my sunshine...

myyyysig dag det har varit med min mysiga pojke!
jag vet inte om det är vi som är så mysiga lr om det är vintern som gör allt mysigt.
Iaf, riktigt mysigt. jag vill behålla känslan för evigt.
Te quiero! =)

/S.


Grattis MIN bästa vän, min älskade syster, mitt allt!

Den 30/11 1985 föddes världens vackraste lilla kines, hon skrattade hela tiden redan som liten och hennes ögon vart mindre o mindre med åren. Hon lärde sig rätt och fel tidigt i åldern, detta ledde till att hon idag är: En ärlig, lojal, omtänksam, snäll, glad, rolig, ansvarsfull UNG kvinna! Hon är min bästa vän och jag gör vad som helst för att denna lilla arrozito ska fortsätta att le och vara sig själv. För det är så hon är som bäst! =))

Grattis Chini på din 25års dag!!!! Må du leva 100 år till =)



I Love love love you!

/S.


back to reality...

usch! jag har mått dåligt hela dan, jag är trött, sliten, sur och irriterad. Dels för att jag ÄLSKAR att resa! men dessvärre tar d roliga alltid slut för tidigt och så kommer man hem till rutinerna och den gamla vanliga vardagen. USCH!!!!! och inte bara det, jag vart ju förkyld förra veckan men idag har jag kännt mig ännu sämre, mått riktigt illa. hoppas d inte maginfluensa lr liknande.

och on top of that, bara för o göra min dag ännu bättre, så förlorar idioterna i real madrid med fuckin 5-0! Barca leeeeekte med real o jag skämms. jag skämms för hur dem spelade! fuck this bre!

nu så lite till d "roliga" då, kinesen o jag drog ju till london, d va fettttt nice!!! vi shoppade som galningar, hann festa lite, teater på brodway, skrattade och fick uppleva lite spontanitet! =) jag älskar kinesen, hon skrattar då hela tiden o d är non-stop för oss! d här är ännu ett minne som går in i vår 13 års vänskapsbok =)

om exakt 4 min fyller hon år, min flicka! FELICIDADES MI CHINITA EN TU DIA QUE LO PASES CON SAN ALEGRIA MUCHOS AÑOS DE PAZ Y HARMONIA, FELICIDAD FELICIDAD FELICIDAD! =) love u!

här är lite bilder på d ja köpte :)

Smycken


Mina älskade kilklackar! :)



SÅÅÅÅÅÅÅ klart! Victoria secret =)


Mina töööönga lil wayne linnen :)


O självklart, den bästa av dem bästa, Britney spears! ♥


Shoppade en maaaaaaassa mer klädesplagg men de återstår att se senare :)

fler london bilder kommer också komma upp senare!

nu ska jag sova för min mage gör ont =(

Bless!

/S.

Bögjävel!


Är han inte en manlig snygg bög, fyfannnnnnnnnn !
Så tragiskt att veta att inte ngn tjej i världen får ha honom över en natt.hahaha...



SNART är det el clasico hoppas på BARCELONA, save the trashhhh talk och titta på resultat, har inte pratat ngt för vill inte ha fel hahahha.....

MINA FLICKOR HAR KOMMIT HEEEEEM :D ska träffa de imorgon tror jag, min lilla Kines fyller sina big -25-
måste firas...! puss på er....



// L ♣







Filmsöndag.

Fredags hade jag kul med mina flickor längesen jag inte sett er. Medis hemma hos en bekant efter att ha varit på fridays.. Igår dop och sen hem till mr mysigt hade vi, nu forsätter myset Carol och Pato ska komma till oss (hahaha) och titta på film. Hade nyss ett skrattanfall åt mr satt och grät, längesen jag inte skrattat så mycket. Herrå på er/ L

-


Här sitter min Negrah (sandra) och packar som ska till London med Kina (Andrea) och Davidiiii , vill också förfannnnnnn är så dummmm o dummmm blir så dummmm !!!!!


nästa gng!!!
Har saknat mina flickor så mkt idag blir det en heldag med de, behövdes verkligen !!!!!




gjorde ju naglar igår här får ni se hur de blev...



Tycker de e för långa nu, så ska fila ner de lite, och byta färg till dopen jag har på lördag...

Träffade på en gammal klasskamrat från gymnasiet, vi pratade i 180 hela vägen till bro från spånga. Vi kanske ska ha en reunion imorgon , lär bli kul....

Såg nyss en bild av Rihanna på röda mattan, sjukt snygg såg hon ut... !!!



// L ♣





%&


Ska titta på film med mr, imorgon jobb ch efter träffa mina girlsssssss, saknar er som fan !
saknar sommareeeen då vi alla var tillsammans varje dag in och ut... hahha
Saknar min mommmmmmm ocksåå :( piuuuu och min lilla ögonsten Ayelén ♥


Jusssst det kom precis från Kathy, hn gjorde mina naglar :D, de blev låååånga får c hur d går imorgon med ungarna haha ...


// L ♣





El que no sigue el consejo, no llega lejos.

Jag förstår mig inte på tiden. hur ska jag få mer tid :( hur kan jag va så dålig?! jag får inte tiden till allt, jag VILL, jag vill så gärna för jag bryr mig om mina nära, men jag får inte till tiden. Det är så svårt för mina känslor styr mig just nu, inget fel med det, men jag önskade jag kunde få både och. Jobbet gör det ju inte heller lättare, jag har så jobbiga tider så när jag jobbar sent hinner jag inte med NGT alls :( vilket är dåligt för då förlorar jag "dagar". För dem andra lediga dagarna måste jag dela upp. Jag försöker. Ge mig mer tid...





för övrigt, mår jag bäst! Christians förtjänst! tack hjärtat :)

Nu ska jag tvätta, sen måste jag kolla vad jag ska packa, det blir london på fredag med kinesen! Mayi fick inte ta ledigt =( fett dåligt! men det är inge fara, jag ska supa china under bordet!! hon kommer inte få glömma bort sin 25 års dag!! no-way-jose!! D skulle ju varit roligast om alla kunde ha följt med, men saksamma, vi har kul ändå kinesen o jag! sen ska vi boka thailand!!!!!!!! med vår Ranis!! haha 2011 kommer bli helt sjukt! Bäst o passa på då 2012 går världen under ;) hahaha

ha d så bra!

Bless!

/S.


Imissyou.



/S.

Mina föräldrar, vilka förebilder!

Igår firade mina päron 29 års dagen.
Helt otroligt, hur man kan komma så långt i ett förhållande att man firar sin 29 års dag och nästa år 30. Då blir det pärlbröllop + mamis 50 års firande som förhoppningsvis tar oss någonstans långt bort (om hon får välja).
Jag är väldigt stolt över vad mina föräldrar åstadkommit och önskar dem all lycka i deras giftermål.
Länge leve FREZ PEIRANO
HURRA HURRA HURRA HURRA!!!
Los quiero tanto!
Tack för att ni finns!
/@

Andrea bakar...

så medan kakan blir klar..
Happy Sunday!

Kött fifan..

Fredagsmys för mig idag. Mr min och jag ska titta på film och mysa. Sitter med kati och caron och gör naglar och lyssnar på grym musik -> cidade negra just nu. Mina tjejer skulle ut kunde inte följa med denna gång. Nästa får det bli, hoppas ni har kul puss på er. . . Imorgon blir det firande för pato, så ska upp tidigt imorgon och göra smörgåstårta , hoppas det blir lyckat.... chao gott folk/ L

@ kineserna!

snart rör vi oss mot innerstaden o är redo för att röja!! ha en trevlig lördagskväll!
Bless!!
/S.
ps. LONDOOOOOON IS CALLIIIIIING!!! SNAAAAARRRRTTT SNAAART DRAR VI IVÄÄÄG WOHUU!!! D.S

HAHA LAS POLLITAS...







BLESS!!

/S.


TGIF

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

efterlängtat eller vad?!



Hittade en många gamla bilder på oss, men valde att bara lägga upp en. Bilden är från 2007, Berzelli Bar.

Så länge jag kan minnas har våra helger alltid kretsat kring en massa utgångar. Vi har faktiskt inte bara varit på La Isla haha utan jag hittade bilder från en massa andra ställen också. Måste säga att vi har varit ganska varierande.

Ikväll bär det av till ännu en klubb, som jag hoppas ska vara bra. Har lust att dansa rumpan av mig :)

Lääääääängtar ♥

/@


hej hopp gummi***** haha

tjena hejsan, tjenixen tjenare jag e en andra generations chilenare! :D

jag har jobbat från mån till tors, har inte hunnit göra mkt alls. Man känner sig så himla inaktiv när man jobbar, speciellt nrä man jobbar sent! Man hinner inte göra ngt, men jag kan faktiskt inte klaga för jag har så himla roligt på mitt jobb och jag tycker verkligen om det så för mig gör det inget att jobba tidigt lr sent för den delen. Det enda negativa är att jag inte hinner träffa mitt folk lika mkt som jag skulle vilja.

Men imorgon då börjar min helg höhö! Jag ska tvätta på morgonen, sen ska jag luncha med syrran, sen ska jag komma hem duscha o byta om o dra mig mot kineserna, frökröka, sen blir det utgång med flickorna! Ska bli sååååååå roligt :D längtar som fan!

Sen på lördag ska jag va lite med familjen o seeeeeeeen ska jag vara med hjärtat mitt hela lördag o söndag :)

Så ser min helg ut, ni lär få se bilder! kommer fota lite imorn med flickorna =)

have a nice weekend coz I know I will :D





Bless!

/S.


The Noise


19 Nov , ett måste !!!!!





 →  K15- Kungsgatan 15 mot Stureplan Tbana- HÖTORGET  ← 




www.djlflow.se


Christian.

Im gonna make you feel like your the only boy in the world,
like your the one that I'll ever love,
like your the only one who knows my heart.




/S.

Mirakel...



Oh my fu**ing guuuud hahahaha operationer kan göra mirakel !!!!








// L ♣



Finbesök med roliga roadtrips..

Jag vet..beter mig jävligt divigt med bloggandet!! Leker fett upptagen!! haha ne men har haft finbesök av en kär vän!! Måste säga att hennes besök har varit d roligaste med hela min trip hit.
Goda vänner kan verkligen liva upp ens vardag oavsett tid å plats..men iaf nu ska ja berätta lite vad vi hitta på.
Asså folk som säger att shopping är en hobby..WROOOOONG!! It's a fukkin sport hahaha så som jag å min vän Selma betedde oss. Asså d va på riktigt att vi verkligen sprang mellan butikerna å jag slängdes/hoppade ur bilen i farten för vi skulle hinna med..Nu snackar vi outlet-shoppande från 10 på morron till 9 på kvällen å ändå får man kuta hahahaha fyfan..bilderna nedan kommer visa..men vi körde d här i typ 4dar så skoja inte att d kommer bli övervikt när ja ska hem..

Annars så festade vi självklart både i Hollywood å sen körde en trip till Vegas..Vart där förr så d va inte lika speciellt denna gång förutom att jag va så löööjligt nära att se Drake men pga av vissa omständigheter så fick jag offra det :( Hahaha ifs vare nästan jag som va kändisen i Vegas..blev väldigt känd för min klänning å blev kallad "lady in pink" överallt å folk vill fota en å fotas med en. Fick kommentare å komplimanger från alla håll å t o m erbjuden att va me i en realityshow...så mkt en klänning kan göra..haha men kul va d!!

Efter all shopping har jag insett att jag fan måste vara världens bästa syster/dotter/faster/kompis oxå kanske hahaha. Men tror på riktigt att jag är lite av en shopoholic!!
E jättelessen över att Selma åkt hem men hon kommer va me på den underbara reunion som planerats in på juldan i Sthlm!! Längtar till den dan!!! Får äntligen träffa alla mina fiiiiinaste vänner då å everyone together!!

Ska slaggish lite nu..Ladda inför en förhoppningsvis spännande vecka ;)
Until next time!!
//CaliCarmen


God morgon! :) Nej, bokstavligen!

Vilken underbar morgon! Allvarligt.
Var längesen jag var på så gott morgonhumör, om det någonsin hänt! haha

Jag träffade en pratglad gubbe på busshållsplatsen. Han var så rolig. Så vi samåkte hela vägen ner till station.
Och prata om allt mellan himmel och jord.



Jag har ju smått berättat att min sambo utvecklat en ny talang, nämligen matlagning.
Så igår överraskade han mig med en spenatlasagne.
Det luktade så gott i trapphuset, men kunde aldrig ana att det skulle komma ifrån oss hihi

Well well måste få skryta lite :)
Jag vet att han vill vara min Imperfectly perfect, and he is doing damn fiiiine.



Får se vad jag hittar på för ngt att överraska honom ;)
Kanske favvorätten? Charkikán! :)

Ha en underbar dag!
/@


Can you meet me halfway?



/@


överpheeeeetttt helg!

hello moto!

jag kan inte ens tro d varit helg (?) det gick så hiiiiiiiimla snabbt! men fyfan vad roligt jag haft :D i fredags var Ricardo, Chris o jag på en bar vid slussen. Asmysig bar med en trevlig atmosfär! Där tog vi några glas o sen vandrade Chris o jag från slussen (vi var högt uppe mot bergen nånstanns) mot medis! Jätte mysigt o vi va hemma runt 3 :) Sen i lördags åkte jag hem, hann duscha o byta om o sen va d dags igen. Diana (en av Christians mååååånga trevliga kusiner) fyllde år samtidigt som det var en avskedsfest för hon drar till Brasilien fram till sommaren :) Så det va förkrök hemma hos henne med en maaaassa folk lr snarare sagt alla var Christians kusiner hahaha! Efter det drog vi oss mot 54:an vi var 25 pers hörde jag ngn som räknade, det vart helrör och en maaaaaaaassa skratt o dans! Efter ett tag kom kinesen med Amit (emmas kusin) och joinade partyt! Det va en riktig rolig kväll, fyfan va jag skrattade. Lyckat! =)


Det har varit en riktig myshelg! I knew it would be grrrreat! Saknar Chris redan :( men dutty calls (jobbet) imorgon o jag börjar halv 6 o måste upp väldigt tidigt. Imorn ska jag träffa mina flickor wohuuuuuuuu =D saknat dem!!

Sleep tight!


Fars dag ♥



 

/@


R.Arjona


Para que describir lo que hicimos en la alfombra.
si basta con resumir que le bese hasta la sombra,
y un poco mas...

el problema no es el dano
el problema son las hueyas




- Ricardo Arjona



// L ♣


I'm a survivor from yesterday

vilken sjukt spontan lördag!

Började med att jag och P inte kunde komma på vad vi skulle laga till lunch då vi inte förberett ngt. Precis då ringer min mamma och säger att hon o pappa kan komma och hämta oss så att vi skulle äta med dem hemma i Skälby.

OK, jag ljuger... det var inte riktigt så men nästan ;) haha
På kvällen bar det av till Emmas kusin Amit, jag skulle få gå på indiskt födelsedagsfirande.
Det är alltid en upplevelse att se hur andra kulturer firar.

Från Solna åkte vi in på mot stan för att gå på ORIENTAL :) vid Mosebacke.
En fest som jag även var på i februari då också med Rana. Det är en "indisk" fest som de anordnar då och då.
Mkt mkt trevligt + att Emmas kusin Amit följde med.

Efter mycket köande kom vi äntligen in, och jag dansade loss till BOLLYWOOD music :)

MEN jag hade dubbelbokat mig under dagen så jag drog mig vidare och som tur så var nästa stopp vid 54 vid Medis, så jag var bara ett stenkast ifrån.
Där mötte jag upp Sandra som var där med Chris

Hade det så jäkla roligt, måste få säga det igen. Chris kusiner var verkligen jätte trevliga och vi dansade loss till Techno hela natten.

Nu ska jag snart hem till mina föräldrar för att fira
FARS DAG =D

Grattis till alla pappor där ute!


/@


Host Host


Sov skiit dåligt torsdags natt, hade hosta hela natten :( hade ont i halsen och bröstet, la vicks vid bröstet under natten (med handskar)... Vaknade med brinnande ögon för jag tydligen hade jag tagit mig på bröstet och sedan kliat i ögat eller ngt , ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj idiota aldrig mer VICKS! idag är det bättre tack o lov :)

Sitter nu och lyssnar på gamla låtar på youtube, ska snart titta på film och forsätta med mys denna lördagskväll, skulle gått ut med Pato till Clandestino, små ångrar mig fick verkligen lust men men får bli till ngt under veckan eller helgen som kommer tackkkkkkk.....

sååå ska kolla på min comedia innan filmen ( 40 y tantos ) DEN ÄR SÅ BÄST, tycker inte teleseries men den har jag fastnat för


www.dalealplay.com
 sen skriver du på sök/buscar 40 y tantos

Saluuuuuute för de som har kul på dansgolvet :P

Godnattttt folket // L ♣



Min Spotify favorit





Älskar!
/@


@

Tuffa dgr på jobbet, men har fått undan mycket som legat alltför länge på mitt skrivbord :)
Har börjat med nya rutiner i mitt liv, mkt som måste ändras för att få mitt nya liv att fungera.
Har varit en sömntuta sedan jag kom hem från LA, det är så svårt att ta sig ur sängen på morgonen... och mörkret gör det inte bättre. Men nu har jag örfilat mig själv och jag måste fokusera mig på MIG ;)

I FEEEEEEL GOOOD NANANAAA (8)

Jag har jobbat ons,tors o jag jobbar imorn men seeeeeeeeeeeeeeeen blir det en massa mys o kul i helgen! Jag hade tänkt o kolla om tjejerna ville hitta på ngt men det kommer nog inte gå, så jag får nog vänta med att se dem efter helgen. Chris o jag ska ha fredagsmys imorn med film =) sen på lördag ska vi på fest hos hans kusin o sen ere ju söndag(?) :D det kommer bli en riktig mysig helg iaf!

det vart ju inge malmoe o inge sensation =( piuu! dels för att jag måste jobba imorn o sensation ska vi dra till i sommar då är världens bästa Rana tillbaks! o så drar vi med pishow o co. o då är d i amsterdam!!! haha tuuuuuuuuungt!

Jag hoppas vår thailandresa blir av. China är klar. nu är d bara rana o jag kvar för o få semester o så bär d av till Thailand! wohuuuuuuuuuu :D:D

Nu ska jag vänta på att min bejbi ska ringa o sen ska ja sussa gott!

Bless!

/S.


a poem for him...

So there's this boy
and the way he laughs
makes me smile,
and the way he talks
gives me butterflies,
and just everything about him
makes me happy :)

/S.


Dagens tankeställare

EL DÍA DE HOY

La vida es tan corta para levantarse de mal humor. 
Ama a las personas que te tratan Bien, 
Ama aquellas que no lo hacen solo porque tu si puedes hacerlo. 

Créelo, todo pasa por una razón, 
Si tienes una segunda oportunidad tómala con las dos manos, 
Si esto cambia tu vida, adelante. 

Besa despacito 
Perdona rápidamente 
Dios nunca dijo que la vida seria fácil. 
Solo prometió que valdría la pena. 

/@


Det börjar närma sig en biljett


Oh, hoppas!

/@


TheSocialnetwork.

Ligger med mr och tittar på den nu efter en massage :-) -varmt och skönt en riktig vinternatt .. Godnatt gott folk

ALICIA VA EN EL COCHE CAROLIN!

ÄR HON INTE VÄRLDENS GULLIGASTE TJOCKIS?! KOLLA SÅ GLAAAAAAAD HON ÄR MIN UNDERBARA FLICKA! ES PURA RISA LA GORDIS (FÖRUTOM NÄR HON ÄR HUNGRIG), LA QUIERO LA AMO AL ADOROOOOOOOO!!!!!! MOSTERS ÄLSKLING OCH TAHIA MED!!

ALICIA 2 MÅN MED SIN PAPPA CRISTIAN =)



Amooooo mi chiquitita rica!!

/S.

Dagens tankeställare

Hoy, cuando necesites decir la verdad, ten el valor de abrir tu corazón a la vez que tu boca. Y cuando necesites oír la verdad, ten la fortaleza para abrir tus oídos y cerrar tu boca.

/@


3 dgr kvar =)

Om alla dagar kunde vara som igår så skulle våra liv bli väldigt förlängda :)
"Ett gott skratt förlänger livet"

Inte bara att Due date var hur kul som helst, utan hela grejjen var rolig.

Jag var och klippte av mig mina paneler igår :) haha dvs mitt långa hår.
Det var så tråkigt, kände för att piffa till det lite. Och så blev det.
Långt och uppiffat!

Efter blev jag upplockad av Bror och Sys. De var så himla fnissiga och spralliga båda två att det kunde inte göra annat än att smitta av sig. För att vänta in resten av sällskapet vandrade vi till Skrapan på Söder och skulle försöka hitta det kända Skybar!

Det blev Coffeehouse och en Vanilla Fun - dubbelespresso som latte, och en massa konstiga samtalsämnen.

Mådde illa resten av kvällen, natten haha
Espresson var för stark, iuu

Well well idag är en ny dag och är ovanligt pigg :) Hoppas min trötthet börjar att vända, vill inte vara trött längre, livet är för kort för att sova 12 timmar/natt haha

fyllkajan! hahaha hon är bäst när hon är full! för övrigt osså btw :$

/@


jag saknar sommaren! =(





d här va på Samos från förra året =)


HAHAHAHAHAHAH gud jag har skrattat i 1 timma typ men vi lärde känna några killar där, o karoll skulle leka fin o lägga sig så där som hon ligger på bilden, men när hon lägger sig så vänder sig skiten o karoll hamnar under den rakt på jorden/marken HAHAHAHAHAAHA jag garva ihjäl mig!! fett tunga tider!!

Jag är på cp humör idag, ja är jätte fnittrig, garvat HEEEELA dan o än är det inte slut! Me loves this!

Ikväll ska vi gå käka o sen ska vi på bio o kolla på Due date med hela gänget =) kul i jul!

Bless!

/S.


lite bilder.

Kommer inte riktigt ihåg ifall jag har lagt upp dessa bilder, men ääääsch vi kör bara en repeat ifall det är så :)








/S.


Godmorgon godmorgon =)

Alltid när jag vet att jag kan sova ut o jag vet att jag är ledig, DÅ VAKNAR JAG TIDIGT!!!!!!! huuuuuur?! o varför?! det är frågan! Jag lyckas väldigt sällan få sova ut. Visst jag sov ju 8 timmar, men när man är ledig och inte behöver gå upp efter ngt larm, så är d så himla skönt att bara vakna av att man sovit ut helt o inte blivit väckt! Jag vakna för jag va tvungen att kissa o jag höll ögonen stängde hela vägen fram o tillbaks, men när ja la mig i sängen igen....då va d försent! - jag va klarvaken! O här ligger jag nu, vägrar gå upp från min sköna säng, jag har en önskan att somna om igen! haha

Iaf, jobbat hela helgen som sagt! David o Andrea lyckades i lördags få ut mig lr should I say pishow gjorde det!! jag ringde andrea för o banga :$ (jaaaaa jag vet jag är kärring men jag va trött o skulle jobba 11 timmar dagen efter) och hon säger att d inge fara att hon förstår, men då ger juden luren till pishow, o pishow han har gett mig utskällningar i mängder för att jag bangat 2 ggr tidigare! hahaha så jag lyckades inte dra mig ur denna och fick åka in till stan för en drink iaf. Theodoras vatt d! o så kom Kinesernas faster Paulina med en vän! d vart bara nåra timmar o jag va hemma halv 12 =)




Ser ni hur trött jag var? =( haha nehrå, gud vad jag älskar dessa två!
som om dem vore mina egna syskon. d här är kärlek!!!

Denna vecka jobbar jag onsdag och torsdag bara, idag ska vi på "par" bio haha! de ska bli kul! Vi ska se Due date jag känner redan nu att jag kommer garva ihjäl mig! Det blir Chris o jag och dem andra kineserna (china o pato) Alla på facebook verkar gilla den o sen ere ju Allen från baksmälllan, va finns d att inte gilla! Så Christian o jag ska äta lite gott innan o sen blir det myspys! Har saknat han :$ tihi 
Imorgon ska jag försöka få tid med fia o leon, har inte sett min gordis på länge! =( o sen träffa tjejerna!

o sen fre - sön bär det av mot vackra o älskade MALMOE!!!!!!!!!!!! längtar =)



hoppas ni får en trevlig vecka som min! pussitows!

Må bäst!

/S.

Happy b-day

Stort grattis till min älskade pappa! =)



Felicidades por los 50 y tantos hihi
Hela helgen har i princip kretsat kring honom, och jag har varit extra present hemma då jag vet att det är den ultimata födelsedagspresenten haha att ha mig hemma. Eftersom Pato varit på turné typ hela helgen har jag passat på att vara hemma så mkt som möjligt.

I fredags då pappa fyllde år bokade jag bord på en favorit restaurang Estocolmo 406, och vi åt en riktigt Argentinsk Parillada, och Ja det är lika gott som det låter. Massor med grillat kött + lite till haha
Pappa är all about meat, ingen riktig måltid utan kött!

Idag söndag, firade vi honom hemma med nära & kära. Mycket mycket 3vligt =)

Jag har nog aldrig sovit så mkt som den här helgen, är helt slut förstår inte. Kom i alla fall fram till att jag sovit 22 timmar sammanlagt!

Ha en jätte nice vecka allesammans... själv räknar jag ner dagarna till nästa helg, då Sandra och jag packar våra väskor och rör oss mot vackra Malmö, och till underbara värdparet Henke och Carla. Tjuhuuu!



/@

lördagsmys


Hejjj... Onsdags- shit matchen var jag lite orolig men kul hade vi med folket, träffade min mr efteråt och åkte hem -till honom :) och forsatte festen där med goa människor som ville ha kul, bara goa miner och gott sällskap helt enkelt!
Tors- mys Fre- mys... Ska nu kolla å Inception, har fort inte sett den sen forsätta min myshelg ...  hadegottt // L ♣








voy caminando hacia ti...

hejsan hoppsan kerstin...

igår var jag hela dan hos syrran =) tog hand om lillen så syrran kunde tvätta! efter det åkte jag hem o bytte om o mötte upp fisen för o dra oss mot söder där vi skulle se matchen (Milan-Real Madrid). Så mötte vi upp kina o marion o under andra halvlek kom majonässebbe o joinade oss som den riktiga vännen han är (inte som jose o bawer) hahaha d vart ju en överraskning för jag stötte på Chris där :D asroligt! helt otippat, men mysigt! Så tjejerna drog hem o fisen o jag stannade kvar med Christian o hans kusin. Jag missade sista pendeln så Chris o jag promenerade hela vägen till nattbussarna, lite kallt men väldigt väldigt mysigt!

Idag vaknade jag halv 12 asskööööööönt o sova ut! drog till stan o fika med mayi o china en snabbis o sen drog jag vidare till vällingby för mer fika med min älskade linda! Jag blir så glad av att se henne, hon har verkligen lyckats den flickan! Älskar dig vännen, du är vacker som få!

Nu ska jag sova för jag börjar tidigt imorn o jag jobbar hela helgen =( så d blir inte så mkt som händer denna helg för min del! men sen näääääääästa vecka, då hörrni! då jäklar blir det sensation o grejjs o malmoe!!! wohuu =)


Sov gott!

hej hopp gummisn***

/S.


I'll see you 2night, and I can't wait ;)



/@


Enough is enough.

hejsan svejsan alla pigga människor!

Sov över hos min älskade syster, det va riktigt mysigt. Alicia fyller nsart 2 mån o är världens gladaste tjockis! hon skrattar åt allt o speciellt åt mig (?) haha hon älskar sin moster redan!

Så imorse vaknade jag o syrran ba hon sover fortfarande, så jag kröp ner i sängen brevid henne ååååååååh d va så mysigt! Man blir nästan lite bebissugen. Sen så gick vi upp, åt frukost, o syrran tvättar o jag natta Alicia igen. Så nu ska d kollas på lite tv o sen ska jag röra mig hemåt!

ha en bra dag!


Hala madrid!

Bless!
/S.

It's just all the little things...



Igår var det en tråkig måndag... det var en tråkig dag på jobbet och efter jobbet väntade inhandling av mat och en massa packning. Men så ringer mitt hjärtas tröst =) och föreslår middagen.

Efter 8 år är det inte mkt som förvånar än, haha. Låter negativt, men när dem här små sakerna kommer upp så är det som att bli kär igen haha

Igår lagade min man i alla fall världens godaste mat. Han hade fått ett tips av en nära vän och resultatet blev bara mums filibabba =)

Nu är det inte grejen av att han lagade en god middag som är det som överraskade mig utan delen att han faktiskt börjat lära sig att laga mat. Delen där han tycker att det är roligt och kommer på nya saker =)

Det kanske inte behöver bli så mkt take away som jag trott hihi



/@


puedo viajar por tu piel..


Vem vill till Andalucia???
hahahaha har lyssnat på rumbas o flamenco en hel del, vettefan varför plus finns det en som är så FIIIIIIIIIN me like alot !!!!!
Idag fylller Amaury (plastpappan) år och ska firas ska komma släkt och vänner hem o ha en liten part :) lär bli kul ska hjälpa mamma i köket snart med Empanadas och pebre.. :P (piroger och en stark sås) haha
har precis gjort mitt hår rakt :) tog ett tag men nu är det fint o klart....
Imorrrrrnnnnn ska vi till söder och titta på Milan- Real M. kul det ska bli, ännu roligare om de förlorar...
// L ♣


I see u drivin' around town wiv' the boy I know, and I'm like Fuck you!

heeeeeeeeeeeello moto poto!! :D

So this morning I woke up wiv' my lovely singing mom haha, she's got holiday this week coz my little niece is off school so mom wanted to spend some quality time wiv' her. It's hard now a days coz we got the little one that's 2 months old and It's hard not to show here love. I mean she's a baby, but so is the older one as well. Anyway it's hard, we're trying as much as we can to not make any differences.

It's so fun, coz sensation is comming up next week! and then after that its only 2 weeks left until we're off to LONDON BABYYYY! Andrea's big 25th b-day is comming up and we're celebrating it big time!
My old friend from junior high named Nicole and her little sister are going over to London aswell, so we're tryin' to make a schedugale so we can meet and go out! Jana and Nadoa are also going (I hope, I really really hope so) So obviously we're gonna meet them up aswell! :D:D And then Andrea's old friend from school who lives over there aswell. Ok we have to try to meet them all, PARTY + SHOPPING AND MORE SHOPPING AND MORE PARTY!! How are we gonna do it within' 3 days? hahaha It remains to see.

Alright folks! I gotta hit them showers coz I gotta go to work around 1.

Hope u have a good day! =)

Bless!

/S.

MJ back for Halloween!

Hallojsan!!

Vart lite off med bloggandet men d e för jag känt mig lite bläää å vart upptagen me att sakna Sverige(actually the people in it)..vad ska man säga? Borta bra men hemma bäst! Vi alla vet att det är så..
Men iallafall..det har varit Halloween här i staterna och det finns väl inga som firar den helgen som jenkarna gör!!
Här ääär verkligen Halloween en tid för killar att vara lite kreativa å roliga och för tjejerna att klä sig så slampigt som möjligt..hmm tycker det blir lite tråkigt tema faktiskt när de flesta då ser likadana ut..Jag offrade mitt utseende å tog chansen att klä ut mig till den största av dem alla...MJ SÅKLAAART!! Å lyckat blev det nog, lr aah avgör själv :p Men verkligen så kör de stenhårt aaaaall iiiiin vad gäller Halloween här, vilket va riktigt kul att uppleva...fy satan vilken nice lya vi va i oxå...hade jag vart en golddigger hade ja nog inte bangat på killen som hade festen...men MJ har krav ;)

Den här veckan lär det hända ganska mkt grejer för om 2h plockar vi upp en väldigt god vän till mig på flygplatsen...blir inge lugn stund när hon e här :D
MJ 4-ever!!
//CaliCarmen




Vinter.


Helgen var grym rolig, men lugn :) me likey
Igår såg vi på skitfilmen SAW, pskykos film, fick lust o spy i tcå scener så popcornen rördes inte. Hade sjukt roligt innan filmen och efter, David Kines och Sandra ni gjorde min kväll, fifan vad mkt skratt..
KÖPTE NYA nagelackkkk på kicksen, så ska måla de nu ..
Idag har jag inte gjort mkt stan, nu sitter jag hos pappa, snart ska jag röra mig mot mamma och göra klart några ärenden. Har små ångest med att det är så mörkt ute och kl är inte ens 18.
Nu kommer vintern och det betyder bara att hitta på mkt saker och jobba så mkt som de går för att inte bli deppig.
Pratade nyss med Kina och planerade o titta på Real (eu) matchen på onsdag på ngn bar på söder :D lär bli kul, hoppas på förlust.
Ungen nedanför sjunger så grymt, 10 år gipsy unge från Spain. // L



week-end.

hej hej! :)

vilken trevlig helg d varit! I fredags var vi hos världens bästa Adda Padda, det va mysigt alla tjejerna var med tillochmeter kelson! :D

I lördags var Chris o jag i en sportbar och utan att veta så såg vi båda matcherna, real madrid - hercules = 3-1 moahaha o barca förlora mot Hercules remember?! :P Men Barca spelade väldigt bra dem med, dem vann hela 5-0 mot sevilla! :/ Iaf, efter ett tag kom Mayi och Chinis samt Ricard o Eric :) det vart en riktig rolig lördagskväll!

Igår vaknade jag mitt på daaaaaaaaan så himla skönt! o mami hade gjorde min favoriträtt, kyckling + potatismos + brunsås OCH äppelpaj! Yes jag är en älskvärd prinsessa o mor min tar hand om mig väl! O papi osså så klart! =) så kom hela familjen över, ni ska få se en video på tjockis Alicia hahaha hon är så rolig! Hon tycker om reagge märkte jag igår :) o sen så på kvällen drog vi o kolla på Saw 3d, jag vart så äcklad så jag fick åka med fönsterrutan nere för att få frisk luft för jag höll på spy på vägen hem. Usch!

Nu ska jag äta frulle o sen iväg till jobbet! Vi hörs =)




Bless!

/S.

Bio - Saw 3D = Sov hemma hos föräldrarna

Visst har jag nämnt tidigare att jag är rädd för clowner?

Då igår när filmen var slut ställde jag mig en mycket viktig fråga:

"VARFÖR FAN GICK JAG PÅ BIO OCH KOLLADE PÅ EN SKRÄCKIS, DÄR MAN BL A FÅR SE DET HÄR, OCH SEN HEM OCH SOVA ENSAM?"



Det blev en extra natt hemma i Skälby haha

/@


RSS 2.0