Cheeeeease!



Ja detta är såååå sant! Vad vore livet utan ost?! 😍 just ja, jag älskar ost! Haha! 

Helt mör efter zumbapasset, simhallen var avstängd för vattengympa men imorgon bitti ska jag upp tidigt och simma till lugn musik. Längtar som bara den! ❤️ 

Sov gott alla fina, hoppas att ni får en trevlig helg! 

/Sandri

TGIF!

Finns det någon mer härligare dag än fredag?
Gaaaaaaaah!!! Ska sluta strax tänkte jag och då ska jag hem och packa väskan! Det blir Zumba 17.30 och efter det 1 timmes bad! Sedan bastu så klart! Jag vet att jag var en fisk i mitt förra liv, finns ingen som älskar vatten lika mkt som jag! :)
 
Efter det blir det hem och mysa till det rejält, ikväll får jag finbesök av min älskling fis (Liza)!
Det kommer att bli myyyyyyyycket catching up, har inte sett henne på år känns det som!
 
Imorgon blir det kalas och på söndag till Skälby för att mysa med familjen.
 
Nu ska jag packa ihop, ha en trevlig helg!
 
 
 
 
Har ju glömt bort att vi fick en drinkbok samt en shaker i julklapp, kanske ska man försöka på sig en sådan här? :)
 
 
/Sandri
 
 

@ my sisters place!

Förra veckan var vi ganska mkt hos syrran, på måndagen var vi där och kollade ballon d'or vilket självklart Cristiano Ronaldo vann! 

Sedan var vi där i fredags också och grillade en massa gott, men jag har svårt att käka kött, tar en djävulskt lång tid att tugga det :( men never the less, så var det extremt rolig kväll och en massa mys med Alliih! Hon har en sådan stark personlighet så det är kul att bara iakta henne. Chica var även med oss och det planeras en stor torrevieja resa med hela familjen och chica och Shannon. Skulle va askul! Får hoppas på att det blir av ❤️ 





Alicia älskar mitt hjärta, hon är alltid på honom när vi är där haha! Det är så bedårande ❤️

Vart ju hemliggandes iaf, halsfluss och är mega förkyld :( 

Over and out. 
/S.

När ens känslor förvandlas till musik

 
 
 
Älskar dig mitt hjärta, no se que haria sin ti mi vida. Du är mitt allt <3
 
/Sandri

Update....

 
Vår finaste Pawörr fyllde 22 år och detta firades självklart med hela gänget och familj! Vi lyckades överraska henne, det var helt fantastiskt! Det är sällan det lyckas, jämt är det någon som råkar försäga sig, men inte denna gång. Glädjetårar, sång och dans! Amaziiing night!
 
Vi drog även till Sthlm Salsa Dance öppet hus, det var riktigt roligt! Vi ska börja dansa Salsa Cubana och så småningon, bachata. Då är älsklingen och jag officiellt redo för la dominicana :-)
 
Idag mår jag inte så bra, är mega förkyld och har jätte ont i halsen! Hoppas att jag blir bra snart, jag orkar inte bli sjuk. Dricker massvis med citron te, vi får hålla tummarna att jag blir frisk!
 
Tjarråååååå!
 
/S.
 

RSS 2.0