Oops!

Har gått alldeles för lång tid men jag har haft fullt upp! Sorry!
 
Snart packar jag ihop från jobbet och sen drar jag hem, packar ihop allt, packar bilen, hämtar min svågers packning och sen drar till stan. Jag hoppas att jag hinner. Jag bör hinna. Jag hinner...nog.
 
Är så himla taggad för gbg!!! Vill bara dit nu!! Ska bli riktigt roligt, jag ska ta en massa bilder så får ni se sen.
Imorgon ska vi köra utgång, sist jag var ute och festade var i Malmö så det ser vi fram emot. Jag går inte ut i Sthlm, bara i andra städer haha. Ska bli kul jag ser fram emot det.
 
På lördag kör vi Liseberg heldag och sen på kvällen blir det Snoopy! ska bli kul o se han, sist såg jag honom med Puffy i globen. Haha man skulle kunna tro att det är animerade figurer jag talar om men så är inte fallet, utan det är två artister haha. Vilket som, roligast blir det för älsklingen, sist han såg honom var 96, då var han 11 år =) För att inte tala om att han är en av deras idoler så jag vet att de kommer att njuta av konserten.
 
Hoppas på bra väder, lägger upp bilder under helgen.
 
Ha en fin helg!
/Sandri
 
 
 
 
 

Tuuuung dag!!

Har inte tiden att förklara hur underbart vi hade det igår så jag lägger upp bilder istället. Så tacksam för de fina människorna vi har runt omkring oss ❤️
















Älskart!
/Sandri

Sola och bada!!!

Jag säger som Alicia: Alltså OMG, Herregud alltså (haha) vilket jäkla vädööörrr!!! Fyfan vad jag har njutit! Tog ledigt två dagar för att hinna vara med mina prinsessor för sen sticker Tahia iväg IGEN till Spanien med sin pappa :( underbara unge! 
Mao, vi har badat ihjäl oss! Vi har varit överallt precis som alla andra haha! Ängbystrand, Nälsta utomhuspool, maltan, löfsta, långsjöbadet, flaten och slutigen drevviken. UNDERBART! Sverige jag älskar dig när du skiner som bäst! 

Idag är det fredag, ska jobba innan jag tar helg igen! Älsklingen och jag sticker iväg tidigt imorgon och ska bada hela dagen och sen på kvällen drar vi på dejt. Min älskade finaste man! Bara min! :) 
Ser fram emot imorgon, ska bli riktigt trevligt faktiskt. 

Nu sticker jag till jobbet och lämnar lite kort från dessa dagar :)














Looovely!!

 
Älskar mina 3 prinsessor!!
Hörs under helgen om jag har tid, annars, ha en fin helg!! :)
/Sandri

Sun is shining!

Min älskade syster är ääääääääntligen hemma! Även fast det bara var en vecka så kändes det längre för mig.
Så igår var jag och myste hos dom en liten stund, var ute och lekte lite med min finaste Alicia men hon är så jäkla speciell haha! Om det är nej så är det nej! Tog henne till en liten större lekplats, men där ville hon inte vara så hon bara gick sin väg och jag försökte stoppa henne men jag vart total ignorerad. Det vara bara att sätta igång och promenera efter ungen.
 
Hon tog oss till lekplatsen närmast henne och däääääär ville hon gunga, haha! Jäkla unge, sån jäkla personlighet men en underbar sådan! Älskar henne!
 
Idag är det äntligen fredag, jag vet faktiskt inte vad jag ska hitta på, ska kolla med systern min om vi ska ta oss till någon strand! Jag ääälskar att bada, jag tycker inte om värmen om jag inte får bada till den! :D
Hela helgen ska jag ta och bada, förutom på söndag, då ska jag hjälpa Nadia och Vickan att flytta! Ska bli kul att se deras hus, äntligen!!
 
På måndag kommer mor och far hem efter en 3 veckors semester, så himla mysigt det ska bli att krama de! Jag saknar de ofantligt mkt =( och min älskade lilla prinsessa, måste passa på att vara med henne innan hon sticker iväg IGEN! jäkla unge, har det så himla bra hon haha =) men hon är värd ALLT!!
 
Så på måndag ska jag sova hos dom och tisdag ska vi dra iväg och bada, ser ut att bli riktigt fint väder till nästa vecka :D Mitt hjärta är också ledig då så jag lääääääängtar så!!!
 
Följande helger ser ut som så:
Nästa helg, kanske dra till Örebro, ska finnas någon sorts stor utomhus waterpark! ska undersöka saken mer!
1-3 augusti, Snoop Dogg på Liseberg så vi åker ner hela gänget! Så kul med roadtrip!!
8-10 augusti ska vi fira mitt hjärta!
15 augusti Manu Chao, Hoffmaestro och Mosquito!!!
16 augusti, Kusiner kommer till Sthlm!!!!!!!! :D
23e augusti Gondwana!!!!!!!!!! :D:D:D
13e september - Pharell
23e september - Romeo Santos
 
aj aj aj, mkt fullbokade helger, men ack så ljuvligt! Vi ska försöka klämma in en helg upp till Järvsö också, får se hur vi får ihop det med allt!
 
Nu måste jag åka in till stan, ska fika med min kollega och hämta posten!
 
Ha en trevlig helg och njut av sommarn!!!
 
/Sandri
 
 

My love.





Min underbara lilla gordis! Älskar❤️

Tia Sandri + Lionel = bästa vänner :-)

/Sandri


Sicken helg!

Vilken underbar helg! Jag blir så lycklig av fina dagar och när jag får vara med mina! 
I fredags plockade jag upp Christians yngre bröder och så mötte vi upp Chini, Jave och Rana på söder för att spela basket, fett kul var det! :) 

I lördags vaknade min älskling tidigt och det var bara att packa ihop allt o dra till stranden, käkade frukost där, badade och solade, körde in till stan, hann demonstrera och sedan plockade vi upp Christians bröder igen och drog tillbaka till stranden. Efter att ha varit ute hela dagen ville vi absolut inte stänga in oss någonstans då det var så underbart väder, så vi drog till Grönan, spelade spel och åt gott. Efter det drog vi hem till Tapia Frez och grabbarna kollade på matchen och chinis o jag tog igen en massa tjejsnack, så mysigt! Kommet sakna de så mkt :( hoppas vi ses snart iaf inann dessa 2 veckor :P









Idag har vi shoppat, nu ska vi äta o sen ut till ängen! 

Ha en fin vecka!!
/Sandri

Sommar och sol!





Glad brutta på jobbet strax innan jag skulle sluta, skuttade hem snabbt som fan, bytte om och körde iväg till stranden.

Sååå härligt!!!

Har diskat nu, ska städa klart o sen kolla film! 

Puss & kram!
/Sandri

Any given sunday.


 
Hahaha lite trasiga, eller mestadels trötta. Det vart en lugn och fin dag i slutändan iaf :) ätit gott och nu ska vi kolla film!

Här kommer lite bilder från gårdagens party:









Nu blir det film, beijos!
/Sandri

The weekend.

Igår trodde jag att det skulle vara lugnt på jobbet, men icke sa nicke, jäklar vad jag fick köra runt och springa hit o dit. Dagen gick visserligen snabbt och det vart att snabbt köra till stan för att plocka upp min gubbe som fick sluta tidigare, hem duscha byta om och ut igen. Käkade lite Thai, åkte till skälby, myste lite med syster, åkte o hämtade upp min chini och svåger och åkte till jakan för mer kusin mys! 

Idag blir det Faster Helenas 50 års kalas, yeaiii! Ska bli riktigt kul, har längtat som fan till idag❤️

Imorgon (beroende på hur trasiga vi är) aka vi till stranden om vädret tillåter det, förhoppningsvis, en kan bara önska. 

Nu ska vi mysa lite innan vi officiellt tar oss upp :)








Älskade underbara ungar! Älskar!!

Ha en trevlig helg!
/Sandri


Abrakadabra!

Relativt kort dag idag, sköönt! Dagen gick snabbt förbi men det var mkt idag. Haha mkt för att vara Juli!!
Det här känns helt sjukt att säga men jag längtar till vintern bara för att vi ska resa då!!! Plus att det verkar som att sommarn strejkar här i sthlm. Så himla trist.

Nu börjar fruarna, sen åker jag och hämtar min karl ❤️

Imorgon blir det kusin mys och VM! :) 


Hahaha den här bilden nedanför fick mig att skratta som bara den!!


I'm out.
/Sandri

Flower power.



Idag fick jag en blomma av jobbet för vi vann bästa service i Norden!! Jätte skoj att få lite bekräftelse på att man gör ett bra jobb, men jag älskar mitt jobb och kan därför ge det bästa till mina kunder. Älskade, jordnära och ödmjuka trafikverkare! Har aldrig trivts så bra på ett jobb förr ❤️

Nu måste jag sussa, imorgon åker vi till ett annat kontor och ska fixa en massa så måste ha vilat ut ordentligt.

God natt! ❤️
/Sandri.

Just the 2 of us.



Smider vinterplaner, måste ha ngt att se fram emot. Velar lite, men ngt kul ska vi nog hitta på visst älskling? :) 

Älskar honom ❤️
My first, my last, my everything.

Den här helgen blir det 50 års kalas för att fira världens bästa faster och sedan Gävle på söndag. We doin' SS (Summer in Sweden) haha :)

/Sandri

RSS 2.0