Ready to hit the bed...

Som sagt, kl är 20:20 och jag är redo för att sova haha! 
Vaknade tidigt idag som vanligt och har vart full igång hela dan! 

Nu väntar jag in älsklingen så att vi kan mysa inna jag däckar. Så trist att helgen bara swishar förbi så snabbt :( 

Tog fan inte så mkt bilder idag från kalaset då jag ville njuta av tiden med alla mina skatter❤️ 








En trött och utslagen moster! 

Nå väl, ny vecka, nya tag! Det blir att flytta, träna arslet ut mig, Alicia fyller 4 år och sen fyller min finaste Fia 30 år! Så lite firande ska det bli iaf :) 

Ha en bra vecka allihop! 
/Sandri

Morgonpigg!

Jag har efter noga eftertänkande accepterat att jag gillar att lägga mig tidigt och vakna tidigt! 
Igår drog vi från Tammy vid 11 snåret och jag trodde verkligen att Nicole skulle hinna med tåget och jag med bussen, men min klocka visade lite fel på tiden så Nicole missade ännu ett tåg haha, stackarn! 
Men som vanligt, alltid lika trevligt att få umgås med bruttorna! 

Idag är det kalas igen! :) denna gång prins Elton! Tänk att han blir 5 redan, och han är sååå fin på alla sätt! Ett hjärta av guld ❤️ Så det blir mkt lek & bus med barna'! 

Lite bilder från igår:








Nu blir det frukost med mami & papiii!! 

Beijos!


Lördaaaag!

Så imorse vaknade jag tidigt så klart! Vi hann käka frukost, skjutsade älsklingen till jobbet, tog en lång promenad och om 1 timme ska jag på ett pass. Det här känns helt sjukt bra!! Så sjukt taggad!! 

Efter det vill jag basta och sen ska jag hem och byta om och plocka upp mami i stan. Sen åker vi mot skälby och sen är det dags för kalas wohuuu! :) 

Lägger upp lite bilder senare! Måste börja röra mig nu, pussitows!
/Sandri

Real friendship.



Älskar er!!! ❤️❤️


The vow.

Jaaaaaaaaa jag vet!!! Tusen år senare men shit vilken bra film!!!
Jag grät som en dåre! haha, men vad hemskt om det skulle inträffa. Åh min pörkie, jag kommer aldrig aldrig någonsin kunna glömma dig mitt hjärta. Som tur var så slutade allting bra iaf, men ändå. Kände mig så ledsen för channing tatums skull, plus att det är Channing så det är klart det känns liter mer. Jag menar, en gråtandes Channing kan ingen motstå.
 
I måndags var jag ute och cyklade en lååååång runda runt enskede, det var riktigt mysigt! Igår var vi och storhandlade, älsklingen lagade jätte god mat och sen vart det myspys med film.
 
Igår träffade jag tjejerna, det var såå kul och mysigt att ses! Tiden står still när vi träffas och SOM vi pratade!! hahaha hade så mkt att ta igen, en kväll är för lite tid för oss.Vi pratade i mun på varann i 3 timmar. Åh älskade Marion, som vi saknar dig här i Svearike =( Jag hoppas att vi kan komma iväg till dig, skulle vara så kul!
 
Fredag har jag inga vidare planer, förutom att jag ska träna och sen simma och basta. Så sköööööööönt det ska bli!! Sedan får vi se vad jag hittar på :)
 
Idag är jag så trött, sååå trött. Jag vaknade inatt kl 03.30 ungefär och var pigg som bara den! Sen kunde jag så klart inte somna om, och när jag väl gör det så kändes det som att klockan ringde strax efter. Så jobbigt det var att gå upp och huvudvärkens mamma har man!
Idag ska jag möta upp min barndomsvän Nicole och fika lite på stan, sen ska jag iväg och träna!! ALL IN ELLER INGENTING!!!!!
 
 
Jag laddar upp bilder via mobilen så småningom, men för nu, får ni ha det så bra!
 
Tack och hej!
/Sandri
 

Themgals.



❤️

/Sandri

8 min.

Tog det oss från Nadia och Vickan hem till oss!! Jag älskar det här!! Sååå underbart att vi bor så nära! Därav också att vi kollar lägenheter/hus åt detta håll. Trivs så fruktansvärt bra här. Bandhagen är verkligen en mysig förort med mkt grönt och parker! När man har bil så kvittar det vart man bor egentligen men just det här att bo nära våra vänner och ha så fina promenadslingor det är ju underbart! :)

En fantastisk kväll hade vi, våra värdar levererade som alltid! Det blev god mat, goda drinkar och en maaaassa skratt! TACK! ❤️











Riktigt trevligt! Loved it! 

Snart ska vi tillbaka hem till dom och hämta bilen :) 

Ha en fin dag! Puss o kram! 
/Sandri

ZzzZzleep well!

Ääääntligen kom vår säng idag!! Har såå länge velat ha en högre och större säng, är så käär i vår nya säng :) kommer sova som en prinsessa!! Haha!

Idag har jag varit i Skälby och mor min samt min sessa följde med mig till ikea där jag köpte lite saker till nya sängen, mysfaktor på högsta nivån!! :)

Imoegon blir det kräftskiva med våra älskade vänner, längtar sååå mkt efter att få umgås med våra underbara vänner! 

Nu ska jag kolla på Real! Ha en fin helg allihop!!

Le bed 😍❤️


En selfie på jobbet innan hemgång!
/Sandri

Sicken helg!

Min underbara kusin fyllde 30 och det var ju självklart att det skulle firas! Han sunderbara fru fyller också 30 inom 2 veckor så vi fick fira henne lite också :) 
De fick en romantisk spa-weekend från oss som vi hoppas att de ska kunna njuta av! 

Fia lyckades lura Rodde totalt och han fick en massa ledtrådar som han skulle hämta på olika ställen som slutligen skulle föra honom till fruktståndet i Slussen. Där skulle han gå fram och fråga efter sin sista ledtråd, men frukståndet hade ingen om vad han snackade om hahaaha så han skämdes lagom mkt! Och då sprang alla vi 20 pers som var där, fram till honom och sjöng ja må han leva! :D det var så kuul att vi lyckades överraska honom! Fia hade fixat med 5-kamp samt en riktig god buffé med en drink till, hela kvällen vara bara top notch! Vi avslutade den helt underbara dagen på Josefinas vilket var en perfekt avslutning på denna fantastiska dag! Kan inte sluta tacka Fia för det var verkligen sååå bra! 

Här kommer "lite" bilder...




























BÄSTA dagen!! Tack Sophia!!
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

work work work!

Imorgon är det fredaaag!! Så fett d ska bli!! Längtar otroligt mkt!! :D






Mosters prinsessor, gaaaah vad jag dör för dom!!! ❤️

/Sandri

Min man han är en bra man han!

Igår fyllde gubben år och det firade vi med familjen! Gaaah vad jag älskar dom! Där är det inga problem, bara glädje, kärlek och underbara stunder. 

Här kommer lite bilder från gårdagen:
Älskling, svärfar & svåger ❤️❤️❤️ Länge leve Suomi!! :)
Hjärtat & jag :)
Hur snygg är inte min svärmor?! Alltså på riktigt!! Kolla så fin hon är! Hon är bäst ❤️
Hjärtat, svåger Andreas & Abuelii (Christians mormor) :)

Älskar er!!
De bästa!!

Besitos mi vida! Te amo!!
/Sandri

Livet är INTE en fest.

 
 Är det bara jag som är rädd för denna mörka värld?
Jag beundras av de som blundar för verkligheten och tror att livet är en fest. Det är vårt ansvar som människor att hjälpa till, att bry sig och att kämpa för en bättre plats för alla. Bara för att vi har det bra så ska man inte skita i resten av världen! Ni förstod väl ironin i "beundrandet". Min sambo hyllar min godhet hela tiden och säger hur mycket jag har förändrat honom. Förr kunde han skita i vissa saker men nu kan han inte förbi se saker och ting och ser saker på ett annorlunda sätt. Det som är självklart för mig är ju inte självklart för andra, det förstår ju jag med. Men då tänker jag så här, M Ä N S K L I G H E T ?
 
Är det ingen som vet innebörden av ordet mänsklighet längre? eller har de aldrig vetat? hur är de uppvuxna?
 
Jag undrar jag. Jag kan inte finna inre ro när jag vet hur många barn i världen som dör, bli våldtagna, misshandlas, svälter....ja listan är lång.....hur kan man då leva som att livet en dans på rosor?

Jag är en väldigt glad person och jag tycker om att glädja min omgivning, jag tycker också om att resa och njuta av livet, men då och då slår mitt hjärta till mig och verkligheten kommer ifatt mig. Och det gör ont, så ont.
 
Jag kommer alltid fortsätta att kämpa, hjälpa så gott jag kan! och jag ska banne mig lära upp mina barn likadant.
 
Ibland bara ibland, önskar jag att alla dessa människor skulle få byta ut en dag ute i ett krig, eller bara försöka överleva dagen. Undrar hur mkt det skulle förändra dom... Jäkla egoister.
 
Got to angry, gotta bounce.
/Sandra
 
 
 
 

Back to life, back to reality.

Monday and everybody is commin' back from their holidays. Skönt med att få igång rutinerna igen men jäklar vad många bilar, HATAR bilköer!!! Jäkla hufvudstad! Haha

Nu ska jag strax åka och hämta min karl, saknar han så otroligt mycket och han ficka sluta tidigare, yeaiii! :) 

Mina planer håller på fastställer sig, sakta men säkert im getting there!! Ska bli kul med ett fullbokat schema igen!


Nå väl, hörs under veckan! 
Pussitows!
/Sandri

Suuuuunday.

Jäklar så trasig man är just nu, dock inte bakfull utan TRÖTT! Så jag ska försöka somna strax. Dessvärre tog jag iiinga bilder igår haha! Jag hade inte mobilen på mig och jag var för upptagen med att umgås med våra vänner så det var nog ett bra tecken på att jag inte tog bilder haha. Tog dock 2 kort, ett på älsklingen med min svåger och ett kort på min lilla prinsessa:


Det här var tidigt på kvällen, det var kul att syrran och kusin + familj kunde komma igår, riktigt trevligt!

Dessvärre gick vi och la oss med hemska nyheter om att två små änglar försvunnit från Vällingby från igår 16.30. Jag kunde inte sova ordentligt och hade otroligt ont i magen pga oron. Så vaknade, duschade och tog bilen direkt till vällingby, plockade upp syrran på vägrn och joinade missing people. Så fantastiskt att vi blev så många och det var riktigt hemskt att leta faktiskt, mkt känslor och rädsla för vad man kan finna och för att det hade gått 18 timmar sedan barnen försvunnit. Efter 2 timmar får vi det glädjande beskedet om att barnen återfunnits välbehållna! Lättnaden, glädjen och glädjetårarna kunde inte hålla tillbaka känslorna längre. Vår grupp hoppade och applåderade när vi fick det glädjande beskedet :) 

Sen åkte jag en snabbis till skälby för att hälsa på mor och far! Sen åkte vi till Danne o Carola och bara myste ut den.



Over all, good day. And now its time for me for a hot date wirh John Blund.

Tjarrååå!
/Sandri

Fredag 8/8-2014

Älskade fredag! Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeej! =)

Snart har halva dagen gått och det är bra det, måste hem och fixa en massa inför imorgon. Det ska tydligen bli fint väder imorgon, så jag hoppas att vi ska bli klara med allt idag så att vi imorgon kan åka och bada tidigt och sedan komma hem för att fixa för min älsklings kalas :)
Så idag blir det att komma hem och börja fixa och dona med detsamma. Jag ska försöka mig på en tårta också, hmmmmmmmm hahahaha jag är optimistisk men även realistisk, men jag ska göra mitt bästa!
Ser framemot imorgon, att bara få umgås med våra älskade vänner, dricka lite, äta lite och sen bara prata och skratta! Det blir nog ett bra födelsedagsfirande det här!
 
Jag hoppas inte att vi vaknar allt för sent på söndag, vill ändå njuta av dagen, men det sägs att det ska regna! Trist! får väl bli bakiskäk i något centrum av nå slag.
 
Ser så himla mycket fram emot näst kommande helger också, nästa vecka är det Manu Chao & Hoffmaestro + Mosquito, sedan kommer mina kusiner från Malmoeeeeee kulis!!! Helgen därefter blir det kräftskiva med våra älskade vänner, är såååååååå nyfiken på att få se deras palats! :D
 
Nå ja, nog om helgerna, snart är det hemgång och då är det bara att skruva upp musiken och sätta igång med städningen.
 
Hörs säkert på söndag och då återkommer jag även med bilder! :)
/Sandri
 

Love never felt so good!



Sååå trött! Vaknade 5 av lukten, trodde det brann hos oss, men det vara bara vinden som tagit hit brandlukten från Sala. Stackars människor :( hoppas att branden slocknar idag!!! 

Håller på finner lite inspo, vill mkt men tar inte tag i mkt. Ska iaf läsa upp matte B snarast! Sen vill jag hitta en basketklubb :) ska börja simma igen. Man glömmer allt sånt när det är sommar haha! Men nu jäklar... Count down: 1 year left to all our f****** plans!

Out!
/Sandri

Gbg!



















Tack för en toppen helg mina fina! Har verkligen haft det bra i fina gbg! Men jäklar vad folk det var på Snoop Konserten, 45 tusen pers är föööööör mkt! Herregud vad mkt folk det var :(

Känner mig lite nere, eller utan energi egentligen, kanske behövde ta semester iaf...längtar till hösten just nu. Är så himla trött på den här fuktigheten, herre jösses!!! 

På lördag ska vi fira min fina man! Ser fram emot det, det kommer att bli en bra dag!

Hörs!
/Sandri

Gbg!!!



So ready to go now!! Allt är packat, 3 timmars jobb and then we're off! 

Roadtrip, here we come!
/Sandri

RSS 2.0