Husbybadet!



 Hahaha och detta var allt jag fotade idag...och jag som skulle fota en massa. Det betyder bara en sak, jag njöt av tiden med alla mina älsklingar än att sitta med näsan i mobilen.

Jag har förövrigt varit faceebok och instagramfri i snart 3 mån, skit skönt! Det enda jag har är snap men där försvinner bilder/videos efter 24h så känns inte lika markant som insta och fb.  Vår generation måste lägga ner mobilen om vi vill lära våra nästkommande generationer något vettigt. 

Att vara moster är det bästa som finns, så mkt som jag älskar barn, men tanken av att ha egna får mig bara att blunda och säga nej. Det verkar så jäkla jobbigt. Haha 4 real tho! Folk pratar som om det är meningen med livet, och jag är förstående, men finns fan inget skönare än sovmorgon, lata dagar, resa, shoppa, hahaha ni måste tro att jag är helt pantad men det är så jag känner just nu :-) kanske förändras det eller kanske inte? 

Nu ska jag sova, för gissa vem som kommer vakna tidigt imorgon?!....

/Sandri

Mosters prinsessor.






Ikväll har vi finbesök, mina prinsessor sover över hos oss. Så myyysigt! Imorgon blir det upp tidigt, äta frukost, åka iväg och hämta min andra prinsessa Shannon och så ska vi möta upp kusin vitamin och så blir det badaaaaaa! Love it! Ska bli riktigt mysigt, saknat det massor! 

Nu ska jag sussa. Ska se till att fota massor imorgon så kan jag uppdatera med nya bilder.

Nyårs festen är kirrad så nu jäklar blir det kaos :-) 

Puss!
/Sandri

Är det fest så är det fest!

Ja, förutom jul trevligheterna så har vi faktiskt tagit oss en runda på stan. Iom att vår älskade Marion fyllde år den 23e så hade vi planerat sedan innan att fira henne den 26e.
Vi började med förkrök och iordningsfixande hemma hos oss, vi drack, sjöng och dansade och hade det så himlans trevligt. 
Sedan beställde vi en partytaxi och tog oss in mot staden. 
Vi var först på ett ställe men det var verkligen inte bra där så vi drog fort som fan till nästa club, dääär mötte vi upp alla primos och sen vart det fest & dans hela natten! Det var längesen vi haft så kul!







Stort grattis åter igen älskade vän! Nu styr vi upp rond 2 haha! 
Tack för denna gång allihop!

Until next time ❤️
/Sandri

Im sorry.

Sorry för kass uppdatering men det har BARA varit jobb varje dag i snart 3 veckor. OM jag är slut? Ja men jag biter ihop, jag valde ju det här så nu får jag banne mig köra på. Har 4 jobbdagar kvar totalt så nu är det ingenting kvar, det kommer gå snabbt :-) 

Sen kommer även jag att få vara långledig, längtar så!! 

Förutom att jobba så det lilla jag hitt på är att gå över till cabezas för lite mys och sen så var det Ranas inflyttningsfezzt! Det var kul! Men gissa om jag är trött idag :(  så idag efter jobbet ska jag hem och lägga mig på eeeeen gång! 

Tog inte så mkt bilder, men en bild hann jag slänga iväg:

Love them all!! Världens bästa, mest omtänksamma och finaste människorna i världen. Sån glädje ni ger mig ❤️

Snart hemgång...45 min kvar! 

Hörs!
/Sandri

Onsdag 16-12-2015

Hej hej, god morgon!
 
Jag började dagen med att försova mig 2 timmar, vaknade till och kände mig alldeles utvilad, tänkte för mig själv, näe det här känns inte rätt. Så här utvilad känner inte jag mig när jag går upp på 05.30.
Sagt och gjort, kl var 07.30, jag försov mig 2 timmar!! hahaha!
 
Det var bara att hoppa upp, fixa mig och hoppa in i bilen och iväg. Men då är det ju sån jäkla kö så var inte på jobbet förrän 09.30 haha! Min chef bara skratta när jag kom in :)
Jag älskar att jag har fullt förtroende för vad jag gör, för att jag vet hur bra jag gör det. Jag vet vad jag är värd. Jag kan komma sent, komma tidigt, sluta tidigt, sluta sent, ja helt enkelt så väljer jag själv hur jag vill lägga upp mitt arbete, bara jag gör det, och SOM jag levererar. Nothing but the best for my custumers. Det här är också varför jag gillar att jobba extra,i en helt annan bransch än den jag jobbar i, slippa tänka och bara göra, det är också helt annorlunda än vad jag gör, och det är just detta som är så fantastisk, det får mig att uppskatta och älska mitt jobb. Det finns inget mer givande än när man stortrivs på sitt jobb, där man får vara delaktig och man får höras och synas, man får ansvara för sig själv men ändå vara med att ta beslut och att påverka beslut. Det är oerhört viktigt för mig iaf. Min roll är så varierande men det är också som gör att jag älskar mitt jobb.
 
Igår hade jag en underbar kväll med mina kusiner vitaminer och vi var och hämtade grabbarna på dagis också, så gulligaaaaaaaa! Älskade barn!! =)
 
Ikväll blir det BAD och Pretty Little Liars för nu har jag varit igång hela tiden och nu kommer 6 jobbiga dagar framför mig med dubbeljobb, dvs jobbar halvdag på mitt vanliga jobb och sen sticker jag till mitt extra jobb och avslutar dagen/kvällen där. Men det är bara att bita ihop, för sen ska vi belöna oss med något riktigt mys...och Shopping!!!! :)
 
 
 
 
Nu är det dags för lunch!
 
Hörs snart igen, hej svejs!

/Sandri

US and A.

 
 
Vi åkte till Los Angeles i 16 dagar och det var en experience må jag säga. Jag kan inte säga att jag dog och dör för att åka tillbaks, NEJ, däremot känner jag att jag vill till New York och Miami, det skulle var roligare att få uppleva. Los Angeles var ok, inte värsta grejen, Beverly Hills är fancy pancy men så åker du 5 min bort och du kommer till värsta ghettot. Så allt det fabulösa som du ser på tv är inte riktigt likadant i verkligheten.
 
Roligast hade vi i Vegas, DET var sååååååå jäkla kul! Det var som ett tivoli för vuxna haha! Ville verkligen inte hem och där stortrivdes vi. På väg hem svängde vi av vid Buffalo Bill och där finns en jätte stor outlet, HEEEEEEELLO SHOPPING!!! Om det är något som lockar tillbaks mig så är det definitivt shoppingen. My god så billigt det var. Köpte en Ralph Lauren tröja, stickat, 250 spänn, medans här går samma tröja för över tusen spänn. haha helt gaalet!
 
Vi bodde hos min svärmors pojkvän, han bor där, och han har en son vid namn Kenny som visade oss alla "down town's" och alla "Place to be" vilket var kul att se men det var som sagt inget som jag vill tillbaks till. Jo Vegas skulle jag vilja åka tillbaks till men inte LA.
 
Kan ju även passa på att säga att jag gick ner 4kg för jag vart såååå äcklad av deras mat, ALLT beställde jag size small och fick ändå gigantiska tallrikar med mat så tappade aptiten helt. IG på deras mat.
 
Varje resa är en erfarenhet, vi tackar för i somras och ser fram emot nästa destination.
 
/Sandri
 

Schweiz 11-13/9-2015

 
 
 
Sa ju att jag hade en massa fantastiska bilder! :)
Min kusin vart headhuntad och flyttade till Schweiz för några år sedan, Schweiz är inget land som riktigt lockar, iaf inte för mig, men dess natur är allt ifrån vad jag genomskådat förr!
Det är absolut ett land värt att besöka, jag lovar att naturen kommer att "take your breath away"!
 
Det är bara en tidsfråga innan vi åker tillbaks igen, kanske bilar vi och åker vidare till Frankrike/Italien i sommar. Får se vad Chrille tycker om idén :)
 
"Den sanna upptäcktsresan består inte i att finna nya landskap, men att se med nya ögon".
 
/Sandri.

Monday mornin'

Goder morgon i denna sal, goder morgon i denna sal. Eder önska vi, eder önska vi. En angenäm morgonstund
 en angenäm morgoooooooonstund =)
 
Man skulle ju kunna tro att jag skulle vara trött som bara den men förvånansvärt inte. Helt otroligt vad jag är pigg. Jag såg nog fram emot att komma tillbaks till min vanliga rutin, det här med två jobb samtidigt funkar endast ett tag. Jag skulle aldrig orka under en längre period. Eller kanske helger, vem vet :)
 
Jag tänkte försöka mig på att ladda upp en massa bilder, har ju alla bilder här på jobbdatorn och tänker att det kan vara kul att blicka tillbaks till våra resor och så himla nice att ha allt samlat på ett och samma ställe. Jag har förbättrats rejält med bloggandet men det är nog det som driver mig mest, att kunna blicka tillbaks och minnas alla goda stunder.
 
Jag ska nog banne mig göra det!
 
Idag kör vi som vanligt, efter jobbet blir det dock ett bad och läggdags tidigt, för inatt sov jag endast 6 tim och det fungerar inte alls på lilla mig.
 
Ha en fin vecka, Julafton nästa vecka :) nu kör vi!
 
/Sandri
 
 

Hela veckan lång...

Heeej!!

Sorry har haft fuuullt upp...IGEN haha! Men så här är det va, alla veckor fram till jul blir hetsigt, varje år. 

Så här har vår vecka sett ut:

I måndags var vi hos vår andra familj, Cabezas, åt en jätte god middag och sen fick las perlas, alla förutom jag, för sig att börja dricka vin haha så vi kom hem 01.00 ish och jag går upp 05:20 man ba yeaiii hahaha men det var sjukt kul! Vi kan prata i timmar och det är aldrig en tråkig stund med vår andra familj ❤️

Haha en gammal artikel på grabbarna!

I tisdags var jag på dejt med min mami :-) så himla mysigt!! Vi gick och kollade möbler och sen vart det middag. Jätte mysigt!

I onsdags skulle vi hem till las primas men jag var så trött och fick världens kramper i magen, så det blev ett avkopplande bad och var i säng vid 20 :) 

Torsdags jobbade jag halvdag, slutade halv 1 för att sedan ta mig till mitt andra jobb där jag jobbade från 13-20 så efter det var det bara hem.

Igår samma visa, förutom lite luciafirande på Alicias dagis :) sen efter jobbet plockade jag upp mina kusiner och det vart en helkväll hos syrran. Jag älskar dom!!! Fyfan va de får mig att skratta! ❤️




LA FAMILIA ES TODO ❤️

Idag och imorgon blir det jobb, vet ej vad vi gör efter jobbet idag, får se vad vi hitt på :-) 

Nu blir det frukost med mitt hjärta!

Trevlig helg!
/Sandri

Chyna's dirty 30.

Imma just let them pictures speak tho.








Haha ok det var inte så många bilder, vi filmade tydligen mer :-)
Det vart så lyckat och såååå roligt!!! Älskar dig min tös :)

/Din negris

Sjukstugan fortsätter...

Mår fortfarande lika dåligt. Har nog aldrig snytit mig så här mkt i hela mitt liv, har hemskt ont vid näsborrarna, har pumpat med kräm men det svider varje gång jag snyter mig :(

Blir hemma imorgon med, får se om jag orkar ta mig till jobbet på fredag.

Så här tror jag iaf att jag kommer se ut till på lördag:
Fattas bara de rosa toffsarna samt att jag måste klura ut vad för skor jag ska ha till. F-aaan att jag blev sjuk, har inte tid att vara sjuk!!! :( 

Aja...ännu en dag i säng...hoppas på att morgondagen blir bättre.

Ha d!
/Sandri


RSS 2.0