Sörjer...

Om ni undrar vart jag tagit vägen så sörjer jag. Jag sörjer för mitt land. Jag vet att många talar om politik nu pga valet men sen resterande år är andra saker viktigare. Jag HATAAAAR människor som reagerar bara för att visa att de"bryr" sig för alla andra bryr sig, när de i själva verket har noll koll. Men grattis till din röst. Nu kan ni fortsätta festa.
Folk är för roliga, tänker här och nu istället för framtiden och kommande generationer. Så egoistiskt. Jag har tänkt mkt på hur i all sin dar ska man vilja ha ett barn i denna mörka värld?! Är det bara jag som tänker så?! Just nu önskar jag att jag kunde ta vårt pick o pack o bara sticka med våra familjer och leva i lugn och ro. Frid. Inner peace. 

Jag ska fortsätta sörja, här kommer väldigt få bilder som får mig att le lite i denna dystra tid vi nu går igenom.





OCH JA!!! Han är världens vackraste man. Vilket hjärta och vilket vackert ansikte. Det var verkligen en dröm som gick i uppfyllelse❤️

Jag älskar dig. 

/S

It aint no fun.

Som sagt, inte mkt som händer just nu, träning träning träning är allt som gäller! Älskar det! 
Längtar till hösten nu, vill myspysa på bio och fika med min karl och ta friska promenader :) 

Idag mötte jag upp Carro och vi gick i hela 1 tim och 45 min, nu ska jag strax äta lite o sen vila för sen är det zuuumba! Sen kommer gubben hem o då ska vi tvätta (yeaaii hejja sambolivet) haha imorgon blir det kalas för min lilla alicia och sen blir det Pharell för mig och Tahia! Ska bli kul 😃😃 ser fram emot att se honom, världens vackraste man! 

Ha en trevlig helg!
/Sandri

14 days.

Hej hej!
14 dagar har nu gått sedan vi startade igång hårdträningen och jäääääääklar så tufft det har varit! Men fan så glad man blir när man ser resultat, det motiverar mig ännu mer till att fortsätta! Lite tävlingsinriktad som jag är så gynnar detta mig enormt att fortsätta träningen och maten just för att vinna över de andra :P hahaha!
 
vilken vecka! Min älskade syster har flyttat och fått en jäääääätte fin lägenhet! Åh vad jag älskar den! Flickorna är sååååååå glada och det glädjer mig enormt! Igår hade de över alla sina vänner och de var ute hela dagen och lekte utomhus, även Alicia fick följa med! Sen kom de in och tog en liten toapaus och vattenpaus sen drog vi ut till parken och bara lekte en massa lekar i 2 timmar haha ljuvligt! Jag kan då säga att jag var lagom trött igår :D
 
Jag har aldrig varit ett riktigt fan av jogging och har alltid haft svårt för det, men bestämde mig för att testa då hjärtat bara kör det och det har gått bra! 3 löprundor har jag hunnit med den här veckan och ett träningspass, så jag är nöjd. Men jäääääääklar vilken träningsvärk jag har!!! hahaha mina BEEEEEEN!!! Speciellt smalbenen, fyfan vad ont det gör! men det hindrar inte mig, jag tänker att jag fortsätter träna så försvinner värken så småningom :)
 
Nu är det en ny vecka med nya pass och träning och sen blir det Alicas kalas på lördag! :)
 
Ha en fin vecka, take care!
/Sandri
 

RSS 2.0