Sjukstuga.

Jahapp... Då vart man sängliggandes. Har feber, ont i halsen och en hosta från hell.
Jag stannar hemma några dagar från jobbet för jag MÅSTE bli bättre till helgen.


Stort grattis på födelsedagen till min andra halva❤️ together forever and ever.  Te amo mi chini.

Ska fortsätta kura mig och hoppas på att detta går förbi redan imorgon!

/Sandri


Im aliveeee!!

Vet inte vart jag ska börja, visste att jag skulle ha en helt fullbokad vecka men wooow! Snacka om att tiden flög förbi denna vecka.

Så i torsdags vart det spa kväll med mina älskade flickor och vin, ost och kex. Det var sååå välbehövligt och lagom innan 2 dagars fest. 


Bjuder på min care poto :-) 

Sedan var det ju dags, för en 48h kryssning till Helsingfors med alla primos och några vänner till Diddi. Första kvällen var sååå bra, vi var så taggade, men under disco tiden så vart det dåligt väder och det började gunga rejält. Chrille o jag kastade in handduken vid 2 tiden. Vaknar vid 8 och ville ha frukost men vi höll på närma oss Helsingfors så fixade oss och drog ut på stan. Det var jätte fint, blev verkligen amazed. Men iom allt gungande mådde vi alla fortfarande illa. På väg tillbaks var vi fortfarande illamående men vi försökte koppla av med bubbelpool och bastu + drinkar, meeeen icke sa nicke, fortfarande illamående så gick några av oss och lade oss för en siesta. Vissa kunde inte sova pga hunger så halva gänget gick för att äta. 2 tim sen vaknade jag och mådde lite bättre, satte igång att dricka och fixa mig med musik men det gungade fortfarande, om inte värre!! 
Så one by one började alla droppa in efter deras restaurangbesök, kan ju säga att typ 9 av 14 spydde haha! Vi försökte ta oss ut, alla försökte, men illamåendet vann denna gång och endast 5 tappra krigare tog sig ut för en round 2, resten av oss sov bort illmåendet. 
Gissa om jag var glad när vi väl kom i hamn! 

Efter det var det raka vägen hem, duscha, byta om, hämta Carpios och iväg till vår älskade lilla Chanels kalas ❤️

Nu har jag badat och är såååå avslappnad. Dags att sussa!  

Här kommer helgen i bilder...






















Luleå.

Hej hej,


Sicken vecka! Dagarna flyyyyyger förbi!! 
Varit fullbokad vaaarje dag! 

Idag var vi i Lule, fyfan så trevligt & mysigt det var, vill tillbaks. Ska se till att få åka dit igen snart 🙈


Imorgon blir det spa kväll med mina ladies, ska bli sååå mysigt och fan så välbehövligt det är! 
Vin och massa tjejsnack, love it!
Fredag, lör o sön - kryssning (lord have mercy) o sen söndag efter vi kommit hem, så blir det kalas haha! Nästa vecka är jag slut haha.

Uppdaterar med fler bilder imorgon.

Hörs!
/Sandri


My blue suede shoes.

Köpt lite nya skjor, och dessa är sååå bekväma och snygga! 
I looove love love them! ❤️
Imorgon är det torsdag, veckan har gått så sjukt snabbt trots all övertid jag jobbat denna vecka (20h) Man märker verkligen när det saknas någon från gruppen, för jäklar vad jobb det har blivit. Never the less, så är det sjukt kul, dessutom har jag även en massa projekt på jobbet jag ansvarar för och things needs to be done så därav så mkt övertidstimmar. Men det är ok, ska belöna hjärtat och mig med en niiiice shoppinghelg!!! 💁🏾

Imorgon blir det sovmorgon, sen ska jag på möte på HK i Kista, sen efter jobbet ska jag till mina älskade päron, ska pussa o krama de ☺️❤️❤️

Fredag - hem till vår andra familj, vi ska fira Mrs Cabezas, åååh saknat de såååå mkt! Blir lek o bus med mina små skatter, sen middag för oss och med massa viiiin. Mums!
Lördag - el clasico
Söndag - sunday family dinner med min älskade svärmor ❤️

Nästa vecka händer det grejer!!! 
Bl.a Lule, spa-kväll och kryssning. December - bring it on!

#BeastModeOn
/S.

Its the kock man.

Det här med att bo med en kock alltså ❤️

Gourmet mat var dag, lyckos mig va?
#FatsoForLife

Har 7 kg kvar va fan...måste nå dit innan årets slut!!!
Jobbar så mkt så hinner ju fan aldrig träna, nu är det dessutom så mkt på gång, jobb, extra jobb, samt massa privata evenemang.

Lord have mercy. Men jag MÅSTE komma igång igen. Nu är det fan inte mkt kvar!!

Hörs!
/S.

Sicken dag!

Underbar helg! Den var väldigt lugn men så välbehövlig. I fredags firade älsklingen och jag 5 år, det vart bio (By the Sea) den var C A C A. Angelina Jolie låg bakom filmen och medverkade även i den med sin make Brad Pitt. Men den var fruktansvärd dålig, usch, bortkastade 2 timmar 😂
Såååå, iom detta gjorde det mig så sjukt trött, vi försökte på oss att ta några drinkar för att piggna till...men icke sa nicke! Väl på restaurangen (Waipo), kunde jag fortfarande inte piggna till, maten var utsökt, rekommenderas starkt!! Men som sagt, tröttheten tog över helt så det vart taxi hem och sussa sött haha! Skit rolig dejt (ironi) jag vet.

En bathroom selfie :-)

Denna tog hjärtat!

Sen i lördags var det opp o hoppe, hämta flickorna och mami och det bar av mot M.O.S total kaos, hur mkt människor som helst MEN sååå fint! Den slog ju alla gallerior. Ska bli sjukt nice att få gå själv där nån dag och bara shoppa, älskar att Shoppa själv :-) 
Kaxiga snorungen Allih och raraste Tahia hahaha de är verkligen dag & natt, men SOM jag älskar de! Mosters prinsessor!

Söndag var vi hos min älskade och bästaste svärmor samt abueli, lunchade, målade naglarna och bara njöt av varandras sällskap ❤️ Som jag älskar dessa två! 
Sedan avslutade vi kvällen hos Tapias för en överraskning till mi Chinis 30 års kalas wieee! 

Idag har vi myst o kollat på film med mina älskade kusiner, myspys på söder! Love it ❤️
Haha myspys i all ära 😏

Nu ska det sussas!
/Sandri


Så ska det låta!

November...herre! Vart tog tiden vägen egentligen? Känns som att vi precis haft sommar, jag tycker faktiskt att hösten har varit fantastisk bra! Inte alls kallt än tycker jag! Jag trodde att det skulle bli en kall höst och ännu en kallare vinter så jag rustade upp med en ordentlig vinterjacka, yes det var äntligen min tur nu, förra året fick älsklingen sin och detta år var det min tur! 😃 Köpte även ett par canada snow skor till så ja, man kan i helhet säga att jag är redo för vintern! 

Så imorgon fyller min älskling och jag 5 år, så det blir att fira ordentligt! Sen på lördag tänkte jag spana in Mall of Scandinavia, tanken var att gå dit redan idag men näe, jag orkar banne mig inte med så mycket folk. Får se hur mkt mer "lugnare" det är på lördag haha! Ska inhandla ett par skridskor också, ska börja åka med mina flickor! Sååå kul, love this! ❤️ 

Ser fram emot vår lugna helg, det har varit mkt jobb men jag älskar det, speciellt förtroendet jag fått, jag sköter och ansvarar för mig själv och sooom jag levererar! Yes sir thats me! 💪🏾

Snart blir det Luelå, följt av en galen kryssning till Suomi land och sen en ännu galnare 30 års. Full rulle som vanligt! Lets doooris! 


Jag tog bort alla mina sociala medier, tro det eller ej men det har varit så skönt att inte vara så besatt av mobilen, så tänkte prova mig på bloggen igen. Haha säger alltid samma sak sen glömmer jag bort, men jag ska försöka! 

Nu ska vi iväg till mi chini,
Hörs!

/Sandri

RSS 2.0