Min lilla bebis!


Glam nails!

www.letsdeal.se

In o köp dealen till Glam Nail! De är sjuuukt grymma!! Tog 40 min o de är sååå fina! Jag är så nöjd :)

- hair done
- nails done
- packa resväskan...på g! Haha

/S.


Jag ogillar mkt just nu, så det här måste ut:

  • Personer som snackar så mkt skit om andra och sedan festar de och hänger som om de är bästisar?!
  • Groupies, det roligaste är att det är svenska "kändisar" hahaha jag dör av garv för de är bara "kända" i sthlm t.o.m. och inte någon annan stans. Men ändå vill ni envisas med att springa efter dessa hundar? Snälla unga damer, ha lite självrespekt!
  •  Tjejer som målar upp sina pojkvänner som världens bästa man, sen dyker han upp på midsommar, hög som fan och raggade på allt o alla. Yeah, thats YOUR man.
  • Tjejer som gör slut med sina pojkvänner pga att de röker Cannabis, och nu går du och marknadsför Cannabis på dina kläder och posar stolt med en spliff i handen. Du är slut som människa, men tack för skrattet!
  •  Folk som är otrogna!!! det är  A L D R I G någon annans fel förutom den personen som i fråga tar beslutet att vara otrogen. Jag kan inte förstå hur man kan SJUNKA så lågt och skylla på andra. Stå för va du gör! Särar du på benen var då beredd på att ta konsekvensen. Era sjuka jävlar!!
  • En liten snorunge som får folk att bli rädda, det är ofattbart hur man kan vara rädd och tvingar sig själv att "VÄLJA SIDA" alltså på riiiiiiiiktigt!!! hahaha jag kan inget annat göra än att skratta. Jag längtar till den dagen alla i din omgivning får en partner för dåååååååååååååååååå kommer du stå ensam kvar. o då mannen, kommer du förstå att NEJ, alla kommer inte hunda efter dig livet ut.
  • Sist men inte minst, MYTOMANER. Folk som ljuger om allt, ni är så patetiska, för ni tror inte att man genomskådar er men mannen, vi lärde oss för länge sedan. Det är bara hemskt att måla upp något för andra när du vet att det inte ALLS är så. Varför ljuger du?! Varför?  
Tack för att jag fick skriva av mig lite.
 
Jag ska lämna allt i Sthlm på torsdag, rensa huvudet, och bara fokusera på Christian och mig. För det är han som är min familj och jag behöver inte ens bry mig om något annat men det som stör mig är att allt detta når mig och tas upp för mig fastän jag inget av det vill ha. Måste börja säga ifrån mer än vad jag gjort.
 
/S.
 
 

Midsommar.

Vi firade midsommar i Skärmarbrink hos min fina vän Rana. Det blev dock inte en "äkta svensk midsommar" så det var ganska trist tyckte jag men grabbarna hade iaf kul då det vart hip hop musik i 12 timmar. Men lesson learned, nästa år blir det annorlunda banne mig! :)

Tur att det fanns spel, tävlingsinriktad som man är så spelade jag bara spel resten av kvällen! Haha :)

Igår åkte jag till mitt älskade skälby för hjärtat jobbade sent, myste med mina bäbisar o sov över. Älskar att få mysa med familjen, de ger mig så mkt kärlek.

Väntar in älsklingen som slutar om nån timma, imorgon ska vi börja packa för på torsdag drar vi till PORTUGAAAL! :)

 

 

 Min fina vän Sebbelito, älskar när han är lite små berusad för då får man alltid så mkt kärlek, en puss på kinden och stor kram! Det är faktiskt mkt för att va Sebb haha =)

Här spelar vi brännboll, Rana ska precis slå och då börjar ju (så klart) Ehab att mindfucka henne haha

Chill dag! =) 

/S.


Noel - världens finaste pojk!

Noel och Sophia kom och lunchade med mig idag och stannade kvar efter jobbet! Jätte mysigt och kul, Noel får så mkt uppmärksamhet men hur kan man INTE älska den här lilla underbara ungen?! I L O V E HIM!!! :)


Mosters änglar.

 

Massa sång, bus och skratt. Ni förgyller mitt liv, jag älskar er oändligt mycket!

/Sandris

 


Amor.

Vad tiden går snabbt amor. 3 år i november och 2 år som sambos i november.
 
Love you forever. ♥
 
 
 
 

Grönan med vänner.

 Glömde ju bort det viktigaste :) I Söndags var vi på Grönan med nästan hela gänget, hade det aaaasroligt!
Vart väldigt illamående efter pop-expressen men det lugnade ner sig efter lustiga huset. Men då får ju jag för mig att åka massa berg och dal banor istället och blir illamående igen. Känns förjävligt att bli åksjuk pga åldern, på riktigt! jag är inte rädd utan det är bara det att jag mår så för jävligt illa! Suck.
 
Men jag stod på mig och åkte iaf =) Vi kom dit vid 2, åkte lite barn karuseller med Tato, sen kom los beckhams in aka Nadia och Victor så vi åt lite och väntade in familjen Camara och körde 5-kamp. Som alltid körde vi tjejerna mot killarna och som vanligt, förlorade vi!! F-aaaan!! haha det skillde bara 7 poäng men saksamma, nästa gång tar vi de! Dessutom valde de bara grenar med pistoler och gevär. Gullis däremot var sjukt grym på att skjuta med gevär!
 
Här kommer lite bilder:
 
 
 
Victor, Bianca, Diana och jag vågade oss på Eclipse, 121 meter upp i luften, den var helt underbar! =)
 
 
Jag slutar strax jobbet, då ska jag ta mig till min syster, jag hoppas på att det inte blir strejk så att jag inte kan ta mig hem sen...för då är det kört!
 
Ha det gött hörni, och trevlig midsommar om jag inte hinner skriva innan! =) Jag berättar mer om vår midsommar efter helgen!
 
/Sandra
 
 

Helgen.

Hej hej! :)

Här kommer lite av min helg,

I fredags drog jag med B hem till henne på söder för jag orkade faktiskt inte ta mig någonstanns, vädret va ju pissigt så vi ville bara tat det lugnt.

I lördags drog vi hem till mitt älskade skälby och åt så jäkla gott och spelade spel! Älskart!!

Här kommer lite bilder från lördags :)

/Sandri.

 

 


Mis Tesoros

Alicia & Christian (eller sistian som Alishu säger). Hon säger till mig: Sandera, det är MITT hjärta! haha och så skrattar hon och pussar på honom. Älskar den här bilden =)
 
 
/Sandra.

På söder!

Dagens to do:

* jobb
* behandling
* möta upp tjejerna
* vänta in hjärtat mitt
* ÖÖÖÖÖÖL!!

One.

/Sandri


Jag ÄLSKAR rosé❤


Instagram i bloggen.

Känner mig som en tant när jag inser hur mkt man kan dela via sociala medier.
Såg precis att man kan kan länka alla bilder från insta. Ni ska bara veta hur mkt bilder jag lägger upp på instagram, tycker att det är så skoj med bilder.
 
Här får ni lite bilder från Nationaldagen, Mosquito i Rålambshovsparken var en självklarhet!
 
Ljuvlig musik och vi dansade o sjöng! Hela dagen var perfekt, bara glädje och skratt. Jag älskar när jag får vara med mitt folk och dela så fina stunder tillsammans.
 
Tack mina fina, jag älskar er alla!
 
one.
 
/Sandra
 
 
 
 
 
 

Rainy days them gone...?!

Så jäkla trist väder, usch! Men det hindrar inte oss från att vara ute. Tanken var att vi skulle till Nadia & Victor men gordisen har fått spruta o mår inte alls bra :(

Så hjärtat o jag möttes upp i centralen o sen åkte vi till Farsta Centrum. Hittade ny Victoria Secret body spray, perfa till Portugal samt en Marc Jacobs parfym :) älskar när man hittar en ny doft.

Nu blir det filmmys! Här får ni en bild på inte så glada hjärtan haha!

One.

/Sandra


Testar mobilen

Hoppas att detta funkar för då kan jag nog få med er mer i min vardag :) 
 
Här är en bild på Bianki =)

 

one.

 

/Sandri


Mosters älsklingar!

 Tahia
Min äldsta systerdotter som idag är 9 år gammal =)
Min första syskonbarn, hur äldre du än blir, är du fortfarande en liten bebis i mina ögon.
Den kärleken jag har för dig är unik. Te amo mi princesa!
 
 
Alicia
Idag är hon 2 och ett halvt år.
Min yngsta systerdotter, världens busigaste och kaxigaste unge! Men jag älskar henne till döds och jag älskar att hon kommer att kunna försvara sig själv! Alicia får mig att skratta som ingen annan! =)
 
Léon
Min kusins äldsta son som idag är 3 år =) Världens finaste och busigaste lille pöjk.
Han + Alicia = Worst Duo ever!
 
Noel
Min kusins yngste son, som idag är 8 månader.
Mi pedacito de carne te adoroooooo =) på riktigt, hur fin är inte han?! Jag dööööör!
 
 
Vincent
Min bäste vän/bror son, Vincent fyller 1 år den 15/11
Världens goaste och finaste! =)
 
Lionel
Tias älskling! Lionel är Nadia och Victor (några av våra bästa vänner) finaste lilla gordis!
Han förgyller mina dagar med sitt underbara skratt och han fyller mig med kärlek!
Lionel blir 1 år i Januari min lilla gordis!
 
 
 
 
Love them!!
 
One.
 
/Sandri

Startin' over, yet again.

Hej hej!

Snacka om att det var alldeles för lång tid. Men nu har jag iaf bestämt mig, då det är så kul att gå tillbaka i arkivet och minnas goda gamla dar, så bestämde jag mig för att återuppta bloggandet.

Ja, so whats new in my life? Lite höjdpunkter genom åren:

Började jobba på Trafikverket 2010 och har klättrat och utvecklats genom dessa 2 år. Har fått fantastiska möjligheter och utbildningar och jag stortrivs! Älskar mitt jobb! Det vart ännu bättre när Bianca började jobba med mig och vi har så roligt ihop!

Christian pluggar till kock, det går så himla bra för honom och jag är världens stoltaste sambo! Man kan när man vill! Älskar att han är så motiverad och har bra framtidsplaner.

Om 17 dagar beger vi oss av mot Portugals kust, Algarve kusten som det heter och vi kommer att befinna oss i Albufeira. Ett härligt 4 stjärnigt hotell i hela 16 dagar, bara jag och mitt älskade hjärta!! =)

Thats it for now. Men tro mig, I'll be back!

One.

/Sandra

RSS 2.0