!

Nu blir det sådär långt igen. Men detta är så oerhört jävla viktigt! Detta handlar om antirasism och att välja vilken värld vi vill ha!

Igår när jag vaknade på ...morgonen kände jag mig bakfull. Ont i huvudet och tung i kroppen. Det känns så jävla ledsamt. Att runt om i Europa röstas nazister och rasister in i vårt EU-parlament. Hur kan människor vara så jävla historielösa? För mindre än 100 år sedan begicks ett folkmord där folkvalda nazister kallblodigt mördade judar, homosexuella, funktionshindrade, fackanslutna, romer, jehovas vittnen, präster, pacifister och övriga politiska motståndare. Idag finns fortfarande ett fåtal överlevare kvar som kan berätta om detta avskyvärda. Nu röstas dessa rasister, facister och nazister återigen in i beslutande organ. Hur kan människor vara så historielösa?

När Hitler kom till makten var inte det första han gjorde att öppna koncentrationsläger. Nej. Det började med att människors värde började diskuteras. Känns det igen? "Vi måste stoppa det organiserade tiggeriet" "muslimer är det största hotet mot den västerändska kulturen". Människor tillskrivs olika värde utifrån sitt utseende eller härkomst, eller sina föräldrars härkomst. Detta är precis vad ett svenskt parti gör idag. Helt jävla öppet. Plancher sitter upptejpade i vår gemensama kollektivtrafik.

"Invandrarna" som "dem" kallas. De har FLYTT hit! Flytt från krig, från bomber och minor, från fattigdom och förtryckande regimer. Tror ni att det är lätt att lämna allt man äger, alla sina vänner, alla sina släktingar, sin kultur, sitt språk, sina barndoms smultronställen för att åka till ett land i norra Europa som man knappt hört talas om? Fatta vilket mod som krävs, vilket driv och jävlaranamma!

"Men vi kan ju inte ta hand om alla" För det första. Vi skulle kunna ta emot fan så många fler. För det andra. Det gör vi inte. 81% av alla flyktingar tas emot av utvecklingsländer. Oftast flyr människor nämligen inom sitt eget land eller till sina grannländer. 2012 sökte 43,887 asyl i Sverige, 0,2% av alla flyktingar det året. Utav dem fick 15.000 asyl beviljat. Färre än 0,09% av alla världens flyktingar. Det land som tog emot flest flyktingar sett till BNP var Pakistan. Följt av Dominikanska republiken, Kongo och Kenya. Sverige låg först på plats 58 sett till flyktingar och BNP. Sett till invånarantal 2009 så var det Jordanien som tog emot flest flyktingar. Inte Sverige, vi var först på 12:e plats.

När människor flyr till Sverige och bosätter sig här skapas arbetstillfällen. Alla måste ju handla, klippa sig, köpa kläder, gå på förskola/skola, få skjuts till jobbet, bo någonstans, köpa möbler och så vidare i all evighet. Och då måste det finnas människor som utför dessa tjänster, ser ni resonemanget? För övrigt är det helt sjukt att mäta människors värde i mått av produktivitet.

Men nej. "Allt är invandrarnas fel." I public service diskuteras frågor som "hur mycket invandring tål Sverige" Så är vi där igen och diskuterar olika gruppers människovärde. Jag har redan sagt vad det kan leda till.

Det finns en bra dikt som beskriver hur det kan gå när folket inte agerar.

"I Tyskland hämtade de först kommunisterna, och jag protesterade inte, för jag var inte kommunist; sedan hämtade de de fackanslutna, och jag protesterade inte, för jag var inte fackansluten; sedan hämtade de judarna, och jag protesterade inte, för jag var inte jude; sedan hämtade de mig, och då fanns ingen kvar som protesterade.”

Jag tänker inte stå och titta på. Jag kommer kämpa. För att kunna se mig själv i spegeln och för att kunna se mina barn i ögonen i framtiden. För att historien inte får upprepa sig måste vi säga ifrån. Ställa oss upp. Göra skillnad. Förstå-sig-påare må kalla detta motsånd odemokratiskt och SD må kalla oss som utför det för vänsterextremister men när fan blev det ett ställningstagande att vara antirasist?

Det finns bara en ras – människan. Det finns bara en religion – kärleken. Det finns bara en värld – eller ingen värld alls.

Ingen människa är illegal.


Amazing days.

Vilket fantastiskt väder vi haft?! Sååå underbart!!! Jag har mått så himla bra, saknat min älskling så klart, men ändå har jag känt mig så glad och lycklig.
 
Vad jag uppskattar dagar som dessa! Familj, vänner och fint väder❤️
 



VI STOD ÄVEN MED RYGGEN MOT OCH MITTEN FINGARNA MOT JIMMIE ÅKESSON! JAG KOMMER ALLTID ATT KÄMPA FÖR RÄTTVISA OCH MOT RASISM! 

Världens lyckligaste tjej efter att Real vann Finalen och blev ännu en gång, Europa mästare!!! La decima!!! Madridista för alltid!


Även vi gjorde vår plikt och gick och röstade! Älsklingen, mina päron och jag! 




Min lilla älskling!! Du gör mig så glad :) älskar dig mitt lilla busfrö! 
 
Checkar ut nu! 
Nästa vecka är kort vecka (yeaii) det blir att åka till ett par stugor med underbara vänner och familj! Ska bli sjukt kul att få vakna upp med 10 underbara små barn(!) haha! Entertainern i mig längtar redan, dvs det kommer bli en massa lekar, bada, leka med djuren m.m! Mer uppdatering återkommer!
 
/Sandri

Haha flatenbadet it is!

Så himla underbart väder och vilka fantastiska vänner vi har. De får mig att må så bra, jag älskar deras sällskap! Kommer bli en massa sådant i sommar ❤️
Älsklingen badade, hade sådan lust jag med men hade inga badkläder :( 



Carros fossingar :)
Fina familjen! 




Igår firade vi min älskade svärmor, gud vad jag älskar henne! :) hade en urmysig dag igår med! 


Nu ska jag sussa! God natt allihop! 

/Sandri

Flatenbadet!

Vilken fantastisk dag jag haft! Jobbet gick så himla snabbt, kan dock vara pga att jag endast jobbade halvdag haha! Jag slutade halv 1 och så begav vi oss mot Arlanda för att hämta min svärmors pojkvän. Himla kul att äntligen få träffs honom, han är så trevlig!! Imorgon firar vi min svärmor och då ska vi ut och äta gott! 

Efter att vi droppat av dom så ville vi passa på att njuta av dagen så vi drog till flatenbadet, allt ligger så nära när man har bil, haha! Så vi satte oss ner på bryggane och doppade våra fötter. Jag berättade för Christian om den hemska och konstiga kvällen/natten vi upplevde för några år sedan. Haha, vad var oddsen att vi skulle hamna mitt i en skogsfest? 

Efter det drog vi hem och hjärtat vart sugen på empanadas, så pouff så fixade han 12 empanadas haha! Jag vart så sysslolös så jag tänkte: jag måste se hur stort vårt tält är som jag köpte förra året för att dra ut och campa i sommar. Haha pouff: byggde upp tältet här inne och vad stor den blev haha! Askul, planerar redan på vart vi ska åka och campa! 

snart ska vi mumsa på empanadas sen ska vi ut, jag i rullskridskor och älsklingen cyklar! Haha! Yes, ibland har vi alldeles för mkt energi❤️



Sveriges väder i ett nötskal eller vad säger ni? Sol på ena sidan och storm på andra sidan haha! Tung bild jag fick till.






Lovely day!
/Sandri

The wknd.

Lördag:
Upp tidigt med älsklingen, njöt av vår frukost tillsammans. Så himla mysigt, han har jobbat så mycket min karl så det var längesen vi kunde mysa ut den. 
Efter det drog vi till V-by, köpte present till min moster och sen bar det av till skälby. Underbar dag med skinande sol, min vita karl vart helt röööd haha! Jäkla finne, nää då! Hans ögon ser så fina ut😍❤️ Efter mkt familjetid, sol, öl, lek & bus med mina änglar så drog vi vidare till örby, hämtade min svåger och så hem till bandis. Efter en stund kom Carola & Danne, o fyfan va vi skrattade haha! Riktigt trevligt!













Idag har vi varit över hela Sthlm, började på Djurgårn' men det kryllade av människor så vi drog vidare till Lidingö till en mysig "strand". Vi picknickade och fick reda på en underbar nyhet, är så glad så att jag spricker!! Pojkarna spelade boll och hade kul! Sedan drog vi tillbaka till stan och plockade upp Lelle (Leandro, Dannes son) och så körde vi till tele2 arenan. Jätte trevlig dag med mkt skratt, glädje och kärlek! Mår så himla bra just nu❤️  







Nu ska jag sussa! God natt❤️

/Sandri

Älskade & underbara Bandhagen❤️




Här finns djur, plaskis, 3 stora lekparker, stor och grön äng, bana för att spela boule samt 2 fotbollsplan och basketplan. Älskar bandhagen, har svårt att tänka mig flytta härifrån ❤️ 

Tog dessa bilder idag när vi promenerade till gymmet, sedan på hemvägen såg vi detta:


Man ba eeeh que chachu?! Haha! 

Atletico leder över bajselona, LOVELY!! :)

/Sandr

Bandis till Fagis på 10 min!

Så kul, några av våra närmaste vänner flyttar i sommar till Fagis vilket blir jätte kul då de bara kommer att vara ett stenkast ifrån oss, de är det nu också i för sig men nu blir det ännu närmre :D
 
Ska sussa nu, saknar min man. Vad vore jag utan dig? Du är det bästa jag har mitt hjärta, ord kan inte förklara hur mycket jag älskar dig ❤️
 
Haha skrattade så mkt åt det här, det här brukade vara jag när jag bodde i Skälby med mor och far haha:
 
/Sandri

Helgen med los Heinonens!

 Lördag morgon var vi uppe med tuppen och jag skjutsade älsklingen till jobbet, det är så roligt för det är inte mkt trafik på djurgårn den tiden vi åker dit och jag ser nästan alltid på helgerna, 3 tjejer som är ute och rider på sina hästar mitt på vägen, VARFÖR?! Haha på riktigt, de har så mkt skog och ängar, varför gå mitt på vägen? 
 
Nå väl, efter det drog jag och träna, såå skönt jag har världens träningsvärk nu! Efter det vart det städning, rensade källaren och kläder och sen var det bara att fixa sig för Justin Timberlake! Riktigt bra konsert, men inget jämfört med Bruno Mars! Men tungt var det iaf och vi skrek, dansa och sjöng för full hals! :D 


Idag var vi på visning och fastnade för en lägenhet, så nu får vi se hur det här går! Känns toppen dock för den har uteplats och det är det jag helst vill ha! :) 
 
Sedan vart det ikea + middag med familjen Heinonen! Riktigt trevligt och kul, vi avslutade dagen med att gå till godisbolaget, heeelt sjukt! Så mkt godis!!!





Nu myser vi oss till sömns, ha en fin vecka allihop! :) 
 
/Sandri
 
 

Amores de mi vida













Om ni bara visste hur mkt jag älskar er! Mina prinsessor, ni förgyller mitt liv! Jag älskar er mest i hela världen❤️

/Moster Sandri






B-day + more

















Kärlek!!!!
/Sandri

RSS 2.0