Mahalo!

Hej! 
Haft en fullspäckad helg varpå fullspäckade vardagar därav frånvaron.

Men här kommer lite återkoppling!

Fredag:
Plockade upp hjärtat på jobbet, därefter plockade vi upp kusinerna och min svåger. Det vart drinkar och spel o gissa om vi skratta? Aaaah det hade gått allt för lång tid sedan vi hängde, men ack så skoj vi hade! Kusinerna sov över så det vart en mysig alla hjärtans dag frukost. 
Lördag: 
Efter att hjärtat kommit hem från jobbet så bytte vi om och åkte in mot söder, vi åt hos vår gamle väns nyöppnade restaurang, Latin Sandwich, aaaasgott! Rekommenderas! Efter maten drog vi oss vidare till en bar för lite drinkar och sen var det dags, äntligen dags för min ÄLSKADE MR GREY!!! Sooooom jag log!! Hahaha! Jag har väntat så länge på filmen, böckerna är självklart mkt bättre men det var ändå skoj att se resultatet. 
Söndag:
Upp o hoppa med tuppen, skjutsa hjärtat till jobbet, åkte till syrran precis efteråt, lekte med min lilla Alicia, åkte vidare till Skälby, myste med mor och far innan det var dags att åka och hämta hjärtat igen! Det vart en tidig kväll och hjärtat och jag somnade vid 8 haha! 

Här kommer lite bilder från helgen;








Loved it!!!

Idag ska vi skriva på papperna för lägenheten, yeaiii! 

Ha en fin vecka!
/Sandri

The time has come...

To say goodbye to our little precious. Vår lilla pärla som vi kallat för hem i 3,5 år. Här har mkt hänt, kärleksromanser har börjar här, fest, bråk, tjaffs, dans, skratt haha ja allt möjligt och mkt mer! Men den har verkligen varit toppen som en första lägenhet och SOM vi kommer att sakna vårt höga tak :( men nya äventyr ska börjas i vår nya 3a som jag ser fram emot! 

Its never the right time to say goodbye...

Men vi säger hej Fagersjö! Lugnt område med mkt grönt! Det gillar vi :)

To be continued.
/Sandri



Älskade B!



Love her!!!

Tahia 11 år!

Min prinsessa fyllde 11 år igår och det firades med hennes vänner, kusiner och familj! :-) 

Här är dagen i bilder:











Det var längesen jag skrattat så mkt! Fyfan vad kul det var att åka pulka, vi höll i varann och åkte som ett tåg, sen körde vi tävling om vem som kom ner snabbast haha såå himla kul! Jag ramla 10.000 ggr typ och tro mig när jag säger att jag har ont i hela kroppen idag! Men det var mödan värt! Sedan tog jag mig upp till toppen med alla småttingar, underbart att solen sken och vilken ro jag fann, sådan harmoni! Jag verkligen njöt av atmosfären och utsikten.


Efter min prinsessas kalas så avslutade hjärtat och jag Kvällen hemma hos våra älskade vänner Carpios, gaaah så god mat och snacks de fixat! Carro är verkligen duktig! Men jag var ingen bra gäst, jag somnade av min matkoma deluxe :/ haha så vi åkte hem och somnade fiiiint! Sov hela 10 timmar! Så skönt! 

Imorgon är det måndag och då är det tillbaks till träningen och rutinerna :)

Ha en fin vecka!
/Sandri

Oj! Vad hände där?

Ja, bloggtorka i alla ära. Det hände. haha! Det händer periodvis, ibland vill jag skriva varje dag bara för att kunna blicka tillbaks till de fina stunderna och mer för att det är underhållande. Men sedan slår verkligheten in och tiden finns inte till.
Så vad har hänt?
Hmm, jag tränar mån-fre så mkt händer inte under veckodagarna, när jag inte tränar under veckan så försöker vi hitt på nå kul, som igår, då var vi på stan och handlade lite grejer till ett projekt jag håller på med som skall vara klart till på lördag. Efter det vart det en spontanare hem till våra älskade vänner familjen Cabezas. Vi fikade och njöt av  sällskapet av deras underbara ögonstenar, gaaaaaah vad jag älskar de!! Hela familjen! Det är aldrig en tråkig stund med de, vi kommer så bra överens och för att vara helt ärlig så älskar vi att umgås med de så mkt vi kan. När det gått för lång tid som vi inte ses pga andra saker som dyker upp som t.ex. födelsedagar, då får vi lite abstinens haha!  =)
 
Hjärtat har fått nytt jobb och trivs som fisken i vattnet, jag är glad för hans skull! Han förtjänar det bästa min karl!
 
Jag var långledig under jul men eftersom jag numera inte kan sitta still så fixade jag ett extra jobb och jobbade ganska mkt av min ledighet haha. Sedan vart det en weekend till Barca! Så underbart, älskar den staden! Den har verkligen ALLT!
 
Just nu tänker vi på vart vi drar i sommar, tanken är NY och Miami i 3 veckor, men sedan fyller Christian 30 och det är mkt som ska planeras. Men det blir nog bra! Jag har redan en weekend bokad i maj till en hemlig destination med hemliga personer haha, kan inte skriva det här för det är en överraskning. Sedan har vi planerat med Carpios och Cabezas en weekend till Barca så det ska bli kul! Vi älskar att resa!!
 
Nå väl, idag är det fredag, ikväll blir det att fira Tio Ernesto som fyller 50 och imorgon är det kalas, min stora tjej fyller hela 11 år, och jag har bästa presenten! Söndag ska mina finska män (hjärtat, svärfar och svågrar) gå se Sverige - Finland så jag ska skjutsa de till och från matchen, det blir en rolig dag för dom!
 
Nu måste jag fortsätta jobba! Hörs =)
 
/Sandra
 
 
 

RSS 2.0