Tuesday.

Fyfan vilken grym kväll! Började "kvällen" med att storstäda hemma, blev såååå fint hemma. Vår älskade pärla! 
Skönt att ha det gjort iaf! 
Efter det åkte vi och hämtade Andreas och sen körde vi hela vägen till Kista till kusin Miriam och Oscar för en grillkväll! Riktigt trevligt och roligt! :)) måste verkligen hänga med dom mer, trivs så bra i deras omgivning! 

Efter det drog vi till syrran och kollade på matchen, som Real Madrid btw vann med 4-0!!! Hahaha skäms Bayern!! 
Hade det lika kul där, fyfan vad vi skrattade! Nu är vi här i Älvsjö, pojkarna blev hungriga så det vart Mcdonalds drive in! Nu blir det hem o mysa med min gubbe! 

Nu är det 3 dagarsledighet + helg som gäller. Ska bara tat lugnt och njuta ledigheten med vänner och familj. 

God natt! 


/Sandri

The "black" pearl.



Fast hon är inte svart hehe, metall grå :) 
Är sååå kär i henne, kört hela dagen igår och nästan hela dagen idag. Så fantastiskt kul!! Älskar känslan att bara köra o köra, så befriande. Längtar till hjärtat är ledig så att vi kan åka vart vi än behagar❤️ 

Äntligen är hjärtat ledig imorgon och tisdag, bara vår tid som gäller! 

Ha en fin vecka! 
/Sandri

Te regalo el mar Christian.

 
Mitt hjärtas låt, te amo mi vida!! =)
 
/Din Sandri

6th sense.

Hur  sjukt är inte det här då? Min moster postade ett kort till mig förra veckan för hon kände på sig att jag skulle ta körkortet och jag fick kortet samma dag som jag tog det haha. Hon har alltid haft ett sjätte sinne för saker och ting. Vet att mina älskade tios och mina morföräldrar hjälpte mig allihop, de visste hur mycket jag ville ha det. Mina underbara änglar, har med mig de vart jag än går och vad jag än tar mig an.
 
Idag jobbar jag hemifrån, vaknade med huvudvärk, sov inte så bra. Sambosyndromet kallar jag det för, jag kan inte riktigt sova ordentligt om inte hjärtat ligger bredvid mig. Han kom hem sent igår :( jag somnade trots allt men vaknade under natten ett flertal gånger just för att försäkra mig om att han var där. haha min andra halva! Vad vore jag utan dig min älskade? Världens finaste gubbe är han, och han är bara min!!
 

Måste jobba på ordentligt för att bli klar med veckans uppgift för ikväll blir det Salsa för hela slanten! Ska bli kul, få se om vi kommer ihåg några av våra steg? Haha Chinis och Jave måste fan vara über grymma vid det här laget! Vi fick droppa salsa kursen eftersom min karl jobbar som kock på Ångbåtsbryggan och då blir det inte riktigt 8-17 jobb liksom. Men det är ok, vi hade verkligen kul! Förhoppningsvis kan vi börja igen till hösten.
 
 
Nästa vecka fyller jag år, och jag kan faktiskt helt ärligt inte komma på vad jag ska göra. Har planerat dagen med familjen och den är klar, men ska se om vi kan komma på något med vänner. Tycker inte det är så speciellt att fylla 27 haha så vet inte riktigt vad jag önskar göre. Nej det är absolut ingen åldersnoja här inte, men känner verkligen inte att det är ett år att fira? Detta kommer dock vara ett bra år för alla mina mål men det har inget med åldern att göra.
 
ok back to work, ha en fin vecka allihop!
 
/Sandris

Drottningholm & Söder!












Älskade och underbara vänner! Lovely day, precis vad vi behövde❤️

/Sandri

Any given sunday.

Städat, jobbat, cyklat, jobba igen och nu väntar jag på min karl. Har fixat två överraskningar till honom, vet att han kommer att bli glad! :) 

Försöker bli av med negativiteten runt omkring mig, försöker att inte bli påverkad men vid den här åldern så är jag emot falskhet. Förr kunde jag blunda för det men inte längre. Vet exakt vilka personer som ALLTID finns där och vilka som bara finns när det passar de. Men nu är det slut på det. Min karl är med mig på noterna så det känns rätt. All vår tid ska enbart gå till positiv energi. 

Nu väntar jag här med överraskningarna, hoppas att han kommer snart❤️


/Sandris

Körkort!!

Halleluja! El que la quiere, la consigue!! 

Och så är det verkligen. Jag kämpade och fokuserade helt på körningen samt teorin under en månad och så i torsdag klarade jag teori provet på första och uppkörningen hade jag dagen efter (långfredagen) dvs igår, körde upp i jakobsberg och inom 25 min var jag godkänd.

Glädjen och lyckan att äntligen ha lyckats kan ingen ta ifrån mig, inte ens falska och negativa personer kunde förstöra min dag. Jag säger dock så här, jag har klippt förr, jag kan väldigt lätt göra det igen. 

Alla ni som går i tankar på att ta körkortet, fokusera och satsa allt, så lovar jag att det kommer att gå hela vägen :) 

Min första passagerare:

Min prinsessa Tahia följde med mig att hämta mitt hjärta i Sumpan efter att han jobbat klart :)

Idag har vi vatt o kollat på bilar hihi, snart så!! :D 


Två av bilarna som föll mig i smaken, ska tillbaka under veckan så att hjärtat också kan välja! 

Nu ska jag mysa med mami! 
Beisitos!
/Sandri

Halvvägs.



Tack för all din stöd. Vet inte vad jag skulle göra utan dig! Älskar dig mest av allt på denna jord❤️ 

Nu har jag bara en sak kvar sen är jag klar med mål 1 av 3! Det går framåt iaf! Yeaii! 

Skicka mig all positiv energi ni kan inför denna helg så vore det toppen! 

Pussitows!
/sandri

7 days.

What am I longing for? mmm ibland undrar jag...Jag har en bild framför mig, men den känns så långt bort...
 
varje dag känns längre bort, tomt, nästan som ett eko.
 
äsch, nu drar jag bort. fokusera fokusera!!
 
 
konstigt inlägg, jag vet, tankarna bara spinner.
 
chao!!!
 

Diamonds.

Fredag: åkte hem till min älskade svärfar, firade min yngsta svåger som fyllde 12 år. Så mkt skratt och så mkt kärlek jag har för dom. De är bäst! En av mina favisar är faster Helena, älskar att höra historier om hur hon och Heikki( min svärfar) busade när de var tonåringar :)
Riktigt trevligt var det! 
Lördags: uppe med tuppen kl 7, åkte till skälby, körde hela dan, åkte till Solna, shoppade lite, körde vidare till Sumpan och lunchade med mor & far, super mysigt! Hem, siesta med huvudvärk, vaknade för sent och vart sen till Biankis o Nates kalasis :(, hängde med dom nån timme sen mötte jag upp mitt trötta hjärta som var helt slut. Gav han lite massage o sen vart det att sussa gott för idag (Söndag) var det att gå upp tidigt igen. Amor skulle jobba och jag åkte till Skälby. 

Nu sitter jag här och väntar på min älskling, pluggar lite men tog en paus. 

Påsklovsvecka, kort vecka! Lovelyy!




Las chinaas hahaha




Ha en fin vecka!
/Sandri

Mother earth.




Tisdag.




Middag, plugg & mys. 

Imorgon ser ja inte min karl mer förrän på fredag :( trist men så är det...

Nu ska jag passa på att mysa med honom. Älskart!
/Sandri

Skälby mys!

Är i Skälby (Som vanligt) haha och myser! Chinis är mitt emot, kanske följer med till Bromma, kanske sover här, kanske åker hem haha! Cant really decide :)





Nu skrattar vi vidare haha, har ont i käken av allt skratt! 

Ses!
/Sandrii

El hombre que yo amo.




RSS 2.0