning + plugg! 
Torsdag - salsa + plugg
Fredag - träning + plugg och mys med mitt hjärta!
Lördag - övningsköra och sen vet jag inte riktigt än vad vi ska hitta på?! Kanske Ikea? :) 
Söndag - köra o sen ska familjen komma över för sunday family dinner! 


Pluggar med levande ljus och prince royce! Ljuuuvligt :) 

O här har ni mig, hurrbullen som syrran kallar mig! Haha! 
Puss!
/Sandrii

Så ska det låta!

Ligger i sängen och kollar på programmet med hjärtat och får syn på en ny hunk!!! 

OMG, vem är han?! Me likey! 


Nu ska vi fortsätta sjunga! Haha 

Puss och kram! 
/Sandri

Bild bomb, Ranis 30 års fest!






















Hahaha några av de korr jag hann ta igår! :) älskar mitt folk! Vilken glädje ni ger mig! ❤️
 
Nu: rensa garderoben...ohooo! 
 
/Sandri

RSS 2.0