All time favorite





F. R. E. I. N. D. S.

/@


long time no...writing?!

Heeeeeeeeeeeeeeeeej!!

Jag är hemma sjuk och uttråkad. På skärtorsdagen så jobbade jag halvdag och efter att jag larmat av och skulle bege mig hemmåt, så tappar jag rösten! Trodde inte det var nå farligt så jag sket i det, som vanligt då när jag är sjuk. Men jag fick aldrig tillbaka min röst, så på lördagen åkte vi till närakuten, tog lite prover och fick som svar att jag måste vara tyst några dar. Haha, messar Christian och berättar att det inte var något, så skriver han tillbaka "yeees, äntligen lugn och ro hemma" HA-HA! Skojare! =)

Men igår så tog jag mig till jobbet iaf, trotsade min hesa röst och det blev bara värre. Åkte hem med feber och har legat och hostat hela dagen idag. Tråkigt! Jag har faktiskt saknat jobbet! Trivs så himla bra där med mina kollegor =)

iaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaf, så what's new?
Vi hade tänkt att köpa en hund och disskuterade saken i 3 mån och ångrade oss i sista sekund. Det är självklart att vi vill ha hund men det blir nog lättare längre fram, just nu gäller det bara att resa =)
Christian och jag ska åka iväg med våra underbara vänner, Victor och Nadia till Barca! Ska bli så sjukt kul och vi är så himla taggade!

I augusti drar vi till Bodrum med ett stort gäng också och bara positiva och roliga människor! kommer bli helt galet! Får se om jag tar ut nån extra vecka för att hitta på något med mina prinsessor! Det återstår att se hur det blir =)

Näe hörrni nu ska jag kolla på meet the fockers.

Håll er friska och må bra!

/Sandra

Min Christian.

Håll mitt hjärta Håll min själ
Lägg mitt huvud i ditt knä
Säg att du menar
och vill mig väl
Håll mitt hjärta Håll min själ

Som jag väntat alla år
Du kan läka mina sår
Ta mina händer och gör mig hel
Ta mitt hjärta
Ta min själ

Håll mitt hjärta Håll min själ
Låt mig bara stanna här
Så allt jag ber dig allt jag begär
Håll mitt hjärta Håll min själ
Håll min själ ♥

/S.


RSS 2.0