Dag 27 av 90.

Hej hej!

Ligger fortfarande kvar i sängen, vi vaknade för 2 timmar sen men vi har legat och myst till en fin film. Aaah så välbehövligt med mys i sängen!

Nu ska vi dock upp, älsklingen åker till gymmet och jag packar väskan. Idag ska  det tränas exklusivt. Nämligen på centralbadet, det ska bli sååååå skönt! Mami och jag ska dit så det kommer att bli super mysigt. Min drottning, skulle ge allt för dig ❤️

Återkommer med bilder sen! 

Här kommer bilderna :-)



Healthy sunday y'all!
/Sandri

Dag 26 av 90.

God dag allihop!

Kl är 12.30 och här i huset har vi varit uppe sen 8 imorse, jag skjutsade hjärtat till sin fotbollsträning sen passade jag på att tvätta bilen och tankade den så nu är Lola helt fin igen.

Efter det var tanken att jag skulle träna men jag behövde verkligen storstäda. Håller fortfarande på! Rensat kläder och slängt sååå mkt skit!!! Blir galen hur kan vi samla på oss så mkt onödigt?! Hahaha! galet!

Igår vart det ju tapas och lite salsa, såå bra fredag kväll! :-) 


Tanken var att jag skulle gå ut så här men det var föööör kallt! Vår vänta till våren för att använda mina älsklingar! 

Nu fortsätter helgen!
Ha d!
/Sandri

Dag 24 & 25 av 90.

Jahapp, då försvann ännu ett inlägg. Fan vad irriterande!

Aja, igår var det vilodag, jobbade ett extra pass på Twillan efter jobbet! Loved it! Vill bara jobba jobba jobba! :-) 
Efter det strosade jag runt i gallerian och bara tog det lugnt med egentid, sen kom jag hem och provade en massa olika outfits :-) 

Sedan vart det att mys framför tvn och se på Arkiv X!!! Hatade det programmet när jag var liten, mestadels för min syster och kusin alltid skrek som idioter när de kollade på den vilket skrämde mig så klart, obs!! Jag var 6 år, hur tänkte mor min där? Haha! Iaf galna flashback när intro låten kom igår, den är fortfarande lika läskig!

Snart ska jag till Zumban och sen blir det att möta upp Tapias för lite Tapas ☺️

Trevlig helg allihop!
/Sandri

 
 
 
 
 

Dag 23 av 90.

Heeeej!!! 

Allt har gått super, jobbat och hjärtat och jag har för tillfället samma tider så allt bara klaffar så perfekt! Så efter jobbet vart det raka vägen till gymmet, bägge var trötta för vi somnade ganska sent igår men det gick skiiit bra! Men jag hade ingen styrka kvar i benen så jag orkade faktiskt inte med mina övningar. Jag försökte så gott jag kunde men löpbandet gick mkt bättre än mina övningar. 
Nå väl, finns väl sådanna dagar med? 
Jag är nöjd med min insats, 3 veckor så här har varit ganska lätt med kosten, ÄNTLIGEN!!! 


Tidigare idag var jag vårfin :-)

O hur passande var det inte att vi fick världens mest underbara vårsol på em haha! Tyckte det passade perfekt med mitt humör!

Nu ska jag jobba lite, har shoppat lite också. Ska börja visa er mina outfits mer :-) 

Ha d!
/Sandri

Dag 22 av 90.

YOOOOOOOOOO!

Du vet den när du får träningsvärk efter träningen, alltså inte ens dagen efter, du har redan fått sen samma dag, det beryder att du döda dig själv och att du imorgon kommer vara helt....förstörd! Hahaha! Men det är såååå härligt!! Än så länge 1 kg i veckan har jag tappat det är ok, 6 kg kvar. Har aldrig varit mer taggad än nu. 

Idag körde jag på bra, 450 calorier på intervall, konditionen börjar ta form nu, sen 200 squats, 200 situps och så varva jag ner med stretching och nu kan jag knappt gå, ännu mindre böja mig. Dusch och bastu på det och sen storhandla för månaden och nu kommer las primas sen är vi redo för söööömn :-) haha! 


Tomorrow. Repeat.

Hörs!
/Sandri

Inbokade resor.

Hej hej!!
 
Åh är sååååå glad, som sagt många planer och mycket att göra, det känns dock som att året börjat bra och det har gett mig en otrolig energikick!
 
Detta är vad vi planerat än så länge:
 
  • Så fort min lilla tjockis Celine föds så hoppar vi in i bilen och kör hela vägen ner till Malmoe till mina älskade kusiner!
  • Paris i Maj
  • Högst troligt LA till sommarn om inte, så blir det en vanlig charterresa i EU
  • Barcelona i oktober
  • Vinterresa, vet ej vart men vi siktar på att åka efter jul.
Så här ser planerna ut än så länge, kan ju komma att ändras, vill försöka få in en weekend till London samt Schweiz men allt beror på hur min karl får ledigt.
 
2016 - I'm commin' 4 u.
 
Out!
/Sandri

Dag 21 av 90. Jag skippade 20!

Hej hej!
Först och främst, låt oss glömma förra veckan. Fyfan vilken dålig vecka, det enda jag är stolt över är att jag höll kosten...inte helt men måttligt.

Nu är det måndag och jag mår superb. Babe och jag jobbar i samma byggnad just nu, så himla skönt att samåka och så kul att se han på jobbet haha! Mitt älskade hjärta! ❤️

Så efter jobbet vart det att fixa naglarna hos Lee, I FRIGGIN LOVE HIM!! Han är bäst :-) 

Yessir! 

Sen vart det att åka till Farsta en snabbis sen drog jag och träna :-) så skönt att vara tillbaks på gymmet, mindre bra är kramperna jag fick i bena när jag höll på med mina övningar haha, men Im back bitches!! Lets do this! -3 kg än så länge!!! Så det bådar gott iaf. 


Imorgon drar vi till gymmet direkt efter jobbet, sen blir det att storhandla för månaden :-) loving this, och det bästa av allt, vi gör det T I L L S A M M A N S ❤️

Sov gott! 
Beijos!
/Sandri

Dag 19 av 90.

Hej hej!

Vart ett roligt extra pass med jobb! Så kul stt få hjälpa till, vill verkligen jobba extra inom mode och letar ju för fullt efter ett helgjobb, men ack den som ger sig!! 

Sedan vart det en liten snabbvisit till mina päron och slutligen hos min syster yster ❤️ ligger o kollar på Im a legend, det var längesen! Hjärtat sover. Ska bli skönt med sovmorgon imorgon.

Sedan ska vi luncha med min svärfar, mys :-) 

Så vi kan ju alla konstatera att träningen denna vecka var katastrofal, men kosten har gått hur bra som helst! Men på måndag börjar allt om igen! Love it!! 

Vi höra imorgon! 
Puss o kram!
/Sandri

Dag 18 av 90.

Celebrate good times come on!
Fick en tyyyng nyhet, så det vart bara att fira idag ☺️
Imorgon blir det jobb och söndag skridskor, längtar!!!







Är så glad så jag spricker!!!

Trevlig helg!!
/Sandri

Dag 16 & 17 av 90.

Haha vet inte om jag ska vara helt ärlig nu eller om jag ska bara låtsas som ingenting...?!
Hmm nää inte min stil längre att låtsas som ingenting.

Vilket som pga pms så har jag varit en bitch och surat och behövt göra annat. Men men längtar till mitt pass imorgon, lördag och söndag blir det också hård träning samt att jag jobbar extra på lördag. Kommer bli en bra helg. 

Så till min födelsedag ska vi resa iväg, har redan börjat planera mina outfits haha! Har en kjol som jag dör för som jag får igen men måste ner lite till för att den ska sitta perfekt :-) gaaah längtar!!


Fortfarande rökfri och sockerfri, när jag menar sockerfri så gäller det godis, fikabröd osv. Fruktsocker tar jag inte bort då jag behöver det. 

Aaaah längtar att få åka iväg!!! :-) 

Imorgon är det fredag yeaii! Ska bli en mysig helg!! 

Hörs!
/Sandri

Dag 15 av 90.

Började dagen med att vakna tidigt och flög med bilen till jobbä. Hade en massa to do innan vi far vidare till Uppsala. Världens bästa kollega har jag, han är bäst ❤️ Vi jobbar så bea ihop och dessutom är han så jäkla rolig! Så det vart en väldigt produktiv dag och det känns så himla bra, så mkt gjort och nöjd kund. Precis så vi gör det :-) 

Sedan åkte jag hem, käkade mellis med älsklingen och sen väntade vi in Tapias för en underbar promenad. Åh som vi saknat de! Nu åker de iväg över helgen och som de förtjänar det! Ni får sola och njuta av er underbara helg i Spanien för oss med! ❤️ Vi har massa planer sen när de kommer hem, aktivt friluftsliv står på schemat, yeaii! 

Här kommer lite bilder från kvällen:







Tack mina älsklingar, love u!

/Sandri

Dag 14 av 90.

Idag firade vi världens bästa Victor!!! Han har fått ett toppen erbjudande som han inte kunde tacka nej till och han tar examen om 2 mån. Ni förstår inte hur stolta vi är över honom, älskade underbara vän, DU förtjänar allt det bästa i livet, självklart din fru och barn också men som du kämpat dig genom ditt liv så förtjänar du allt det som komma skall och vi kan inget annat än att glädjas åt din success! Grattis åter igen käre vän!!

Så ja, ingen träning..igen..men det är lugnt! Tar igen det under resten av veckan! :) 






Hur underbara är inte mina ögonstenar?!?! Skulle göra allt för er två!!! Tias älsklingar!!! Love u ❤️

Imorgon blir det Uppsala sen jävlar ska det svettas!!! 
Hörs!
/Sandri

Dag 13 av 90.

Idag var det tyvärr fullbokat med to do list så det vart ingen träning.

Det vart en mysig frukost med min älskling och sen bar det av mot Norra B för att hämta min svärmor och Abuelita och sen körde vi mot Arlanda, sa Hej då och så körde vi tillbaks, handlade mat och sen hem och städa och sen kom min Svärfar och mina svågrar över för en liten senare lunch, sjuuukt trevligt! Alltid lika kul att vara med de! Så vi åt, "fikade" och sen spelade vi spel :-) 





Så nu har vi plockat undan och nu ligger vi och kollar på så ska det låta! Älskar den här dagen ❤️
Imorgon blir det en ny vecka med nya utmaningar, vi aka bl.a fira vår gode vän för han har ännu en gång nått ett mål och vi vill självklart gratta honom på bästa sätt, bäste vän :-) 

Ha en fin vecka allihop!
/Sandri

Ps.hur kallt har det inte varit de här dagarna då?! DÖÖÖR!! Ds.

Lovely day!

Började dagen med frukost och gym med hjärtat. Sen bar det av till Vällingby, plockade upp mina älskade päron och sedan drog vi till skridskohallen :-) sååå kul att åka med tjejerna och syrran. Jag kan inte ens minnas sista gången syrran och jag åkte ihop, älskart!
Sedan vart det grill och spelkväll hos syrran då de bor precis bredvid. Kom hem för bara en liten stund sen. Riktigt bra dag, tack min älskade underbara familj!!! Inget jag utan er ❤️
Här har ni ett litet klipp på mig haha!
https://youtu.be/gStr7nVLpGs

Lite bilder:





Haha lite bilder från idag! Tog ingen bild med den lilla :( blää! Nästa gång! Nästa helg ska jag åka en massa timmar, fyfan vad kul det var!! :) längtar redan!! 

Imorgon blir det upp tidigt, gym, sen Arlanda och lämna min svärmor och sen ska min svärfar komma på lunch. Myspys!! 

Hörs imorgon!
/Sandri

Dag 12 av 90.

God morgon god morgon! Vaknade lite innan 8, jätte pigg! Så det var bara att mysa upp hjärtat så att vi kunde äta frukost tillsammans! Här sitter vi nu och ska iväg och träna ihop. Älskar att vi äntligen gör det tillsammans. Jag kunde inte hålla mig från vågen haha, 2 kg har jag lyckats gå ner på dessa 12 dagar. 7 kg kvar!!!! Daleee!

Efter det här åker vi till syrran och åker skridskor med barnen :) sen blir det grill och syrrans fantastiska bulgursallad, dör för den! Uppdaterar senare med bilder!

Beijos!

/Sandri

Perfection.







Alltså den här manneeeeeeeen!!!! Världens vackraste man enligt mig. En sann drömprins 🙈

Ni tänker säkert, men din man då, haha ja Christian är min man och den partnern JAG valt för att jag vet vad han är värd. Ett hjärta av guld och han är min finaste ögonsten ❤️ Jag föll för hans vackra ögon vid 13 års åldern och 10 år senare, där stod vi igen :-) life is funny! 

Men det här är min ögongodis 😍 Sov gott ladies!!

/Sandri

Dag 11 av 90.

Hallå i stugan!

Vaknade upp illa igen så jag bestämde mig för att jobba hemifrån. Vill inte riktigt gå in på detaljer men det var lite instabilt med magen.

Vilket som, åt frukost och satt och jobbade och timmarna gick. Efter 4 tim var det dags för lunch så jag packade väskan och drog till gymmet med hjärtat 💪🏾😃 körde i 1,5h och sen bastu på det. Så nu mår man! Haha! Men idag är ett av mina favoritpass så ska ta mig till gymmet strax igen. Yessir all in! 
Önskar att jag kunde lägga upp videos på min zumbalärare, han har sån energi! Helt stört! Älskar det och för att inte tala om hur svettigt pass det är! 

Sen får vi se vad vi hitt på! Känner inte för att göra så speciellt mkt då det är så jäkla kallt!!! Hahaha, under sängen ska man ligga med massa myskläder, duntäcke och tesito och en bra film! 


Nu ska jag vila magen lite efter att ha käkat en dunder köttgryta med couscous och broccoli självklart lagat av mitt hjärta! :-) kanske kikar jag in här senare, allt beror på vad vi hitt på.

Imorgon blir det gymmet + skridskor 😃❤️ hörs! 

/Sandri

Dag 10 av 90.

Sjuk....Har ingen lust att skriva. Är så förbannad. Så fuck den här dagen.


Herrå.



Dag 9 av 90.

V I L O D A G! 

Not by choise tho. Hahaa men vad gör man inte för sina kusiner?!
Så det vart en jätte mysig kväll med middag och som alltid trevligt sällskap med mina favorit killar! 

Saknar gymmet. Längtar till imorgon yeaaaiii, GYMMEEEET!! :) 

Så ah, har inte alls så mkt att säg till förutom att vi hörs imorgon 😒

/Sandri

Dag 9 av 90.

Still going stroooong!!! 1h zumba och sen 1h med alla mina övningar. Sen efter träningen blev det 30 min i bastun. Gissa hur jag mår?! :):):):)

Har precis kommit hem och det blev en bulgursallad, spricker av mättnad. Det var dessutom min sista måltid för dan! 

Jag äter 5 ggr om dagen och BY THE WAY!!! Fortfarande rökfri samt sockerfri. Yeaaaahhh Buddyyy! 💪🏾


Out.
/Sandri

Dag 8 av 90.

Y'all ready know where I've been and what I have been doing. Känns såååå jävla bra det här!!! Förlåt för att jag peppar så mkt men fattar inte vart energin kommer ifrån. Längtar redan till imorgon för att gå till gymmet! 

- 140 squats med vikt
- 1h afro dans
- 150 situps
- Plankan & stretch



Detta är vad jag måste motstå varje dag på jobbet, tänk er att det är trippelt så mkt, denna bild togs sent på em, torsdagar har de pannkakor och på fredag marängswish, förstår ni?!?! :-( men jag håller mig!!!


Sedan fick jag Diplom på jobbet också, aom vanligt vinner jag allt (LÄS: Ironi Lina) vet att hon är inne o läser här numera hahaha! 

Nu ska jag sussa!
Hörs!
/Sandri

Dag 7 av 90...igen!

Hahaha sagt och gjort! Efter en sen lunch tog vi oss an kullen som finns här bakom oss, har tittat på den i månader, hade tänkt att jag skulle ta mig upp i somras men gjorde aldrig det. Men bättre sent än aldrig :D 

40 min upp 20 min ner haha! Sicken utsikt! Nu ska vi ta oss upp när det är ljust ute för bättre bilder!

Men dessa bilder tog vi idag på promenaden, avslutar kvällen med ett bad och te. Kommer sova som ett barn!

Man såg Globen bättre än vad kameran gjorde haha! Men ja, det där lilla som lyser är Glioben :-)
En gladis Sandri! Märker hur bra träningen gått för mig för det här var inte jobbigt alls :) Loved it!! No pain no gain! Get it!!!!

Hörs imorgon, imorgon blir det gym + afro dans 1h. Ny vecka nya utmaningar, JUST do it.

/Sandri


Dag 7 av 90.

God dag!
Vaknade faktiskt 7 imorse, var väldigt pigg och var helt redo för att gå till gymmet...MEN min träningsvärk idag är den värsta av de värsta. Jag kan knappt gå haha, så det betyder ju att jag gjorde rätt igår. Vilket som så tänkte jag bara köra ett zumbapass, men den började inte förrän 11. Så jag fixade väskan och sen åt jag frukost, men kl var bara 8 så jag tänkte jag vilar lite och så drar jag innan 11. Haaaaahaahahaha vaknade för 1 timme sen! Fail! Ska försöka kompensera med en bra powerwalk efter maten, tror att den friska luften kan hjälpa mig med denna fruktansvärda huvudvärk jag har nu också. 
Åh jag borde aldrig ha somnat om :( 

Saksamma! 

En annan sak jag tänker på är sommar semestern, vi brukar alltid resa på sommarn för jag måste ju garanterat få känna värme. Jag är dock lite inne på att verkligen åka till Thailand till vintern, så kanske kör vi LA igen bara för att det är så billigt och jag vill shoppa haha! Eller så tar vi nån standard charter. Tankarna är många.


Här ligger jag och myser medan älskling tillagar en fantastisk Thai gryta, muuums! :-)

Ha det! Så hörs vi imorgon!
/Sandri

Dag 6 av 90.

Vaknade 7 imorse och var sååå pigg, så det var bara att vänta på att kl skulle slå 9 så att gymmet öppna. Sagt och gjort, 08.57 stod jag där haha!

First in, körde på med en uppvärmning på 20 min sen körde jag 1,5h på massa övningar. Kan knappt gå, men det är sååå värt det!! I love this!! 

Sedan avslutade jag träningen med dusch och bastu, såååå avkopplande. Åkte hem och plockade upp hjärtat, sedan bar det av mot älskade lilla Skälby för att fira min drottning! Det blev en helt mördar paella gjord av min moster och sedan vart det spelkväll. Love this! Fuskade dock lite med brieost och såååå mumsigt det var!! :-) 



Nu ska jag fortsätta spela här med familjen! Hörs! Puss & kram!
/Sandri

This is it!

Den när du får en fantastisk nyhet en fredag em. Jag ser mitt mål och man kan säga så här, jag är snart förbi mållinjen!!!!! Gaaaaah snart så!! :-) 

Så ännu en gång, TREVLIG HELG!! 

/Sandri

Ps. lille Lio fyller 3 år och inte mån haha Ds.



Dag 5 av 90.

Friyay!!!!! =)
 
Har så mycket energi så att jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen faktiskt haha! Helt fantastiskt.
 
Idag är det lugnt på jobbet, jag längtar till ikväll, det blir zumba för hela slanten och sen lite av mina övningar och så ska jag faktiskt avsluta med bastu, gaaaaah längtar :)
 
Sedan ska vi hem till våra älskade Cabezas och fira "lille" Lio som blir hela 3 mån, min lilla prins! Helt otroligt vad du blivit stor, märker det på sättet vi kan föra konversationer och så mycket som han kan prata haha! Älskade unge du förgyller mina dagar. Tia älskar dig!
 
Imorgon ska vi fira vår älskade mor som fyller år ska bli myspys, har för övrigt zumba träning både lördag och söndag. Ja jag vet vad ni alla tänker, man ska inte träna alla dagar bla bla bla, men nu har jag så mkt energi och jag vill köra på så mkt som jag orkar. This is it!
 
Nå väl, har inte så mkt mer att tillägga förutom att jag önskar er alla en Trevlig helg!
 
 Här är en bild min prins och jag från förra året när han somnade mysandes i min famn. Världens finaste Lio!
 
Pussitows!
/Sandri
 
 

Dag 4 av 90.

Fyfan vad irriterande! Jag hade skrivit vääärsta inlägget. Nu orkar jag inte skriva om det pga träningsvärk i armarna haha, ansträngde mig allt för mkt med det tidigare inlägget. Så gör det imorgon på jobbet. Jag tänkte skriva lite om min träning och vad exakt det är jag gör, kanske inspirerar man någon :-) 

Så iaf, 1,5h träning idag, mår super! Har käkat fil med flingor och ätit 2 knäckebröd med mosad avokado. Nu mår man fiiint!

Snart dags att sussa! ❤️

/Sandri


Dag 3 av 90.

Ska försöka blogga varje dag för att följa resultatet på min träning.
Rökningen gick inte alla lika bra, jag föll igår och rökte en cigg :( men det är ok, idag har jag inte haft lust alls och har inte rökt. Jag har ändå hoppet kvar! 

Träningen gick super, vaknade upp och körde 1,5h träning innan frukost och sen bastu 30 min alltså ni fattar inte hur braaaa jag mådde efteråt 😃

Efter dagens träning kom jag hem och åt frukost, hjärtat hade redan fixat sig så det var bara att dra sig vidare, vi drog till stan och strosade runt, men det var så djävulskt kallt så efter 2 tim drog vi till M.O.S och mötte upp syster med familj. Där var det smockat som alltid så efter en fika drog vi hem till syrran på middag. 

Allt som allt, en underbar dag! Imorgon består schemat jobb och träning, eller det är träning varje dag nu!!! Nu kör viii!!





/Sandri

Dag 2 av 90.

Fortfarande inge cigg och inge socker. I looooove it!!! Är så taggad, tror ingen förstår faktiskt! 

Iaf, det var dött på jobbet, fyfan så tråkigt. Timmarna gick aldrig och för att vara helt ärlig så borde jag varit ledig idag känner jag.

Men men, får väl ta ut ledigheten vid ett annat tillfälle. Har många planer för detta år, tror vi har något planerat för varje månad, och då är det stora grejer. Ska bli så kul! Så mkt att se fram emot!! 

Imorgon blir det sovmorgon och träning!
 

Hörs!
/Sandri

Dag 1 av 90.

Dag 1 av 90 och det har gått super. 
Så ett av mina mål är att bli fit till Tapias bröllopsdag. Iom att jag är brudtärna vill jag också se super ut men inte så mkt att jag tar uppmärksamhet från henne hahahaha yiaaa.
Iaf, det är 9 kg kvar sen har jag nått min målvikt, sen ska jag bli fast o få liten midja och stor rumpa. Haha, no queri na wn...iaf! Min kollega är boxare och tävlar inom boxning så att han ska hjälpa mig! Började idag, skippat cigg o socker och det har gått förvånansvärt bra! Det är bara på em som jag blir hungrig, men han ska fixa det sa han :-) we shall see! 
Idag var min första träning, det vart afro 1 timme och sen körde jag 45 min ben. Jag har redan ont i benen och rumpan hahaha vet redan vad som väntar imorgon 😂


#KörVi

/Sandri 

2016














Avslutade året med de bästa och började ett nytt år med de bästa. Familjen kommer alltid 1a men att ha dessa underbara vänner, gaaah kan inte ens förklara hur mkt jag älskar er! 
Med tiden och åldern, erfarenheter och visdom, gör att man uppskattar andra typer av vänskap. Man tar avstånd från drama och allt negativt för att vem har tid för sådant egentligen? Vi får knappt någon tid över till annat och när vi väl får över tid så vill man bara njuta av stunden med sanna, ärliga och lojala vänner. Tapias, Roldans, Cabezas, Romero - jag ÄLSKAR er!! Är så lyckligt lottad att vi har er i våra liv. 2016 kommer att bli ett magiskt år, vi har många äventyr framför oss och det finns ingen som längtar mer än mig! ❤️
Tack för att ni alltid finns och tack för er vänskap. 

Jag har 3 saker att uppfylla detta år. Nu är det bara köra på!!!

Gott nytt år och god fortsättning!
/Sandri

RSS 2.0