Älskade fredag!

Helt fantastiskt hur denna dag gör en så glad? eller? =) I love it!!
 
Idag blir det hem snabbt, städa, fixa sig och sedan kommer bästa primisar, svåger, Danne & Carola över för lite förkrök innan det blir fest!
Ska bli riktigt kul! Jag hoppas inte för mkt för jag vet att jag kommer att bli besviken på musiken :P haha så därför har jag inte heller bestämt mig än om jag ska dricka. Får känna efter hur moden är helt enkelt. Inte så hype på fest längre, man tröttnar till slut. ok inte alla haha men JAG gör det!!
 
Imorgon ska jag iaf försöka gå upp tidigt, ska hit the gym och kanske försöka åka till abuelii(Christians mormor), måste passa på och träffa familj så mkt jag kan på helgerna, älskart!
 
För övrigt händer det inte mkt i mitt liv just nu, känns som att allt går på räls. Lite trist men det kommer att vara mödan värt i slutändan. Bil, hus och resa står på schemat inför detta år.
 
Jag drömmer mig bort till nästa vinter där jag får vara med mitt hjärta, själva i paradiset. Han är min bäste vän, min trognaste vän, den ende jag litar på för delen också. Ingen kan någonsin ta din plats mitt hjärta. Älskar dig!
Självklart längtar jag till sommaren också, VM kommer att bli kul, vi hejar självfallet på Chile! Brasilien, Portugal och Spanien haha! kanske lite Argentina också...haha måste ju heja på mina Real Madrid spelare!
 
Igår var pappagruppen och lunchade med mig så mysigt! Kallar de pappagruppen för att Victor är pappaledig, Danne han har sportlov och Hjärtat han är ledig. Så de kom till jobbet med Gorrdis Lionel och lunchade med mig. Lyste upp hela min gråa torsdag!
 
 
Nu ska jag fortsätta jobba. Snart är det fika dags sen är det hemgååååååång! woop woop!
 
Beijos!
/Sandri

Glam Nail Spa



Alltid lika nöjd! Älskart!! 

Nu känmer man sig nästan komplett! Imorgon blir det att förlänga ögonfransarna, så nice! Visar bild sen.

Är proppmätt och väldigt avis på pörkie o grapparna som får vara med gordis. Jag vill också promenera och leka med gordisen :( 
Kanske till helgen? Får se vad mina kära vänmer har för planer :) 

Back to work! Peace out! 
/Sandri


Dem gone.

Förstår inte varför jag blir sur?! Jag tycker att alla människor väljer sina egna vägar. Visserligen kan man falla och kanske bli förvirrad på vägen, men i slutändan är det DU som väljer den vägen du vill ta. Tycker inte ngn förrjänar ngt mer än vad ngn annan gör. Du bädda din säng, nu får du ligga i den. 

För övrigt, så har vi firat Victor vår bästa vän som fyllt 28 och även firat Sebbe aka Mayo som fyllde 31. Väldigt trevligt men mina dagar har mestadels gått till plugget.

Imorgon ska jag hem till mina älskade päron. 
Torsdag: jobb, salsa & fransförlängning :) 
Fredag: Ranas 30 års kalas
Lördag: allt beror på hur jag vaknar haha men jag hoppas på träning o plugg
Söndag: skälby :) 

Har lite random bilder från förra veckan :) medtadels på alla mina älsklingar! Här får ni beskåda:








Som sagt, mkt bilder på mina bebisar men det är för att jag älskar de sååå mkt!! Kan inte ens tänka mig livet utan dessa små😍❤️

Nu ska jag sussa! 
/Sandri

Jacuzzi onsdag!



Love them! Fisen saknades så klart, inte detsamma utan dig ❤️

Nu ska jag sussa! Just ja, min kusin, som fick värkar vid 11 ploppade ut Elise på 30 min och hon föddes runt 3 snåret, huuuur stört?! Fan vad jag önskar att mina förlossningar kommer att vara likadana den dagen det gäller! :) 

Ok, bless! 

/Sandrii

Elise Elise Elise!

Vem hade kunnat ana att jag skulle få en liten kines kusin idag?! Min kusin är inne på sjukan nu och kommer att föda snart! Känns helt sjukt och kul! Ska bli så roligt att få se hur hon ser ut?! Om hon liknar lilla Lauris (storasystern)?
Jag håller på kollar resor ner till de, måste få träffa min lilla prinsessa och mina andra kusiner!! Its about time! Pörkie har inte varit i Malmö heller så vill att han ska få en chans att lära känna staden innan han kan hata på den så mkt (haha bara för jag dör för Malmö).
 
Så nu min lilla chinita, nu hoppas jag på att få se dig snart! Var snäll mot mamma och pappa!
 
Massa kärlek till er, love u!
 
/Tia Sandris
 

So tired!

Pluggat i 3,5 tim!! Helt slut i huvudet nu. Tack till er alla som hjälpte mig! You never seem to failure me :) 


Nu checkar jag ut! Sov gott, imorgon blir det träning och mer plugg :) 

Beijos! 

/Sandri

La cucaracha la cucaracha, ya no puede caminar...













Fan att det var ett så litet utrymme, hade glömt bort hur litet dansgolvet är. Trist :( fick ju inte alls visa vad vi lärt oss! 

Men härligt var det att se alla även fast det var en liten stund ❤️

Gänget drog sig vidare, önskar att jag också hade haft orken att följa med, men det vart hemgång för oss. Nu ska jag väcka hjärtat och min svärmor för frukost. Sen åker vi till abuelii :) 

Beijos!
/Sandri

Good morning!







Så mätt så jag spricker, nu vilar vi ut oss innan det är dags att checka ut! Sen blir det häng med finaste familjen Cabezas :) 

Pussitows! 

/Sandri

❤️-dag

Såååå underbar dag!!! Jag överraskade mitt hjärta riktigt bra, stolt över mig själv. Dessvärre kan vi inte sova, vi är sjukt pigga och pratar om allt mellan himmel och jord. Fram till nu. Då youtube appen tog över och min karl kollar på stand-up. Vi ska ju upp tidigt och bada samt njuta av hotellfrukosten, hur ska detta gå?! Vad gör vi vakna?! Vad gör jag vaken?! Ska bli riktigt kul imorgon igen, heldag med fina familjen Cabezas och sen blir det salsa på kvällen! 💃 Söndag åker vi till vår älskade svärfar :) 

Hoppas att ni haft en riktigt fin och kärleksfull dag, det har vi haft ❤️ 


Utsikten från rummet, hoppas att solen väcker oss imorgon 😃


Älsklingen överraskad när han förstod att vi skulle övernatta här. 


Dekoration från restaurangen :)

Ok måste sova! Beijos a tudos!! 

/Sandri

Sjukis hjärtis!

Hej hej!
 
Redan onsdag, vart tar dagarna vägen!? Nu när jag har full energi så har jag börjat fylla vardagskvällarna med aktiviteter. Veckan går sjuuuuuukt snabbt dock! Märker inte ens av det! Men never the less så är det kul!
 
I måndags var vi hos kusin vitamin och salsade i 2,5 timmar. Heeeeeeelt svettiga var vi efteråt haha! Men ack så kul! Det blir bara bättre och bättre för oss. Snart kan jag och hjärtat dansa fullhjärtat och inte så "koreograferat".
 
Igår var jag på handledarutbildningen med papi, jag veeeeeeeet, ångestens mamma att jag skjutit upp på körkortet så länge. Men bättre sent än aldrig, nu känner jag mig mogen och redo. Har teori och uppkörningen kvar och det känns bra nu.
 
Idag ska jag hem och plugga och ta hand om mitt hjärta som gått och blivit sjuk. Jag hoppas verkligen inte att jag blir sjuk igen för det har jag varken tid eller ork för. Jag fixade en hemlig kur som är från Chile till honom imorse + Alvedon 650 mg + Bafucin för halsen. Hoppas att han mår bättre!
 
Imorgon är det dags för salsa igen! woop woop :)
 
fredag är det alla hjärtans dag, jag får se om hjärtat mår bättre så att vi kan gå ut, hade egentligen haft något annat i tanke men det gick inte igenom. Får överraska gubben någon annan dag istället.
Lördag ska vi faktiskt till globen på morgonen där det bjuds på frukostbuffé och sedan ska vi möta upp våra älskade vänner, familjen Cabezas. Ska försöka ta oss till något lekland så att vi kan leka med gordisen!! myyyyyyys =)
söndag ska vi hem till min svärfar, gått allt för lång tid sedan vi sågs, det gillar vi inte!
 
Som vanligt då, fullspäckad schema ja jag vet (jag hör hur Marianne tänker högt just nu om hon nu läser det här) men så är det mig. Älskar att fylla dagarna med aktiviteter.
 
Sincerly yours,
 
/Sandri.
 

Sleepover + simhall = K.O








God natt! 

/trött moster ❤️

8:03

Vad gör JAG vaken?! Faaan jag som ville sova ut för att ha full energi till kalaset och till flickorna 😩
Som ni kanske vet så har jag jobbat som entertainer i mina unga dar och då brukade vi köra mini-disco för barna' och det har vi alltid gjort på flickornas kalas. Så jag behöver all energi i kroppen för att göra hennes kalas så roligt som möjligt! :) 

Nu ska jag försöka somna om.

Uppdaterar från kalaset sen! 

Beijos! 

/Sandri

26 års vänskap!




Sincerely yours.

Då var vi här igen då, hej älskade fredag! veckan har ungefär gått som planerat, mycket salsa har det blivit. Det tycker vi om! Jag iaf =)
 
Idag fyller min äldsta systerdotter hela 10 år, känns helt stört...Fick mig precis en realitycheck! Om 3 år då är hon tonåring, då är hon lika gammal som jag var när jag för första gången gick på dejt med Christian, som gav mig min första kyss btw haha! OMG!!!!!!!! Nu får du inte växa mer älskling, jag vill ha dig liten och flickig och underbar som du är!
 
Ikväll ska vi hem till min svärmor, hon kommer hem från Chile tillsammans med Christians mormor och vi har inte setts på 6 hela veckor. Det är väldigt mycket med tanke på att vi ses minst 1 gång/veckan. Familj betyder allt för oss, våra familjer kommer först. Så ikväll ska vi mysa rejält med dessa två underbara änglar.
 
Imorgon blir det kalas och sedan efter det tar vi hem bägge flickorna (mina systerdöttrar) för mys och söndag blir det simhallen! WE LOVE WATER!!
 
Som vanligt då, fullspäckad schema med mycket skoj! Jag önskar er en glädjerik och mysig helg!
 
Kram!
 
/Sandri

Träningsväfk from hell...

Hjäääälp!! Jag känner redan träningsvärket, hur ska det gå att dansa salsa imorgon? Haha och hjärtat då? Jo han har ju tränat 2 ggr per dag så han är mer mör än vad jag är. 

Ligger redan i sängen, redo för att sussa, vart för mkt plugg igår och sen kväll. Måste ha lite energi till dansen ju! 

Nå väl, ville bara droppa förbi! 

Imorgon är det torsdag sedan är det fredag, tiden går fort när man har skoj! 



Puss & kram! 

/Sandri 

Daonjel & Leons b-day!



















Fullspäckad vecka! Hjälp!

Hej hej! =)
 
Satt och planerade veckan och kom på att jag är fan upptagen varje dag! Veckoschemat:
 
Måndag - Åka hem till Christians kusin för att lära oss att dansa Salsa, hon har varit Europamästare så hon kan hon! Det är en fröjd för ögat att beskåda henne när hon dansar, allt är perfekt och hennes fantastiska leende gör att man känner sig dum när man försöker sig på salsan. Haha!
 
Tisdag - Träningspass (Vattengympa wieeeeee) + plugg
 
onsdag - Träningspass (Body combat) + plugg
 
Torsdag - Salsa på SSD och sedan hem för att plugga mer!
 
Fredag - oj här är vi oense, min äldsta prinsessa fyller 10 år, så kanske åker vi till syrran för att fira henne lite smått, eller så ska vi åka hem till min svärfar, har gått alldeles för lång tid sedan vi sågs och vi saknar honom.
 
Lördag - Kalas för min prinsessa Tahia, sedan ska Emma firas på kvällen så ska försöka ta oss dit också en sväng.
 
Söndag - Sunday funday med familjen Cabezas, vi ska gå bada med vår älskade lilla gorr! Kommer bli så kul =)
 
Så där har ni veckan, kommer att lägga upp bilder så småningom, har en massa party bilder från i lördags haha frågan är bara om de kan tänkas publiceras? Måste fråga personerna som är tagna på bilderna om det är ok.
 
Ha en trevlig vecka allihop!
 
/Sandri

Sushi Samba!

Så sammanträffande att jag kollade på SATC imorse efter badet och det var det avsnittet där Richard varit otrogen mot Samantha och ber henne att möta honom på Sushi Samba 🙈 med det sagt så åt vi Sushi på vår favorit restaurang vid Globen. Sååå gott! Nu ska vi ta några drinkar innan vi far iväg för att fira våra vänner Daniel och Leon! 



 
/Sandri

RSS 2.0