Optimist?

Det här gick ju inge vidare? Tänkte att jag skulle dokumentera mina vardagar och helger men det gick inte alls...jag försöker iaf ska ni veta! 

Nu har packningen officiellt börjat! Oh herre vilken kaos det känns och ha nu i åtanke att jag endast packat 4 kartonger haha! Nu har jag sagt till gubben att ta ner alla hyllor så ska vi täcka till alla hål vi gjort och sen är det bara städningen kvar. Känns underbart härligt att veta stt det här kommer gå snabbt! :) 

Idag var vi förbi en snabbis hos Chili och har nog hittat vårt nya matbord som jag vill ha, om vi inte tar denna så tar vi nog den från Mio, we shall see :) 

Här kommer lite random bilder:



Älsklingens matlagning is to die for!! Här har ni hans Canneloni, MUNORGASM!! 




Som hela befolkningen i Svea så älskar även jag Solen och att våren är på ingång! Vi var ute hela söndagen med våra älskade vänner och deras små skatter ❤️❤️❤️❤️

Nu ska jag fortsätta packa, hej svejs! 
/Sandri

Flower power.



Älskar blommor! Det gör så mycket i huset, och mina rosa rosor höll faktiskt nästan 2 veckor. Sedan fick vi underbara tulpaner av våra Tapias! Love them :)

Nu är det bara packning som gäller då vi inom kort flyttar, vill bara ha det gjort nu! 

I lördags var vi och åkte gokart med grabbarna följt av ett spel på laserdoom och sen middag hos oss. Söndagen spenderades i Skälby med familjen! Riktigt mysig helg hade vi! 

Ha en fortsatt trevlig vecka!
/Sandri

RSS 2.0