Ett gott skratt förlänger livet, belive me!

Snoop man. I friggin adore u! hahaha
 
Enyoj!
 
/Sandri.

My girls are home.

Hemskt väder men vad gör det när sällskapet är som bäst.
Aqui tapas bar blev uteserveringen med det mysiga taket där vi slog oss ner.
Massa mojitos, massa tjejsnack och mkt skratt!
 
 
Älskar att ha er hemma igen my precious.
 
 
  
 
 
Idag blir det Ky-Mani Marley på grönan, vågar vi hoppas på fint väder?
 
Ha en fortsatt trevlig dag!
 
/Sandri.
 
 
 
 

Its picture tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiime!

                                                                                                           
Sista bilden här ovanför, är Zizou!!!!!!!!! =D
 
/Sandri.
  

Real Madrid-PSG, Göteborg!

Hejsan svejsan!
 
Såååååå hela förra veckan var ju full rulle och vi hade ett fullspäckat schema. Det är roligare att ha mycket saker att göra än att inte ha något inplanerat. Så i torsdags packade vi ner våra väskor, Rommöh och Andreas kom förbi och sov över då alla vi skulle bli hämtade 6 på morgonen dagen efter. Jätte trevligt att prata allt mellan himmel och jord vilket resulterade i en väldigt sen natt och lite sovtimmar men det spelade mindre roll då vi var så himla hypade över road-tripen.
 
Så bil 1, satt Victor (the driver), Christian (the Dj), jag (the Nanny), Nadja (The mommy) och sist men inte minst, min älskade ögonsten Lionel (the baby).
 
Bil 2, Rana (the Driver and dj, Rommöh, Andreas och Liza fisa! =)
 
Väl framme i Gbg, så åkte vi och checkade in på diverse hotell, och efter det träffades vi på Liseberg, sååååååååå kul det var så längesen jag var där! DESSVÄRRE, fick ju min stackars sambo öroninflammation och mådde piss. Tyckte så himla synd om honom, så fredagen överlag var ingen hit. Lördag vaknade han lite bättre men fortfarande ont, vi var ett gäng med var sin vilja så jag följde med Rana och shoppa medan resten gick och åt/dricka, efter hookade vi upp igen och sedan skildes vi åt återigen haha då Rana och Rommöh ville stå längst fram i klacken så d var tvugna att köa lite, resten av oss gick och åt sen drog vi på matchen. MAAAAAAAATCHEN! Eller supermatchen som de kallade den i gbg. Vilket som, det var en min wow-moment i mitt liv. Jag har aldrig känt mig lyckligare, det var riktig eufori för mig. Tack Real Madrid, tack! Hala Madrid!
 
Over all, tuuuuuung helg med tunga människor! Idag är det grått, men det spelar ingen roll för jag ska träffa alla mina flickor, alla är tillbaka från semestern yeaaaaaaaaaaaaii =) här kommer lite bilder från gbg, imorgon kommer bilder från mötet med flickorna ikväll!
 
over and out.
 
 

Copenhagen.

 Itssssssssssssss pictureeeeeeeeeeeeeeeee taaaaaaaaaaaaaaaajmmmmmmmm!
 
Haft en undebar helg med mor, far och min lilla prinsessa Tahia. På tivolit såg vi även Mellberg, vi ville ta kort med honom men han stod ju med sina barn så det kändes lite taskigt att störa honom på semestern. Hade det vart Cristiano Ronaldo hade jag skitit i hahaha!
 
Förutom en underbar och kärleksfull helg så vart jag förkyld, så låg hemma i sängen helt deppad igår. Idag är jag på jobbet iaf, pallar inte vara hemma. Ikväll ska jag på Riri's konsert med syster! Fyfan så kul det ska bli =)
 
Ha det så bra så hörs vi! Berättar allt om Riri's konsert imorgon, det blir även en kort vecka denna vecka, vi drar till Göteborg på fredaaaaaaaaaaag!!! ROAD-TRIP!!! Fett me kul! Ska få se mitt älskade REAL MADRID på lördag, svär kommer dö. Hörs sen!
 
/Sandri

Ludwin, I friggin' ADORE you.


Busy schedule.

Hey u!
 
Så vi landade i lördagsnatt och har haft fullt upp efter det. Söndags åkte vi (tyvärr) till Copa Chile, men fick dock träffa min fina och bästa svärmor och abueli samt Jeanette och barnen, och självklart Rommöh, Marco, Diddi och B! Så mysigt! Vi åt gott och nää kan inte säga ngt mer för hade det inte varit för dessa ovannämnda personer hade jag aldrig satt min fot där. Ännu mindre när det finns så avskyvärda personer som man tyvärr måste smutsa ner sin kind för att hälsa. Jag vet jag hatar det, det är bara en tidsfråga till jag droppar bomben iaf..Det får bli en annan saga för er.
 
Iaf, i måndags drog vi till Söder bröderna och vinkade av de då de gav sig iväg på en upptäcksresa mot Rhodos för att hooka upp med vår vän Nate. Marco, fisen och Sandrushi kom förbi och det blev mkt skratt! Hoppas bara Quirozarna utför sitt uppdrag moahahahah! =)
 
Tisdag, familjen Ordenes-Duran kom hem och jag kunde inte vara lyckligare! Lekte och pussade alla mina älskade ungar!! Som jag saknat alla! Vi åt gott och fick berätta om vår resa samt höra om deras resa. Vi planerade även en en liten roadtrip till Kolmården med barna =) Längtar redan!!
 
Igår vart det myycket tvätt då vi hade 2 fulla resväskor samt tvätt som fanns sedan innan, så vi låg helt däckade kl 10 igår natt. haha!
 
Idaaaaaaaag ska jag äntligen få träffa min finaste gordis Lionel!! Så hem till Nadja och Vic efter jobbet :) Längtar!
 
Imorgon drar vi till Köpenhamn över helgen med mor, far och min äldsta prinsessa, vi ska på tivoli och bara ha kul! Ska bli kul att åka runt på karuseller med min flicka! Hoppas hon vågar sig på saker Moahahah!
 
Nå väl så där har ni vår vecka samt helg =)
 
Jag bloggar på söndag igen när jag är hemma så visar jag bilder från Copenhagen.
 
One!
 
/Sandri

Bild bomb.

 
Albufeira 2013
Du & jag.
 
/Sandri
 

Tänk om man skulle ha sån tur att få uppleva det här?!

Vilken lycka!! Alfonso aka Carlton är ju fan bäst!
 
/Sandri.

Albufeira, Algarve kusten, Portugal.

Hej allihop.
 
Nu är vi hemma igen! Det vart inget bloggande utomlands som jag hade tänkt mig för att jag försökte hålla mig borta från nätet. Men det gick inte lika bra att hålla mig borta från Instagram haha.
Så nu undrar ni, hur hade ni det? Hur var det?
 
Jo då jag ska berätta! :)
 
Det började att vi kom fram och klev ur planet och vi kände värme men samtidigt väldigt vindigt, vi log och kollade på varann och sa Yess!! Det är inte "egypten-varmt", för vem åker till Egypten under juli månad? Jo, Christian, Andrea, Andreas och jag. haha 47 grader som mest - ja vi dog på den resan. Vilket som, vi kommer fram på kvällen och blir lämnade på vårt hotellt, ett litet mysigt 4-stjärnigt hotell - NOT! hahaha, jo mysigt och helt ok hotell var det, det var dock inte alls hotellet som jag sett på bilderna så det var ju en riktig slap on the face. Men jag kan inte klaga, eller jo jag hade klagat om det hade varit äckligt och riktigt ruggigt men det var det inte.
 
Mycket britter, jag som jobbat 2 år i Spanien och Cypern vet ju hur Engelsmännen funkar. Christian tyckte det var lite jobbigare då de hörs, skriker och sjunger hela tin. När de inte dricker är de hur gulliga och snälla som helst så det fick han ju också se. Hur som haver, poolen var nice men ännu bättre och finare var ju la playa, eller la Praia som man säger på Portuguisiska. Maten var fantastisk och vi åt väldigt mycket havsmat (mums).
Fest fanns det hur mycket som helst av, vi var dock inte intresserade av det så vi hängde på barer där det fanns bra musik och goda drinkar. Shoppingen var ingen höjdare, det vart lite sandaler hos los chinitos men det är ju bara ett måste haha. Allt som allt, en jätte bra resa med mycket avkoppling och bara han & jag. Love it!!
Den här resan har varit det finaste vi någonsin gjort tillsammans, jag känner mig lycklig och att få veta vad framtiden kommer att ge oss får mig bara att bli ännu lyckligare. Nästa år smäller det, nej jag är inte gravid! haha! Men nästa år blir det mkt att se fram emot. Älskar dig mitt hjärta!
 
Bilder kommer om jag bara lyckas överföra de från telefonen, medan lägger jag in de från Instagram :)
 
 
Fler kommer så småningom!
 
 
/Sandri
 

Eufori.

 
Det är vad jag känner varje gång jag ser detta uppträdande.
Fantastiskt!!!
 
/Sandri.

RSS 2.0